Onze top 5 Nederlandstalige artiesten

top 5 artiesten.jpg

Het organiseren van een evenement of een feest is een behoorlijke uitdaging. Mocht u bijvoorbeeld een groot evenement organiseren dan zijn er een hoop dingen die u moet regelen. Denk hierbij aan het afhuren van een locatie, het regelen van een podium, de beveiliging en nog veel meer. Kortom, dit is dus niet iets dat u zomaar doet. Een ander belangrijk punt waar veel tijd in gaat zitten is de marketing. Het bereiken van de doelgroep is natuurlijk noodzakelijk. Het zou zonde zijn als er flinke investeringen worden gedaan en er uiteindelijk niemand naar het feest toe gaat.

Mocht u bezig zijn met het organiseren van een evenement, bepaal dan eerst goed wie uw doelgroep is. Mocht u dit bepaald hebben, stem dan het hele feest hierop af. Mocht u bijvoorbeeld een feest willen organiseren waarbij u zich volledig richt op mensen die van Nederlandstalige muziek houden, zorg er dan voor dat de juiste artiesten uit worden genodigd. Mocht u zich afvragen welke artiesten absoluut een aanrader zijn? Dan helpen wij u daar graag mee verder. Hieronder vindt u onze top 5 van Nederlandstalige artiesten.

Tino Martin

Tino Martin is een artiest die momenteel erg populair is. De artiest brak in 2014 door met de hit: jij liet me vallen. In datzelfde jaar won hij ook de Edison Award voor het beste album. Sinds dat moment heeft Tino Martin meerdere hits achter zijn naam gezet. Buiten dat werkte hij samen met grote Nederlandse artiesten zoals Gerard Joling en Dries Roelvink. Deze artiest maakt niet alleen prachtige nummers, hij weet ook als geen ander hoe hij een feestje moet bouwen en hoe hij het publiek met zich mee moet krijgen. Mocht u Tino Martin boeken, dan is dit volgens ons absoluut een geweldige keuze.

Maan de zangeres

Nadat Maan zangeres in 2016 het zesde seizoen The Voice Of Holland won, brak ze echt door. Niet veel artiesten zijn na het winnen van een talentenjacht zo populair geworden als Maan. Maan heeft een prachtige stem en ze heeft hits als: Blijf bij mij en Spijt achter haar naam staan. Maan kan ook wel gezien worden als een zeer moderne Nederlandstalige artiest. Mocht u haar willen boeken voor uw evenement, dan kunt u ook wat jongere mensen bereiken. Maan is namelijk bij een behoorlijk aantal mensen flink populair.

John West

Deze artiest trad al een keer op tijdens de halftime show bij de Toppers in de Amsterdam Arena en heeft meerdere hits achter zijn naam staan. Denk hierbij aan de nummers: Weet wat je begint en Verliefdheid. Verder werd de zanger bekend door de talentenjacht Bloed, Zweet & Tranen waar hij in 2015 aan meedeed. Sindsdien zorgt hij ervoor dat mensen tijdens optredens helemaal losgaan.

Gerard Joling

Gerard Joling, wie kent hem niet? Gerard Joling is al jaren een van de bekendste volkszangers van het land. In de jaren tachtig brak hij al door met zijn single Ticket to the tropics. Hierna volgde nog veel succesvolle nummers. Buiten dat is Joling natuurlijk ook onderdeel van De Toppers. Gerard Joling maakt menig Nederlander blij, Gerard Joling boeken is in onze ogen dan ook absoluut een aanrader. Hij mag dan ook zeker niet ontbreken op uw evenement.Niet goed = geld terug
2000+ mogelijkheden
11.000+ feesten ervaring
9.5 uit 1000+ reviews
Ook een geslaagd feest?

Wij zijn er om ook jouw feest geweldig te maken.

Advice
Advies of hulp nodig?

Direct bereikbaar