The Darkraver boeken

11 keer aangevraagd

Boek hardcorelegende The Darkraver voor uw feest.

prijs op aanvraag
Darkraver.jpg
vteyHG qWZc
YIgHLpoYc
NOZDKlHTrUQ
WmbrCkVbO
WKDJZWeE
Darkraver.jpg
Controleer nu de beschikbaarheid van The Darkraver
Starttijd
Eindtijd
Jouw gelegenheid, goed geregeld
users Uitsluitend professioneel entertainment
thumbs up Wij kennen onze leveranciers persoonlijk
euro sign Scherpe all-in prijzen: geen verrassingen achteraf
phone square alt 24/7 bereikbaar
check Altijd back-up beschikbaar
glass cheers 10.000+ feesten ervaring
false Referenties van o.a. Red Bull, Ikea en Armani
handshake Kennismaken? Kom langs voor een persoonlijke kennismaking
Geschikt voor: Bedrijfsfeest, Feest, Overig

The Darkraver biografie

The Darkraver, geboren op 12 september 1967 en is bekend bij de Haagse stadhuis als Stefan Andre Sweet. Hij wordt gezien als een van de meest mystieke, meest legendarische en meest onderhoudende artiesten in de scene zoals we die vandaag kennen.
Een kunstenaar die zichzelf niet al te serieus neemt. Met een missie en slechts 1 missie: het draaien van elk optreden tot een ervaring om nooit te vergeten door het aanwezige publiek. Met de belangrijkste ingredienten zoals liters drank (Bacardi & cola alstublieft), wellustige vrouwen, totale chaos, slechte outfits en zijn unieke smaak van humor, verandert hij een gewone party in een paaaarrtttyyy!

The Darkraver carrière

The Darkraver begon met zijn baan als swingbeat-dj. Hij zou dan in Scheveningen aan de bak gaan, maar hij verdiende heel weinig geld. Door deze reden werd hij stripper/danser. The Darkraver had hierdoor afwisselende baantjes. Toen hij als stripper werkte, werkte hij in een Rotterdamse club waar hij in aanmerking was gekomen met housemuziek. Uiteindelijk werd Darkraver weer Dj.

Maar alle plezier en grappen terzijde, laten we niet vergeten waar het merk The Darkraver ook voor staat: een zeer bekwame DJ met fantastische mengtechnieken. Deze combinatie van entertainment en vaardigheden heeft bewezen een enorm succes te zijn en maakte hem veruit een van de meest geboekte artiesten van alle tijden.

The Darkraver boeken

Wilt u The Darkraver boeken voor uw evenement of feest? The Darkraver kunt u boeken bij Evenses voor uw festival of stadsfeest. U kunt geheel vrijblijvend een offerte bij ons aanvragen. Voor meer informatie kunt u gerust contact met ons opnemen, wij zijn vijf dagen per week bereikbaar voor al uw vragen.

Bij Evenses kunt u:

Bij Evenses is kwaliteit erg hoogstaand, daarom werken wij alleen maar met professionele artiesten zoals de The Darkraver.

Ook een geslaagd feest?

Wij zijn er om ook jouw feest geweldig te maken.