Moederdag meisje

De tijd van het jaar om je moeder eens weer te verassen met een moederdag meisje

€ 595 - € 1800
Moederdag meisjes
Moederdag meisje
Moederdag
Hostess(en)
Moederdag meisjes
Controleer nu de beschikbaarheid van Moederdag meisje
Starttijd
Eindtijd
Jouw gelegenheid, goed geregeld
users Uitsluitend professioneel entertainment
thumbs up Wij kennen onze leveranciers persoonlijk
euro sign Scherpe all-in prijzen: geen verrassingen achteraf
phone square alt 24/7 bereikbaar
check Altijd back-up beschikbaar
glass cheers 10.000+ feesten ervaring
false Referenties van o.a. Red Bull, Ikea en Armani
handshake Kennismaken? Kom langs voor een persoonlijke kennismaking
Geschikt voor: Diner, Feest
Categorie: Service

Moederdag

Moederdag wordt één keer in het jaar gevierd door. In Nederland vieren wij moederdag om onze moeders te vereren en te verwennen. Dit doen we bijvoorbeeld door een ontbijt op bed voor ze te maken of ze geen huishoudelijke taken voor die dag te geven. Maar wat als je voor jouw moeder echt iets groots wilt vieren voor tijdens de moederdag? Wat als je hostessen nodig hebt om je moeder te verwennen, of wat als je geen zin hebt om een ontbijt op bed voor je moeder te maken? Nou het kan allemaal heel makkelijk door een moederdag meisje te boeken.

Het moederdag meisje

Evenses heeft ook aan alle powervrouwen in Nederland gedacht en komt daarom met een exclusief aanbod aan moederdag meisjes! Het Moederdag Meisje is speciaal ontworpen om alle mooie moeders in het zonnetje te zetten. Het Moederdag Meisje is bij uitstek een lief, vrolijk, toegankelijk meisje die alle moeders dat extra stukje aandacht geeft op Moederdag. Zowel de moederdag meisjes als wij vinden het belangrijk om moederdag te vieren en onze moeders blij te zien. We hebben namelijk allemaal veel respect voor onze eigen moeders.

Wat kunnen de moederdag meisjes doen?

Maar wat kan dit leuke meisje zoal doen? Ze heeft een hoop uit te delen; Denk aan zoetigheid als cupcakes, snoepjes, chocolaatjes of macarons, maar ze kan natuurlijk ook op een winkelcentrum complimenten uitdelen aan alle super moeders! Of samen met kinderen een mooie kaart maken die de kindjes op Moederdag aan hun powermama kunnen geven. De moederdag dames kunnen ook een ontbijt op bed brengen voor de super moeder van de dag. Er zijn oneindelijk veel ideeën die de moederdag meisjes werkelijkheid kunnen maken.

Het Moederdag Meisje die zoetigheid uitdeelt kan dit heel leuk in het kokskostuum doen, maar dit is volledig af te stemmen op uw evenement of wensen. Denk bijvoorbeeld aan de huiskleur van uw bedrijfslogo, deze kunnen wij meenemen in bijvoorbeeld de accessoires zoals sieraden en schoenen.

Moederdag meisje boeken

Hebben wij uw interesse opgewekt? U kunt een vrijblijvende offerte aanvragen bij Evenses en de moederdag meisjes aanvragen voor uw gelegenheid.

Wilt u een moederdag meisje boeken? Evenses is een bekend boekingsbureau, die een breed assortiment heeft aan artiesten, bands, dj's, acts, professionele artiesten en meer. Daarom kunt u bij ons ook een moederdag meisje boeken. Wilt u uw feestje iets extra's geven? Dan kunnen wij dat voor u regelen. Wij informeren u graag over de kosten, het optreden en de act zelf. Evenses wilt namelijk niet dat jullie verrassingen komt te staan. We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wilt u dit direct boeken? Dan kunt u contact met ons opnemen.

Bij Evenses kunt u ook:

Vergelijkbare acts

Haring Meisje

Haring Meisje

Wie heeft er ook zoveel zin om een visje te eten samen met de geweldige haring meisjes?

€ 895 - € 1800
Sushi Meisje

Sushi Meisje

Sushi Meisje is een origineel verrassingseffect op uw evenement

€ 495 - € 1300
Kerstman

Kerstman

Verscheidene Kerstman acts voor uw ideale kerstfeest

€ 595 - € 1310
Ook een geslaagd feest?

Wij zijn er om ook jouw feest geweldig te maken.