The Aerial Dance Duo

Zowel op de grond als in de lucht weet dit duo uw avond te betoveren.

4,8 uit 5 sterren
€ 1145 - € 2060
The Aerial Duo | dancing.jpg
PzSuAW
XIyrBNUOEE
rodVSESXriA
show boeken
tissue act
feest organiseren
Nederlandse artiesten
The Aerial Duo | dancing.jpg
Controleer nu de beschikbaarheid van The Aerial Dance Duo
Starttijd
Eindtijd
Jouw gelegenheid, goed geregeld
users Uitsluitend professioneel entertainment
thumbs up Wij kennen onze leveranciers persoonlijk
euro sign Scherpe all-in prijzen: geen verrassingen achteraf
phone square alt 24/7 bereikbaar
check Altijd back-up beschikbaar
glass cheers 10.000+ feesten ervaring
false Referenties van o.a. Red Bull, Ikea en Armani
handshake Kennismaken? Kom langs voor een persoonlijke kennismaking

Twee dansers die door middel van duetten in verschillende stijlen een bijzondere act weten op te voeren. Denk hierbij aan de stijlen: moderne dans, klassiek ballet, tango en Latin. Deze dansstijlen worden uitgevoerd met indrukwekkende lifts, partnerwerk en luchtacrobatiek. Zij voeren hun acts uit in tissu, hoepel en straps en doen dit zowel solo als in duo formatie. The Aerial Dance Duo is ook in staat om een act uit te werken op een bepaald nummer of met een bepaald thema of concept.

Allebei de dansers hebben een uitgebreide carrière achter de rug als danser in landen zoals Rusland, Oostenrijk, Frankrijk, Duitsland en Korea (o.a. Musichal St. Petersburg, Landestheater Linz, Isabelle Beernaert, Choreonyx, Ballet Actuel, Showballet Imperio). Daarnaast dansten ze ook in talrijke musicals, opera’s bij o.a. De Nederlandse opera, English National opera, Deutsche Oper, opera de Oviedo, La monnaie, Vlaamse Opera, operettes en theatervoorstellingen en op cruiseschepen. Sinds het ontstaan van het duo eind 2015, waren ze samen te gast bij talrijke festivals, dinner shows, gala’s, circus voorstellingen en events. Zo werkten ze voor Tomorrowland, Delhi international arts festival (Delhi India), C2 (Montreal), Opera Royal de Wallonie, Stadttheater Achen, circus Boxtalino en vele anderen. En nu zijn ze te boeken bij Evenses voor uw feest, diner of festival.

Wilt u The Aerial Dance Duo boeken voor uw bedrijfsfeest, bruiloft, evenement, festival of feest? Vraag dan vrijblijvend een offerte bij ons aan. Indien u nog vragen heeft, neem gerust contact met ons op, wij staan u graag te woord om u te helpen met de invulling van het entertainment voor uw gelegenheid.

13 Beoordelingen
4,8 uit 5 sterren
Calista Bowen
4 uit 5 sterren
Ik heb dit duo op zien treden tijdens Tomorrowland, echt een toevoeging aan de avond. Ze zijn zo talentvol en hebben veel plezier in hun werk.
Ruby van Wering
5 uit 5 sterren
Professioneel, talentvol en origineel.
Dorien Renirie
5 uit 5 sterren
Hoop ze snel nog eens op te zien treden. Nog nooit zoiets meegemaakt. Net wanneer je denkt alles gezien te hebben komen ze weer met wat nieuws. Zowel de kinderen als wij waren dol enthousiast!
Sander de Koning
5 uit 5 sterren
Zeker voor herhaling vatbaar! Topavond

Vergelijkbare acts

Ook een geslaagd feest?

Wij zijn er om ook jouw feest geweldig te maken.