#blijfzoveelmogelijkthuis is nu overal te zien en te horen. Er wordt aan ons allen gevraagd om zoveel mogelijk thuis te blijven, de kroegen zijn gesloten en een feestje organiseren voor vrienden en familie zit er helaas (nog) niet in. Gelukkig hebben wij daar wat op bedacht. Stelt u zich even voor: een drankje, iets lekkers voor erbij en samen met uw vrienden, familieleden of collega's (op afstand) een live muziek bingo spelen. Dat is toch hartstikke gezellig.

Via Skype, Zoom, Teams, Facebook of een ander nader te bepalen online platform, komt u samen met al uw collega's, vrienden of familieleden. Voor het bingo onderdeel krijgt ieder lid een online bingo kaart toegestuurd. Als iedereen er klaar voor zit en de drankjes klaar staan, dan gaat het echt beginnen. Muzikant Guus zingt en speelt live op een piano, waarbij gegarandeerd meegezongen gaat worden. Hoort u een liedje van een artiest die op jouw bingokaart staat? Dan klikt u op de artiest, waardoor er een geel kruis door de artiest komt te staan. Zo worden er in totaal rond de 45 liedjes gespeeld. Heeft u Bingo? Roep of typ BINGO via de camera, zodat Guus uw bingokaart kan nakijken. De quiz en bingo worden afgewisseld gespeeld.

✔ De Pubquiz + Muziek Bingo duurt 60 tot 75 minuten.
✔ Spelprijzen kan Guus (tegen een meerprijs) regelen, maar deze mogen ook door u geregeld/verzonnen worden (bijvoorbeeld digitale cadeaubonnen voor de eerste 5 winnaars). Graag horen wij waar uw voorkeur naar uitgaat.
✔ In het Nederlands- en Engelstalig is beide mogelijk. Bij Engelstalig: bingokaart met alleen Engelstalige artiesten.
✔Groepen kan tot 2000 man

Heeft u zin in een gezellige middag of avond met een spel én live muziek? Wilt u weer lekker met vrienden en familie zingen en proosten? De Online Pubquiz + Muziek Bingo is via Evenses te boeken. Vul het offerte formulier in, of neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij staan 7 dagen in de week klaar om met u mee te denken over de invulling van De Online Pubquiz+ Muziek Bingo.