Kimmy Boeken

Kimmy ontdenkt op haar vierde het eerste album van Ilse DeLange. Vanaf dat moment is haar liefde voor countrymuziek en het zingen en spelen van countrysongs een voldongen feit. Het jonge meisje en de gitaar waren onafscheidelijk. Toe Kimmy 12 jaar oud was emigreerde zij met haar ouders naar oostenrijk en heeft ze daar zeven jaar gewoond. In Oostenrijk heeft ze het gitaarspelen verder uitgebouwd. De unieke stijl en songs van Kimmy hebben een sound en frasering die on-Nederlands is en sluit naadloos aan bij de sound die we kennen uit Nashville, de bakermat van de countrymuziek.

Kimmy boeken

Deze singer-songwriter ademt muziek en daarom zal muziek altijd het hoofddoel zijn in het leven van Kimmy. Afgelopen herfst stond Kimmy in het voorprogramma van The BlueBirds in Paradiso Noord. Naast het creëren van eigen muziek verzorgd Kimmy optredens op verschillende evenementen zoals bruiloften, diners en festivals.

Boekingen van Kimmy

Wilt u Kimmy huren? Deze zangeres is te boeken voor uw bruiloft, receptie, feest, borrel, jubileum en verjaardag. Vraag nu geheel vrijblijvend een offerte aan.