Top 5 muzikanten voor bij de kerstborrel

Kerst borrel feest organiseren.jpg

Kerstborrel muzikanten

Organiseert u een kleine kerstborrel voor uw bedrijf? Dan hoort daar natuurlijk live muziek bij. Dit zorgt voor nog meer gezelligheid en bovendien komt iedereen dan nog beter in de kerstsfeer. Alleen welke muzikant of band past op uw kerstborrel? Bekijk hier onze top 5.

Een gezellige kerstborrel is dé afsluiter van het jaar en het begin van een fijne tijd. Het is de middag waar uw collega’s al dagen naar uitkijken. Onze muzikanten zorgen ervoor dat uw kerstborrel een groot succes wordt. Boek een van onze top 5 muzikanten verras uw collega’s met een gezellige middag.

The Cappuccino’s

Akoestisch popduo The Cappuccino’s bestaat uit twee rasartiesten. De zanger-gitarist en zanger-contrabassist spelen muziek met veel enthousiasme en humor. De beide muzikanten zijn zeer ervaren en hebben al op tal van grote en kleine podia gespeeld. Dit enthousiaste muziekduo staat dicht bij het publiek, iets dat weer leidt tot veel humor en interactie. Samen zorgen zij ervoor dat uw kerstborrel nóg leuker wordt. Muziekduo The Cappuccino’s speelt sfeervolle achtergrondmuziek. De muziek is akoestisch en niet overheersend.

Het repertoire van The Cappuccino’s is zeer uitgebreid. De artiesten spelen zowel golden oldies uit de jaren zestig en zeventig, als bekende popsongs uit de jaren negentig en nu. Met mooie luisterliedjes en prachtige popsongs kan dit muziekduo uw kerstborrel muzikaal omlijsten. Wilt u nét wat meer actie? Dan kan het duo worden uitgebreid tot een trio met hun eigen percussionist, zodat de muziek meer dansbaar wordt.

Two Delight

Zoekt u een ervaren allround duo voor uw kerstborrel? Dan is Two Delight een echte aanrader. Dit Nederlands-Argentijnse popduo heeft jarenlang een succesvolle muziek carrière gehad in Zuid-Spanje en verzorgt nu geslaagde optreden in Nederland en België. Met hun zeer uiteenlopende repertoire brengen de muzikanten uw collega’s of gasten helemaal in de feest- en kerststemming. Van tracks van Caro Emerald tot populaire hits van Tina Turner en van golden oldies tot country, soul, modern en Spaanstalig: Two Delight speelt haast ieder genre.

Natuurlijk staan uw wensen voorop. Of het nu gaat om knallende feestmuziek of ingetogen achtergrondmuziek. Two Delight verzorgt een optreden zoals u dat wenst.

Marleen & Manuel

Het vrolijke akoestische popduo Marleen & Manuel brengt uw kerstborrel in een rustige, jazzy sfeer. Het leuke is dat u dit muziekduo kunt inhuren voor het spelen van bekende nummer, maar ook voor unieke liedjes. Marleen & Manuel zingen namelijk ook nummers die ze zelf schrijven. De twee topmuzikanten zijn afgestudeerd aan de Rockacademie en perfect op elkaar ingespeeld. Ook al hebben deze twee artiesten nog niet zo lang geleden hun studie afgerond, toch hebben ze al veel muziekervaring. De prachtige warme stem van Marleen en het geweldige gitaarspel van Manuel maken uw kerstborrel helemaal compleet.

Suzy Jane

Met haar prachtige stem brengt Suzy Jane iedereen in de kerststemming.

Suzy Jane weet de juiste snaar te raken en zingt de mooiste liedjes, waarbij ze zichzelf op de piano begeleidt. De zangeres begon al met het maken van muziek op zeer jonge leeftijd. Het was haar droom om klassiek pianiste te worden. Naast klassiekere nummers brengt dit talent een zeer gevarieerd repertoire van soul, jazz, pop, funk en R&B nummers. Deze getalenteerde pianiste/zangeres maakt uw kerstborrel nog een stukje mooier.

Ella Monroe

De Britse zangeres Ella Monroe is een geboren performer met een dijk van een stem. Bovendien zingt ze niet alleen, maar speelt ze ook nog eens gitaar. De zangeres heeft al meerdere grote optredens op haar naam staan. Zo trad ze al op bij Parkpop, Dream Free Festival en Surfana festival. Verder heeft ze shows gegeven in het Haags Pop Centrum en Theater Dakota. Op haar geheel eigen wijze zingt Ella bekende nummers van artiesten als John Legend, Ellie Goulding, Bob Dylan, Adele, Jimmy Hugh en Etta James.

U kunt Ella Monroe inhuren als solo-artieste. Als ze solo optreedt, bestaat haar repertoire voornamelijk uit soul en folk. Verder treedt de zangeres ook vaak op met twee andere muzikanten. Ze behoort dan bij een muzikaal trio dat bestaat uit een saxofonist, gitarist en Ella als zangeres. Dit muzikale trio speelt nummers in de muziekstijlen soul, funk, jazz en blues.

Evenses heeft u nog meer te bieden

Wist u dat Evenses u nog veel meer te bieden heeft? Naast de vijf bovengenoemde muzikanten, kunt u bij ons nog veel meer artiesten huren. Wat dacht u bijvoorbeeld van zanger-gitarist Yuri, de betaalbare topact The Good Fellaz of coverband Hits of 3? Het is zelfs mogelijk om klassieke muzikanten te huren, zoals klassiek ensemble Priëra of strijkersensemble Vivre.

U hoeft niets te regelen

Als u een muzikant huurt bij Evenses, dan hoeft u niets te regelen. Wij bieden u een compleet pakket met geluidstechniek, op- en afbouw, instrumenten, reiskosten en natuurlijk een professionele muzikant. U weet dus zeker dat alles goed en correct verzorgd wordt. Beschikt uw locatie al over geluidsapparatuur? Dan bekijken wij eerst of we deze apparatuur kunnen gebruiken.

Bespaar uzelf veel regelwerk

Het maakt niet uit of het groot of klein houdt: een kerstborrel organiseren kost veel tijd (en stress). Om u veel regelwerk te besparen, biedt Evenses u een bedrijfspakket. Hiermee is uw kerstborrel in één keer geregeld. Dit pakket bestaat uit een muzikaal duo en een leuke entertainer of gastheer zoals entertainer Lakei Louie of gastheer goochelaar Watson. Met het bedrijfspakket bent u verzekerd van een professioneel optreden. Wij kennen al onze artiesten persoonlijk en werken al jarenlang met ze samen.

Meer informatie?

Wilt u graag meer informatie over een van de muzikanten? Of wilt u meer weten over een bedrijfspakket? Neem dan contact op met een van onze event specialisten. Zij vertellen u graag meer en beantwoorden al uw vragen. Het is ook mogelijk om een vrijblijvende aanvraag te doen. U ontvangt dan snel meer informatie.Wat zit inbegrepen bij de prijs?

Alles wat benodigd is voor een geslaagd optreden zit standaard inbegrepen. Dus de prijs is alles-inclusief en er zijn geen bijkomende kosten. Inbegrepen zijn:

 • Gescreend, professioneel entertainment

 • Niet goed - geld terug garantie

 • Reiskosten

 • BTW

 • Vervangend entertainment bij ziekte

 • Online wensenlijst

 • Persoonlijke eventmanager

 • 24/7 klantenservice

 • Op- en afbouw (indien nodig)

 • Licht en geluidstechniek (indien nodig)*

 • Overige benodigde apparatuur (indien nodig)

 • In overleg kan de techniek door Evenses of de band geregeld worden. Echter is dit niet altijd het geval.

Hoe komt de prijs tot stand?

De prijs is voornamelijk afhankelijk de volgende factoren:

 • De gewenste duur van het optreden
 • De reistijd en reiskosten
 • (eventueel) benodigde licht- en of geluidstechniek
 • Eventuele wachttijd en voorbereidingstijd
 • De groepsgrootte
 • Bekendheid van de act.

Uiteindelijk is ieder feest uniek. Daarom bespreken we graag uw wensen vooraf en kunnen we een passend voorstel op maat maken.

Hoe wordt de kwaliteit van het entertainment gegarandeerd?

Een speciaal opgeleid team doet vooraf de screening van ons entertainment. Hierbij kijken we naar:

 • ervaring,
 • opleiding,
 • prijs-kwaliteitsverhouding,
 • representativiteit,
 • originaliteit
 • betrouwbaarheid in het nakomen van afspraken.

Wat wij verder nog doen:

 • Alle acts worden vooraf bekeken middels demo's en live optredens.
 • Persoonlijke kennismaking voordat acts namens Evenses kunnen optreden
 • Ons entertainment heeft ook een online portal waarin ze alle informatie en wensen van uw boeking ten alle tijde kunnen inzien
 • Wij bellen en smsen voorafgaand de boeking nog met het entertainment voor een laatste controle
 • Wij werken enkel met entertainment waar we zelf achter staan en dat voldoet aan onze kwaliteitseisen. In alle andere gevallen komen ze niet op onze website.
 • Omdat we al bijna 15 jaar bestaan hebben we met vrijwel al ons entertainment een jarenlange, goede samenwerking
Hoe gaat een boeking precies in zijn werk?

Het is onze taak om u volledig te ontzorgen zodat u uiteindelijk een geslaagd feest heeft. Zo komt u tot een geslaagd feest:

 1. Kijk op onze website en kies het entertainment uit dat u leuk vindt. Lastig kiezen? Neem contact met ons team op en wij helpen u met het vinden van de juiste optie
 2. U ontvangt een vrijblijvend voorstel. Past het niet geheel bij uw wensen? Geef het aan, we proberen het dan aan te passen. Is het voorstel wel naar wens? Dan kan u aangeven dat u wenst te boeken.
 3. U kunt online uw wensen en overige gegevens doorgeven. Wij maken een overeenkomst en factuur. Dit kan online betaald en ondertekend worden. Wij zullen al het entertainment correct inplannen. Kort voor de boeking nemen we nog even contact op.
 4. We zijn er helemaal klaar voor. We gaan er een geslaagde gelegenheid van maken!
Hoe kan ik annuleren?

Wilt u onverhoopt annuleren? Neem contact met ons op, wij proberen het dan zo goed mogelijk op te lossen voor zowel u als het door u geboekte entertainment. In overleg komen we meestal tot de beste oplossing.

Dit is ons standaard annuleringsbeleid:
Nadat u uw boeking heeft bevestigd, heeft u 14 dagen bedenktijd. U kan dan, zonder opgave van reden, kosteloos annuleren. Dit geldt enkel voor boekingen die verder zijn dan 45 dagen op de dag van boeken.

Indien de bedenktijd is verlopen, of de boeking vindt binnen 45 dagen plaats, rekenen wij een annuleringsvergoeding. U kunt bij het plaatsen van een boeking de annuleringsbescherming afnemen voor 6,8% van het boekingsbedrag.

Annuleren zonder annuleringsbescherming:
20% tot 90 dagen of meer voor de boeking
40% tot 31 dagen voor de boeking
60% tot 14 dagen voor de boeking
80% tot 7 dagen voor de boeking
100% tot 0 dagen voor de boeking

Annuleren met annuleringsbescherming:
tot 90 dagen voor de boeking
20% tot 31 dagen voor de boeking
30% tot 14 dagen voor de boeking
40% tot 7 dagen voor de boeking
50% tot 0 dagen voor de boeking
+
Met flexibele annulering kan Opdrachtgever, mits de leverancier er akkoord mee is, kosteloos de boekingsdatum eenmalig verplaatsen.

Bij bekende artiesten houden wij de annuleringsvoorwaarden aan zoals ze bij deze partij gelden.

Hoe gaat de betaling in zijn werk?

U kunt via onze beveiligde online omgeving uw betaling uitvoeren. Wij gebruiken hiervoor de betaalprovider Mollie. U kunt kiezen uit alle gangbare betaalmethoden.

 • Ideal
 • Bankoverschrijving
 • Creditcard
 • Paypal
 • Apple pay
 • Sofort Banking
 • Bankcontact
 • KBC/CBC betaalknop
 • Belfius Pay Button

U kunt de volgende betaaltermijnen kiezen:

 • 100% aanbetaling vooraf
 • 50% bij plaatsing boeking, resterende 50% 14 dagen voor de boeking
  Enkel voor bedrijven:
 • 30 dagen na de boeking betalen (2,9% toeslag)
 • 60 dagen na de boeking betalen (6,8% toeslag)
Wat als mijn feest niet door kan gaan door Corona?

Wilt u graag entertainment boeken, maar weet u niet zeker of uw feestdatum door kan gaan? U kunt bij ons te allen tijde uw boeking gratis verplaatsen als uw feest door overheidsmaatregelen niet door kan gaan. Deze garantie bieden wij u geheel kosteloos aan!

Wat als het entertainment last-minute niet meer kan optreden?

Wij hebben altijd een backup-optie beschikbaar. Ons team is 24 uur per dag bereikbaar. Indien het door u geboekte entertainment vanwege overmacht niet meer kan komen optreden, zetten wij alles op alles om alsnog het optreden door te laten gaan. Omdat we zo een groot netwerk hebben slagen we hier eigenlijk altijd in.

Niet goed = geld terug
2000+ mogelijkheden
11.000+ feesten ervaring
9.5 uit 1000+ reviews
Ook een geslaagd feest?

Wij zijn er om ook jouw feest geweldig te maken.

Advice
Advies of hulp nodig?

Direct bereikbaar