The Darkraver boeken

11 keer aangevraagd

Boek hardcorelegende The Darkraver voor uw feest.

prijs op aanvraag
Darkraver.jpg
vteyHG qWZc
YIgHLpoYc
NOZDKlHTrUQ
WmbrCkVbO
WKDJZWeE
Darkraver.jpg
Controleer nu de beschikbaarheid van The Darkraver
Starttijd
Eindtijd
Jouw gelegenheid, goed geregeld
users Uitsluitend professioneel entertainment
thumbs up Wij kennen onze leveranciers persoonlijk
euro sign Scherpe all-in prijzen: geen verrassingen achteraf
phone square alt 24/7 bereikbaar
check Altijd back-up beschikbaar
glass cheers 10.000+ feesten ervaring
false Referenties van o.a. Red Bull, Ikea en Armani
handshake Kennismaken? Kom langs voor een persoonlijke kennismaking
Geschikt voor: Bedrijfsfeest, Feest, Overig

The Darkraver

The Darkraver, geboren op 12 september 1967 en is bekend bij de Haagse stadhuis als Stefan Andre Sweet. Hij wordt gezien als een van de meest mystieke, meest legendarische en meest onderhoudende artiesten in de scene zoals we die vandaag kennen.
Een kunstenaar die zichzelf niet al te serieus neemt. Met een missie en slechts 1 missie: het draaien van elk optreden tot een ervaring om nooit te vergeten door het aanwezige publiek. Met de belangrijkste ingredienten zoals liters drank (Bacardi & cola alstublieft), wellustige vrouwen, totale chaos, slechte outfits en zijn unieke smaak van humor, verandert hij een gewone party in een paaaarrtttyyy!

The Darkraver begon met zijn baan als swingbeat-dj. Hij zou dan in Scheveningen aan de bak gaan, maar hij verdiende heel weinig geld. Door deze reden werd hij stripper/danser. The Darkraver had hierdoor afwisselende baantjes. Toen hij als stripper werkte, werkte hij in een Rotterdamse club waar hij in aanmerking was gekomen met housemuziek. Uiteindelijk werd Darkraver weer Dj.

Maar alle plezier en grappen terzijde, laten we niet vergeten waar het merk The Darkraver ook voor staat: een zeer bekwame DJ met fantastische mengtechnieken. Deze combinatie van entertainment en vaardigheden heeft bewezen een enorm succes te zijn en maakte hem veruit een van de meest geboekte artiesten van alle tijden.

The Darkraver boeken

Wilt u The Darkraver boeken voor uw bedrijfsfeest, evenement of borrel? Deze DJ is via Evenses te boeken voor uw personeelsfeest en festival. Vult u vrijblijvend het offerte formulier in, of neemt u telefonisch contact met ons op. Wij staan 7 dagen in de week klaar om al uw vragen te beantwoorden. U kunt ons uiteraard altijd bellen of e-mailen voor uw vragen over het boeken van The Darkraver.

Evenses is een bekend boekingsbureau, die een breed assortiment heeft aan artiesten, bands, dj's, acts, professionele artiesten en meer. Daarom kunt u bij ons ook The Darkraverboeken. Wilt u uw feestje iets extra's geven? Dan kunnen wij dat voor u regelen. Wij informeren u graag over de kosten, het optreden en de act zelf. Evenses wilt namelijk niet dat jullie verassingen komt te staan. We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wilt u dit direct boeken? Dan kunt u contact met ons opnemen.

Ook een geslaagd feest?

Wij zijn er om ook jouw feest geweldig te maken.