Boek The Darkraver

The Darkraver, geboren op 12 september 1967 en is bekend bij de Haagse stadhuis als Stefan Andre Sweet. Hij wordt gezien als een van de meest mystieke, meest legendarische en meest onderhoudende artiesten in de scene zoals we die vandaag kennen.

Een kunstenaar die zichzelf niet al te serieus neemt. Met een missie en slechts 1 missie: het draaien van elk optreden tot een ervaring om nooit te vergeten door het aanwezige publiek. Met de belangrijkste ingredienten zoals liters drank (Bacardi & cola alstublieft), wellustige vrouwen, totale chaos, slechte outfits en zijn unieke smaak van humor, verandert hij een gewone party in een paaaarrtttyyy!

Maar alle plezier en grappen terzijde, laten we niet vergeten waar het merk The Darkraver ook voor staat: een zeer bekwame DJ met fantastische mengtechnieken. Deze combinatie van entertainment en vaardigheden heeft bewezen een enorm succes te zijn en maakte hem veruit een van de meest geboekte artiesten van alle tijden.

The Darkraver boeken

Wilt u The Darkraver huren voor uw bedrijfsfeest, evenement of borrel? Deze DJ is via Evenses te boeken voor uw personeelsfeest en festival. Vult u vrijblijvend het offerte formulier in, of neemt u telefonisch contact met ons op. Wij staan 7 dagen in de week klaar om al uw vragen te beantwoorden. U kunt ons uiteraard altijd bellen of e-mailen voor uw vragen over het boeken van The Darkraver.