Top 5 muzikanten voor bij de kerstborrel

Kerst borrel feest organiseren.jpg

Kerstborrel muzikanten

Organiseert u een kleine kerstborrel voor uw bedrijf? Dan hoort daar natuurlijk live muziek bij. Dit zorgt voor nog meer gezelligheid en bovendien komt iedereen dan nog beter in de kerstsfeer. Alleen welke muzikant of band past op uw kerstborrel? Bekijk hier onze top 5.

Een gezellige kerstborrel is dé afsluiter van het jaar en het begin van een fijne tijd. Het is de middag waar uw collega’s al dagen naar uitkijken. Onze muzikanten zorgen ervoor dat uw kerstborrel een groot succes wordt. Boek een van onze top 5 muzikanten verras uw collega’s met een gezellige middag.

The Cappuccino’s

Akoestisch popduo The Cappuccino’s bestaat uit twee rasartiesten. De zanger-gitarist en zanger-contrabassist spelen muziek met veel enthousiasme en humor. De beide muzikanten zijn zeer ervaren en hebben al op tal van grote en kleine podia gespeeld. Dit enthousiaste muziekduo staat dicht bij het publiek, iets dat weer leidt tot veel humor en interactie. Samen zorgen zij ervoor dat uw kerstborrel nóg leuker wordt. Muziekduo The Cappuccino’s speelt sfeervolle achtergrondmuziek. De muziek is akoestisch en niet overheersend.

Het repertoire van The Cappuccino’s is zeer uitgebreid. De artiesten spelen zowel golden oldies uit de jaren zestig en zeventig, als bekende popsongs uit de jaren negentig en nu. Met mooie luisterliedjes en prachtige popsongs kan dit muziekduo uw kerstborrel muzikaal omlijsten. Wilt u nét wat meer actie? Dan kan het duo worden uitgebreid tot een trio met hun eigen percussionist, zodat de muziek meer dansbaar wordt.

Two Delight

Zoekt u een ervaren allround duo voor uw kerstborrel? Dan is Two Delight een echte aanrader. Dit Nederlands-Argentijnse popduo heeft jarenlang een succesvolle muziek carrière gehad in Zuid-Spanje en verzorgt nu geslaagde optreden in Nederland en België. Met hun zeer uiteenlopende repertoire brengen de muzikanten uw collega’s of gasten helemaal in de feest- en kerststemming. Van tracks van Caro Emerald tot populaire hits van Tina Turner en van golden oldies tot country, soul, modern en Spaanstalig: Two Delight speelt haast ieder genre.

Natuurlijk staan uw wensen voorop. Of het nu gaat om knallende feestmuziek of ingetogen achtergrondmuziek. Two Delight verzorgt een optreden zoals u dat wenst.

Marleen & Manuel

Het vrolijke akoestische popduo Marleen & Manuel brengt uw kerstborrel in een rustige, jazzy sfeer. Het leuke is dat u dit muziekduo kunt inhuren voor het spelen van bekende nummer, maar ook voor unieke liedjes. Marleen & Manuel zingen namelijk ook nummers die ze zelf schrijven. De twee topmuzikanten zijn afgestudeerd aan de Rockacademie en perfect op elkaar ingespeeld. Ook al hebben deze twee artiesten nog niet zo lang geleden hun studie afgerond, toch hebben ze al veel muziekervaring. De prachtige warme stem van Marleen en het geweldige gitaarspel van Manuel maken uw kerstborrel helemaal compleet.

Suzy Jane

Met haar prachtige stem brengt Suzy Jane iedereen in de kerststemming.

Suzy Jane weet de juiste snaar te raken en zingt de mooiste liedjes, waarbij ze zichzelf op de piano begeleidt. De zangeres begon al met het maken van muziek op zeer jonge leeftijd. Het was haar droom om klassiek pianiste te worden. Naast klassiekere nummers brengt dit talent een zeer gevarieerd repertoire van soul, jazz, pop, funk en R&B nummers. Deze getalenteerde pianiste/zangeres maakt uw kerstborrel nog een stukje mooier.

Ella Monroe

De Britse zangeres Ella Monroe is een geboren performer met een dijk van een stem. Bovendien zingt ze niet alleen, maar speelt ze ook nog eens gitaar. De zangeres heeft al meerdere grote optredens op haar naam staan. Zo trad ze al op bij Parkpop, Dream Free Festival en Surfana festival. Verder heeft ze shows gegeven in het Haags Pop Centrum en Theater Dakota. Op haar geheel eigen wijze zingt Ella bekende nummers van artiesten als John Legend, Ellie Goulding, Bob Dylan, Adele, Jimmy Hugh en Etta James.

U kunt Ella Monroe inhuren als solo-artieste. Als ze solo optreedt, bestaat haar repertoire voornamelijk uit soul en folk. Verder treedt de zangeres ook vaak op met twee andere muzikanten. Ze behoort dan bij een muzikaal trio dat bestaat uit een saxofonist, gitarist en Ella als zangeres. Dit muzikale trio speelt nummers in de muziekstijlen soul, funk, jazz en blues.

Evenses heeft u nog meer te bieden

Wist u dat Evenses u nog veel meer te bieden heeft? Naast de vijf bovengenoemde muzikanten, kunt u bij ons nog veel meer artiesten huren. Wat dacht u bijvoorbeeld van zanger-gitarist Yuri, de betaalbare topact The Good Fellaz of coverband Hits of 3? Het is zelfs mogelijk om klassieke muzikanten te huren, zoals klassiek ensemble Priëra of strijkersensemble Vivre.

U hoeft niets te regelen

Als u een muzikant huurt bij Evenses, dan hoeft u niets te regelen. Wij bieden u een compleet pakket met geluidstechniek, op- en afbouw, instrumenten, reiskosten en natuurlijk een professionele muzikant. U weet dus zeker dat alles goed en correct verzorgd wordt. Beschikt uw locatie al over geluidsapparatuur? Dan bekijken wij eerst of we deze apparatuur kunnen gebruiken.

Bespaar uzelf veel regelwerk

Het maakt niet uit of het groot of klein houdt: een kerstborrel organiseren kost veel tijd (en stress). Om u veel regelwerk te besparen, biedt Evenses u een bedrijfspakket. Hiermee is uw kerstborrel in één keer geregeld. Dit pakket bestaat uit een muzikaal duo en een leuke entertainer of gastheer zoals entertainer Lakei Louie of gastheer goochelaar Watson. Met het bedrijfspakket bent u verzekerd van een professioneel optreden. Wij kennen al onze artiesten persoonlijk en werken al jarenlang met ze samen.

Meer informatie?

Wilt u graag meer informatie over een van de muzikanten? Of wilt u meer weten over een bedrijfspakket? Neem dan contact op met een van onze event specialisten. Zij vertellen u graag meer en beantwoorden al uw vragen. Het is ook mogelijk om een vrijblijvende aanvraag te doen. U ontvangt dan snel meer informatie.Niet goed = geld terug
2000+ mogelijkheden
11.000+ feesten ervaring
9.5 uit 1000+ reviews
Ook een geslaagd feest?

Wij zijn er om ook jouw feest geweldig te maken.

Advice
Advies of hulp nodig?

Direct bereikbaar