Back to the future op je bruiloft met een 90's dj

dj-mixtafel-club (640x427).jpg

Back to the future op je bruiloft met een 90’s dj

=================================================

Op zoek naar een dj voor je bruiloft? Wat dacht je dan van een 90’s DJ? Iedereen gaat los op nummers als ‘Rainbow in the sky’ van DJ Paul Elstak, Macarena van Los del Rio, Mambo No.5 van Lou Bega of Let’s get loud van Jennifer Lopez. Als de dj zulke toppertjes in zet, rennen al je gasten direct naar de dansvloer.

Een groot voordeel van het draaien van deze ‘klassiekers’ op je bruiloft is dat haast iedereen deze liedjes wel kent. De jongeren herontdekken deze geweldige nummers en de iets oudere generatie is ermee opgegroeid. Om te zorgen dat al je gasten de dansvloer betreden, is het dus superleuk om nieuwe hits af te wisselen met hits uit de nineties.

Hits van vroeger en nu

Het is natuurlijk best lastig om te bedenken op welke nummers je twintig jaar geleden los ging. Gelukkig, hoef je hier ook niet over na te denken. Onze dj beschikt over een uitgebreide playlist met hits van vroeger en nu. Hij maakt een goede mix van stijlen, remixen en speciale nummers. Ook draait hij hits van toen die in een modern jasje zijn gestoken. Hij voelt de sfeer in de zaal goed aan en draait het juiste nummer op het juiste moment. Onze dj’s zijn persoonlijk geselecteerd op uitstraling, creativiteit en ervaring. Zo hebben ze opgetreden op honderden bruiloften, feesten, evenementen en in tientallen bekende clubs.

DJ gevonden? Loop geen risico

Heb je een dj gevonden? Dan wil je natuurlijk niet het risico lopen dat deze op het laatste moment afbelt, omdat hij bijvoorbeeld ziek is geworden. Zorg er dus altijd voor dat er een vervangende dj beschikbaar is. Wij werken met een team van zes professionele top dj’s. Als de geboekte dj onverhoopt afzegt, regelen wij gelijk een vervangende dj voor je. Aangezien wij met een betrouwbaar en goed team van dj’s werken, heb je altijd de garantie dat de dj-show doorgaat. Zo heb jij de zekerheid dat je bruiloft geweldig wordt.

De dj kan pas een goede show geven als hij beschikt over de juiste apparatuur. Als je een 90’s dj boekt bij een bureau dan is dit vaak inclusief licht, geluid, dj-apparatuur en een stijlvolle dj-booth. Je hoeft dit dus niet zelf te regelen. Ook ben je zo zeker van een optimaal geluid en een mooie lichtshow. De opbouw van de show neemt niet veel tijd in beslag. Onze professionals monteren alles voor je. Ook hier heb je dus geen omkijken naar.

Tal van extra opties

Wil je graag iets extra’s aan de dj-show toevoegen? Dan zijn er tal van extra opties. Zo kun je de show uitbreiden met een optreden van een zangeres of saxofonist. Of wat dacht je van een drummende dj?

Zangeres en dj

Combineer de dj-show met een swingend live optreden van een zangeres. Tijdens de show zingt de zangeres korte sessies mee met de dj. Dit is gegarandeerd een gangmaker voor jullie bruiloftsfeest.

DJ en saxofonist

Een dj-show met optreden van een saxofonist maakt iedereen aan het dansen. De saxofonist speelt meerdere sessies mee met de dj. Het is ook mogelijk om de saxofonist los te huren.

Drummende dj

Met deze bijzondere act maak je indruk op je gasten. De percussionist verzorgt een swingend en opzwepend live optreden. Gedurende de show speelt hij meerdere sessies mee met de dj.

Verlichte dansvloer

Met een verlichte dansvloer op je bruiloft krijg je iedereen aan het dansen. Deze vloer heeft een enorme aantrekkingskracht. Zelfs gasten waarvan je het niet had verwacht, wagen een dansje.

Maak een lijstje met verzoeknummers

De dj weet niet welke nummers jullie graag willen horen. Maak dan ook een lijst met verzoeknummers. Het is raadzaam om dit lijstje van tevoren door te sturen naar de dj. Zo is hij hiervan op de hoogte en weet je zeker dat hij jouw favoriete liedjes draait. Wil je je huwelijksfeest vast laten leggen? Ook dan zijn er tal van verschillende mogelijkheden, zoals een fotohokje, een fotograaf of een videograaf.

Fotohokje

Het fotohokje voegt een geweldige sfeer aan je bruiloft toe. De opvallende foto’s zijn dé perfecte herinnering aan je huwelijksfeest. Het hokje bevat diverse grappige accessoires, zoals brillen en snorren. Per keer worden drie tot vier foto’s gemaakt. Tussen het maken van de foto’s zit een korte pauze, zodat gasten een andere houding kunnen aannemen of een ander accessoire kunnen opzetten. De foto’s worden in één geheel afgedrukt.

Fotograaf

Natuurlijk wil je een herinnering hebben van jullie trouwfeest. Waarschijnlijk is er wel iemand in je omgeving die graag foto’s maakt in zijn vrije tijd en aanbiedt om een fotoreportage te maken. Dit is natuurlijk zeer voordelig, maar de kans is groot dat dit uitloopt op een fiasco en dat je fotoreportage totaal mislukt is. Een hobbyfotograaf is immers geen professional en heeft weinig ervaring met bruidsreportages. Het is dan ook een advies om een fotograaf te boeken via een bureau. Onze fotografen zijn geselecteerd op basis van ervaring en kwaliteit. Een bruidsfotograaf van Evenses zorgt voor de mooiste plaatjes en brengt je bruiloft smaakvol in beeld.

Videograaf

Een videograaf legt jullie bruiloft vast zonder dat je het merkt. De film is een unieke video en een prachtig aandenken. Wil je dat de videograaf de sfeer vastlegt tijdens de show van de 90’s dj? Dan kun je een specialist huren die in de avond filmt.

Alles in één keer geregeld

Het regelen van een 90’s dj en een fotograaf is natuurlijk niet het enige dat je voor je bruiloft moet regelen. Het organiseren van een bruiloftsfeest kost heel veel tijd en stress. Iets dat je waarschijnlijk al gemerkt hebt. Met een bruiloftspakket is alles in één keer geregeld en heb jij minder stress. Je kunt je dan weer richten op andere zaken, zoals het uitkiezen van een bruidsjurk- of pak. Evenses heeft een speciaal bruiloftspakket dat wordt samengesteld op basis van je wensen en behoeften. Elk pakket bevat in ieder geval een dj-boeking en opnameapparatuur, zoals een fotohokje of videogastenboek. Met een bruiloftspakket wordt alles voor je huwelijksfeest perfect geregeld en geniet jij van een zorgeloze bruiloft.Wat zit inbegrepen bij de prijs?

Alles wat benodigd is voor een geslaagd optreden zit standaard inbegrepen. Dus de prijs is alles-inclusief en er zijn geen bijkomende kosten. Inbegrepen zijn:

 • Gescreend, professioneel entertainment

 • Niet goed - geld terug garantie

 • Reiskosten

 • BTW

 • Vervangend entertainment bij ziekte

 • Online wensenlijst

 • Persoonlijke eventmanager

 • 24/7 klantenservice

 • Op- en afbouw (indien nodig)

 • Licht en geluidstechniek (indien nodig)*

 • Overige benodigde apparatuur (indien nodig)

 • In overleg kan de techniek door Evenses of de band geregeld worden. Echter is dit niet altijd het geval.

Hoe komt de prijs tot stand?

De prijs is voornamelijk afhankelijk de volgende factoren:

 • De gewenste duur van het optreden
 • De reistijd en reiskosten
 • (eventueel) benodigde licht- en of geluidstechniek
 • Eventuele wachttijd en voorbereidingstijd
 • De groepsgrootte
 • Bekendheid van de act.

Uiteindelijk is ieder feest uniek. Daarom bespreken we graag uw wensen vooraf en kunnen we een passend voorstel op maat maken.

Hoe wordt de kwaliteit van het entertainment gegarandeerd?

Een speciaal opgeleid team doet vooraf de screening van ons entertainment. Hierbij kijken we naar:

 • ervaring,
 • opleiding,
 • prijs-kwaliteitsverhouding,
 • representativiteit,
 • originaliteit
 • betrouwbaarheid in het nakomen van afspraken.

Wat wij verder nog doen:

 • Alle acts worden vooraf bekeken middels demo's en live optredens.
 • Persoonlijke kennismaking voordat acts namens Evenses kunnen optreden
 • Ons entertainment heeft ook een online portal waarin ze alle informatie en wensen van uw boeking ten alle tijde kunnen inzien
 • Wij bellen en smsen voorafgaand de boeking nog met het entertainment voor een laatste controle
 • Wij werken enkel met entertainment waar we zelf achter staan en dat voldoet aan onze kwaliteitseisen. In alle andere gevallen komen ze niet op onze website.
 • Omdat we al bijna 15 jaar bestaan hebben we met vrijwel al ons entertainment een jarenlange, goede samenwerking
Hoe gaat een boeking precies in zijn werk?

Het is onze taak om u volledig te ontzorgen zodat u uiteindelijk een geslaagd feest heeft. Zo komt u tot een geslaagd feest:

 1. Kijk op onze website en kies het entertainment uit dat u leuk vindt. Lastig kiezen? Neem contact met ons team op en wij helpen u met het vinden van de juiste optie
 2. U ontvangt een vrijblijvend voorstel. Past het niet geheel bij uw wensen? Geef het aan, we proberen het dan aan te passen. Is het voorstel wel naar wens? Dan kan u aangeven dat u wenst te boeken.
 3. U kunt online uw wensen en overige gegevens doorgeven. Wij maken een overeenkomst en factuur. Dit kan online betaald en ondertekend worden. Wij zullen al het entertainment correct inplannen. Kort voor de boeking nemen we nog even contact op.
 4. We zijn er helemaal klaar voor. We gaan er een geslaagde gelegenheid van maken!
Hoe kan ik annuleren?

Wilt u onverhoopt annuleren? Neem contact met ons op, wij proberen het dan zo goed mogelijk op te lossen voor zowel u als het door u geboekte entertainment. In overleg komen we meestal tot de beste oplossing.

Dit is ons standaard annuleringsbeleid:
Nadat u uw boeking heeft bevestigd, heeft u 14 dagen bedenktijd. U kan dan, zonder opgave van reden, kosteloos annuleren. Dit geldt enkel voor boekingen die verder zijn dan 45 dagen op de dag van boeken.

Indien de bedenktijd is verlopen, of de boeking vindt binnen 45 dagen plaats, rekenen wij een annuleringsvergoeding. U kunt bij het plaatsen van een boeking de annuleringsbescherming afnemen voor 6,8% van het boekingsbedrag.

Annuleren zonder annuleringsbescherming:
20% tot 90 dagen of meer voor de boeking
40% tot 31 dagen voor de boeking
60% tot 14 dagen voor de boeking
80% tot 7 dagen voor de boeking
100% tot 0 dagen voor de boeking

Annuleren met annuleringsbescherming:
tot 90 dagen voor de boeking
20% tot 31 dagen voor de boeking
30% tot 14 dagen voor de boeking
40% tot 7 dagen voor de boeking
50% tot 0 dagen voor de boeking
+
Met flexibele annulering kan Opdrachtgever, mits de leverancier er akkoord mee is, kosteloos de boekingsdatum eenmalig verplaatsen.

Bij bekende artiesten houden wij de annuleringsvoorwaarden aan zoals ze bij deze partij gelden.

Hoe gaat de betaling in zijn werk?

U kunt via onze beveiligde online omgeving uw betaling uitvoeren. Wij gebruiken hiervoor de betaalprovider Mollie. U kunt kiezen uit alle gangbare betaalmethoden.

 • Ideal
 • Bankoverschrijving
 • Creditcard
 • Paypal
 • Apple pay
 • Sofort Banking
 • Bankcontact
 • KBC/CBC betaalknop
 • Belfius Pay Button

U kunt de volgende betaaltermijnen kiezen:

 • 100% aanbetaling vooraf
 • 50% bij plaatsing boeking, resterende 50% 14 dagen voor de boeking
  Enkel voor bedrijven:
 • 30 dagen na de boeking betalen (2,9% toeslag)
 • 60 dagen na de boeking betalen (6,8% toeslag)
Wat als mijn feest niet door kan gaan door Corona?

Wilt u graag entertainment boeken, maar weet u niet zeker of uw feestdatum door kan gaan? U kunt bij ons te allen tijde uw boeking gratis verplaatsen als uw feest door overheidsmaatregelen niet door kan gaan. Deze garantie bieden wij u geheel kosteloos aan!

Wat als het entertainment last-minute niet meer kan optreden?

Wij hebben altijd een backup-optie beschikbaar. Ons team is 24 uur per dag bereikbaar. Indien het door u geboekte entertainment vanwege overmacht niet meer kan komen optreden, zetten wij alles op alles om alsnog het optreden door te laten gaan. Omdat we zo een groot netwerk hebben slagen we hier eigenlijk altijd in.

Niet goed = geld terug
2000+ mogelijkheden
11.000+ feesten ervaring
9.5 uit 1000+ reviews
Ook een geslaagd feest?

Wij zijn er om ook jouw feest geweldig te maken.

Advice
Advies of hulp nodig?

Direct bereikbaar