Het bruiloftpakket compleet premium.

U heeft de keus uit deze DJ en saxofonist , live muziekduo en photobooth LED:

- DJ & saxofonist

- Marleen & Manuel

- Zangeres Lisa Marie

- Carmina

- Photobooth LED

U heeft waarschijnlijk al wel gemerkt hoeveel tijd het kost om uw gehele bruiloft te plannen. We zouden graag een beetje zorgen van u weg willen nemen en het stuk van entertainment voor u regelen. U hoeft alleen uw wensen en voorkeuren door te geven en we zullen daarbij mooie muzikale invulling passen. Bij dit pakket kunt u kiezen voor een muzikaal duo voor op de achtergrond tijdens uw ceremonie of diner, een Photobooth LED en DJ met saxofonist om echt een knalfeest te maken in de avond.

Zou u het heerlijk vinden om al het entertainment in een keer geregeld te hebben? Vraag een vrijblijvende offerte aan! Indien u graag eerst nog meer informatie zou willen over het Compleet Premium pakket, bel of mail in dat geval gerust met een van onze medewerkers. We staan u graag te woord!

*Een selectie van professionele artiesten kan geboekt worden via de Evenses pakketten.  Neem voor de complete selectie en de duur van de optredens/ huur van de artikelen contact op met Evenses.

WIlt u graag meer informatie over de pakketten en hoe u ze kunt personaliseren? Neem dan contact op met één van onze Event Specialisten, zij helpen u graag verder en beantwoorden al uw vragen. Natuurlijk kunt u ook altijd een vrijblijvende aanvraag bij ons doen, wij zullen dan contact met u opnemen om de wensen en mogelijkheden te bespreken.