Deze fotograaf is van alle markten thuis!

Bent u opzoek naar een fotograaf voor op uw bruiloft, de communie van uw zoon/dochter of voor op uw bedrijfsfeest?

Freek is in 2010 begonnen met fotograferen. Hij fotografeerde toen voornamelijk sportvoertuigen. Toen hij klaar was met zijn opleiding leerkracht voeding-verzorging & informatica aan de Hogeschool van Limburg in 2012 heeft hij besloten om als bijberoep te gaan fotograferen. Sinds 2013 is hij als freelance fotograaf aan het werk. Hij heeft inmiddels al veel klussen gedaan en veel ervaring gekregen in het fotograferen van bruidsparen, kinderen en dieren. Hij doet ook studiofotografie, portretfotografie, feesten, huwelijksreportages en communiefotografie.

Wat kunt u van hem verwachten? Een goede en duidelijke communicatie tussen klant en fotograaf zodat de fotograaf datgene kan leveren wat de klant graag zou willen. Er wordt niet met een limiet aan afgeleverde foto's gewerkt. Elke goede foto wordt bewerkt en digitaal afgeleverd in hoge resolutie. Naderhand kunnen er foto's op formaat, canvas of in een boek worden besteld.

Bent u opzoek naar een goede fotograaf voor op uw bruiloft, feest of diner? Neem dan contact met ons op via de telefoon of vul het contactformulier in dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.