Moestuin meisje

Om dromen waar te maken staan de moestuin meisjes voor u klaar!

€ 595 - € 1800
Moestuin meisjes
Moestuin
Moestuin dame
Moestuin meiden
Moestuin meisjes
Controleer nu de beschikbaarheid van Moestuin meisje
Starttijd
Eindtijd
Jouw gelegenheid, goed geregeld
users Uitsluitend professioneel entertainment
thumbs up Wij kennen onze leveranciers persoonlijk
euro sign Scherpe all-in prijzen: geen verrassingen achteraf
phone square alt 24/7 bereikbaar
check Altijd back-up beschikbaar
glass cheers 10.000+ feesten ervaring
false Referenties van o.a. Red Bull, Ikea en Armani
handshake Kennismaken? Kom langs voor een persoonlijke kennismaking
Geschikt voor: Evenement, Feest, Overig
Categorie: Service

Moestuin meisje

Juist een keer voor iets anders gaan? Iets wat helemaal aansluit op de gezondheidscultuur van tegenwoordig? Dan is onze Moestuin Meisje een echte eye-catcher! Haar kostuumpje samen met naar wens gekozen groente en fruit zorgen een speels geheel. Bent u ook zo dol op het zaaien van planten? Onze moestuin meisjes kunnen u hierbij helpen.

Een geslaagde dag met een moestuin meisje

Ons Groente en Fruit Meisje heeft een tuinders lookje met leuke regenlaarzen of juist een ibiza lookje met stro hoed, dit is volledig aan te passen naar uw wensen. Groente en Fruit wordt vanuit de mandjes geserveerd, maar kan natuurlijk ook gecombineerd worden met de buikbak. De buikbak kunnen we volledig versieren binnen de gewenste stijl. De moestuin meisjes kunnen ook lekkere hapjes serveren of helpen met tuinieren. Dit is iets wat in hun vak zit en wat zij met plezier doen. U kunt ze inschakelen voor een bloemenveiling, tuinieren, serveren, maar ook om te gast te staan bij uw evenement. Alles is mogelijk met de moestuin meisjes, want zij kunnen zich aan elke gelegenheid aanpassen en willen graag voldoen aan uw wensen.

Moestuin meisjes kunnen meer dan je denkt!

Naast groente of fruit zijn smoothies ook erg populair op evenementen, dit kunnen uw bezoekers op een zomerse dag zeker waarderen! Hier kan uiteraard ook een spelelement aan toegevoegd worden. Als je onder de limbo stok bent doorgedanst, trakteren wij je op een heerlijke smoothie! En wat de moestuin meisjes nog veel leuker maakt dan ze al zijn is dat zij ook een dansshow op choreografie en maat kunnen performen. Bent u van plan om een feestje in de tuin te geven? Dan zijn de moestuin meisjes super leuk om te boeken voor uw gelegenheid. Wie wilt er nou geen moestuin meisje in hun tuin tevoorschijn zien komen?

Moestuin meisje boeken

Benieuwd naar deze frisse toevoeging? Dat horen we graag!

Wilt u een moestuin meisje boeken? Dat kan bij Evenses. U hoeft niet te aarzelen, want met één klik op de knop kunnen wij ervoor zorgen dat uw feest een geslaagde dag zal worden. Evenses heeft naast dat ook een breed assortiment aan artiesten, bands, dj's, acts, professionele artiesten en meer. Om deze reden kunt u dus ook een moestuin meisje boeken. Mocht dit toch niet genoeg zijn kunt u altijd met ons in overleg gaan om te kijken wat het best bij uw feest zal passen en wat voor extra toevoegingen wij te bieden hebben. Wij informeren u graag over de kosten, het optreden en de act zelf. Evenses wilt namelijk niet dat jullie verrassingen komt te staan. Wilt u dit direct boeken? Dan kunt u contact met ons opnemen.

Bij Evenses kunt u ook:

Vergelijkbare acts

Ook een geslaagd feest?

Wij zijn er om ook jouw feest geweldig te maken.