6x de leukste themafeesten

Themafeest organiseren

Het is weer zover. De leukste tijd van het jaar, namelijk: je verjaardag! Je wordt weer een jaartje ouder en wilt dit natuurlijk uitgebreid vieren. Als je een feest geeft kun je een normaal feestje geven maar je kan ook een leuk themafeest vieren. Er zijn ontelbaar veel leuke thema’s waar je uit zou kunnen kiezen. Wij zetten daarom de leukste voor je op een rijtje.

Hawaï of ‘tropic like it’s hot’

Het spreek voor zich dat dit een leuker thema is voor in de zomer. Maar als je in de winter jarig bent is dit wellicht nog steeds een van je favorieten: een tropisch thema. Tover je woonkamer om tot tropisch eiland. Serveer tropische cocktails in een kokosnoot en overhandig elke arriverende gast een bloemenkrans. Dit is een thema om vrolijk van te worden!

Disco

Glitters, discolampen en boogie wonderland! Wie houdt er niet van? Een disco thema is voor iedereen geschikt. Disco parties zijn geschikt voor jong en oud. Door een karaoke machine met disco muziek te plaatsen kun je er zeker van zijn dat je feestje tot in de late uurtjes het door zal gaan en het gezelligste feest van het jaar wordt!

Landen thema

Een farao uit Egypte, een Fransman met een baret en een baguette of een Mexicaan met sombrero. Als je een landen thema kiest kunnen je gasten gemakkelijk een outfit kiezen die ze wellicht al in de kast hebben hangen. Ook bestaat veel leuke thema versiering voor allerlei landen.

Proud to be fout

Van vloekende kleuren tot het mixen van foute prints, hoe fouter hoe beter! Dit thema is perfect voor de mensen die wat lol willen maken een het allemaal niet zoveel uitmaakt hoe ze eruit zien. Uiteraard zullen er wat foute hitjes gedraaid worden. Van vengaboys tot barbie girl je kunt het zo fout niet bedenken.

Oktoberfest

Voor de echte Duitsland en bierliefhebbers is oktoberfest het ideale thema! Dit feest is er eentje waar men ongegeneerd in lederhosen of dirndl op Deutsche schlager hits staat te dansen met 2 liter bier in de hand. Een goede voorraad Duitse hits en bier is dus een must. Jetz geht loss!

Blacklight

Een uniek maar onwijs gaaf thema is een blacklight party. Let hierbij wel op dat je een blacklight moet huren of aanschaffen. Hang deze op tijdens het feest en vraag als je gasten om een wit kledingstuk te dragen of volledig in het wit te komen! Dit thema geeft je feest een unieke feestelijke sfeer.

Gemaskerd bal

Dit is een chique thema waarbij je je gasten de kans geeft in hun mooiste pak of jurk te verschijnen. Naast de dresscode geven de maskers die iedereen tijdens dit feest moet dragen geeft je feest een mysterieuze en elegante uitstraling.

Nu je een beetje een idee hebt gekregen van welke thema’s er zijn kun je gaan nadenken over welk thema jij kiest voor je feest. Keuze gemaakt? Denk dan aan leuke decoratie die bij het thema past en wat voor bijpassende hapjes en drankjes je gaat serveren om je gasten een onvergetelijke avond te geven.Niet goed = geld terug
2000+ mogelijkheden
11.000+ feesten ervaring
9.5 uit 1000+ reviews
Ook een geslaagd feest?

Wij zijn er om ook jouw feest geweldig te maken.

Advice
Advies of hulp nodig?

Direct bereikbaar