Fotograaf Freek

De fotograaf voor elke gelegenheid!

5 uit 5 sterren
€ 395 - € 990
sven fotograaf.jpg
fotograaf boeken
sven fotograaf.jpg
Controleer nu de beschikbaarheid van Fotograaf Freek
Starttijd
Eindtijd
Jouw gelegenheid, goed geregeld
users Uitsluitend professioneel entertainment
thumbs up Wij kennen onze leveranciers persoonlijk
euro sign Scherpe all-in prijzen: geen verrassingen achteraf
phone square alt 24/7 bereikbaar
check Altijd back-up beschikbaar
glass cheers 10.000+ feesten ervaring
false Referenties van o.a. Red Bull, Ikea en Armani
handshake Kennismaken? Kom langs voor een persoonlijke kennismaking

Deze fotograaf is van alle markten thuis!

Bent u opzoek naar een fotograaf voor op uw bruiloft, de communie van uw zoon/dochter of voor op uw bedrijfsfeest?

Freek is in 2010 begonnen met fotograferen. Hij fotografeerde toen voornamelijk sportvoertuigen. Toen hij klaar was met zijn opleiding leerkracht voeding-verzorging & informatica aan de Hogeschool van Limburg in 2012 heeft hij besloten om als bijberoep te gaan fotograferen. Sinds 2013 is hij als freelance fotograaf aan het werk. Hij heeft inmiddels al veel klussen gedaan en veel ervaring gekregen in het fotograferen van bruidsparen, kinderen en dieren. Hij doet ook studiofotografie, portretfotografie, feesten, huwelijksreportages en communiefotografie.

Wat kunt u van hem verwachten? Een goede en duidelijke communicatie tussen klant en fotograaf zodat de fotograaf datgene kan leveren wat de klant graag zou willen. Er wordt niet met een limiet aan afgeleverde foto's gewerkt. Elke goede foto wordt bewerkt en digitaal afgeleverd in hoge resolutie. Naderhand kunnen er foto's op formaat, canvas of in een boek worden besteld.

Bent u opzoek naar een goede fotograaf voor op uw bruiloft, feest of diner? Neem dan contact met ons op via de telefoon of vul het contactformulier in dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

3 Beoordelingen
5 uit 5 sterren
Claudia de Waal
5 uit 5 sterren
Deze fotograaf heeft onze huwelijksdag vast gelegd. Hij heeft hele mooie foto's gemaakt waar we heel blij mee zijn. Daarna hebben we der een mooi boek van laten maken!
Lydia van Brouwer
5 uit 5 sterren
Tijdens de communie van onze dochters heeft hij foto's gemaakt. Ook heeft mijn dochter daarna een fotoscoop gehad. Hij nam echt de tijd! Bedankt.
Julia Geel
5 uit 5 sterren
Voor de vrijgezel avond van mijn dochter hebben wij een fotoscoop gedaan met al haar vrienden. Was echt heel leuk en zijn mooie foto's uit gekomen.
Ook een geslaagd feest?

Wij zijn er om ook jouw feest geweldig te maken.