Bent u op zoek naar een spectaculaire dansshow met de gaafste dance moves? U kunt bij Evenses Now Generation boeken voor uw bedrijfsfeest, evenement of festival. Deze dance crew verzorgt moeiteloos de meeste indrukkende show op uw feest. Op de lekkerste beats en in de mooiste outfits zorgen ze voor een onvergetelijke beleving bij uw gasten.

Now Generation is een dansgroep die in verschillende dansstijlen en formaties danst. De dansers zijn allround dansers en variëren van leeftijd. Hun vaste formatie bestaat uit zeven personen, maar minder of meer dansers zijn zeker ook mogelijk! Ze dansen in de stijlen hiphop, modern, breakdance en afrodance. De groep heeft jarenlange ervaring met optredens en danswedstrijden. Zo hebben ze met succes meegedaan aan Nederlandse, Belgische en Europese kampioenschappen. De groep heeft vele titels op hun naam staan, zoals Europees kampioen in 2015, Belgisch kampioen sinds 2015 en Nederlands kampioen sinds 2013! In 2017 werden ze tweede van de wereld. Ook hebben ze meegedaan aan Hollands Got Talent en de dansshow Time To Dance. Hun sensationele optredens duren rond de 3 minuten en laten u compleet versteld staan!

Wilt u Now Generation boeken voor uw event, jubileum of bedrijfsfeest? Deze dans act is in te huren voor uw stadsfeest of opening bij Evenses. Now Generation is ook te boeken in combinatie met een dansworkshop van de choreograaf van de groep! Lijkt het u leuk om de danspasjes van de groep te leren? Neem contact met ons op voor meer informatie. Daarnaast kunt u geheel vrijblijvend het offerteformulier invullen.