< Terug naar overzicht

Now Generation

Deze allround dansgroep voegt een dynamische twist toe aan uw feest of openingsevent.
vanaf: 
545,-
5
Geschikt voor:

Referenties

"Wat een gave optreden!! Dank jullie wel voor een onvergetelijke avond!"
Angela Son
5
"Jullie waren het gesprek van de avond!"
Quincy van Den
5
"Geboekt voor onze opening, zij waren een grote hit bij onze gasten. Zeker een aanrader!"
Lisa Kopp
5

Now Generation

Bent u op zoek naar een spectaculaire dansshow met de gaafste dance moves? U kunt bij Evenses Now Generation boeken voor uw bedrijfsfeest, evenement of festival. Deze dance crew verzorgt moeiteloos de meeste indrukkende show op uw feest. Op de lekkerste beats en in de mooiste outfits zorgen zij voor een onvergetelijke beleving bij uw gasten.

 

Now Generation is een dansgroep die in verschillende dansstijlen en formaties danst. De dansers zijn allround dansers en variëren van leeftijd. Hun vaste formatie bestaat uit zeven personen, maar minder of meer dansers zijn zeker ook mogelijk! Ze dansen in de stijlen hiphop, modern, breakdance en afrodance. De groep heeft jarenlange ervaring met optredens en danswedstrijden. Zo hebben zij met succes meegedaan aan Nederlandse, Belgische en Europese kampioenschappen. De groep heeft vele titels op hun naam staan, zoals Europees kampioen in 2015, Belgisch kampioen sinds 2015 en Nederlands kampioen sinds 2013! In 2017 werden zij tweede van de wereld. Ook hebben zij meegedaan aan Holland's Got Talent en de dansshow Time To Dance. Hun sensationele optredens duren rond de 3 minuten en laten u compleet versteld staan!

 

Wilt u Now Generation boeken voor uw event, jubileum of bedrijfsfeest? Deze dans act is in te huren voor uw stadsfeest of opening bij Evenses. Now Generation is ook te boeken in combinatie met een dansworkshop van de choreograaf van de groep! Lijkt het u leuk om de danspasjes van de groep te leren? Dit kan! Neem contact met ons op voor meer informatie. Daarnaast kunt u geheel vrijblijvend het offerteformulier invullen. 

Suggesties voor bij deze act

partyband huren bruiloft

Party Collective

Coverband

Party Collective

CoverbandDeze energieke partyband zet ieder feest op zijn kop! Ze spelen de beste hits van toen en nu.2195,-Lees meer
dj bruiloft boekingen

DJ Maximuss

Allround DJ, House DJ, 80's / 90's DJ, Disco DJ

DJ Maximuss

Allround DJ, House DJ, 80's / 90's DJ, Disco DJDJ Show met onze allround feest DJ, compleet met professioneel licht en geluid.345,-Lees meer
fotograaf bruiloft huren

Fotograaf

Fotograaf

Fotograaf

FotograafEen prachtige fotoreportage van uw feest, evenement of bruiloft. 295,-Lees meer
LED Show hurenvoor uw evenement

LED Dansshow

Dansshow

LED Dansshow

DansshowEen bijzondere dansshow die een LED lichtshow en dans samenbrengt tot een prachtige act.495,-Lees meer