Re-Play boeken?

Re-Play is in 1990 opgericht door Alwin Burke, Samuel de Wit en Henk Waarde. Deze muzikale vriendengroep is geslaagd om van Engelstalige nummers te switchen naar nummer sin hun eigen taal en wat dus een doorslaand succes bleek te zijn. De band paste zich aan en schakelde definitief over op Nederlandstalige R&B nummers. Daarna voegde nog hun laatste lid van Re-Play Mark, Dakriet, zich bij de band.

In 2001 en 2002 werd het talent van Replay beloond  met de TMF Awards voor de best Nederlandstalige R&B-groep. Na het succes van hun single 'Never Nooit Meer' met Gordon besloot Re-Play nogmaals saen te werken met de zanger en dit leverde goede resultaten op. Hierbij hebben ze nog een TMF award gewonnen met het album "Gordon & Re-Play. Na deze successen richtte Re-Play zich op Suriname. Mark Dakriet ging voor een solocarrière en verliet de band. Tevens trad de band op met een theaterprogramma met bekende soul- en Motown-nummers. Deze award winnende band staat altijd klaar om van uw gelegenheid een mooi feest van te maken.

Boekingen Re-Play

Wilt u R&B groep Re-Play boeken voor uw bruiloft, bedrijfsfeest of jubileum? Deze act is via Evenses te huren voor uw verjaardagsfeest en stadsfeest. Vul het offerte formulier in, of neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij staan 7 dagen in de week klaar om al uw vragen te beantwoorden.