Lisa Lois boeken

Lisa Lois heeft een dijk van een stem en zal uw gasten verbazen!

4,4 uit 5 sterren
€ 2995 - € 4790
lisa-lois-boeken
PGosIg
hWenfIGz
xqlJlf
CPNkEYDacnU
qTZIW bE
oTzelomOM
OtDRXLbR
lisa-lois-boeken
Controleer nu de beschikbaarheid van Lisa Lois
Starttijd
Eindtijd
Jouw gelegenheid, goed geregeld
users Uitsluitend professioneel entertainment
thumbs up Wij kennen onze leveranciers persoonlijk
euro sign Scherpe all-in prijzen: geen verrassingen achteraf
phone square alt 24/7 bereikbaar
check Altijd back-up beschikbaar
glass cheers 10.000+ feesten ervaring
false Referenties van o.a. Red Bull, Ikea en Armani
handshake Kennismaken? Kom langs voor een persoonlijke kennismaking

Lisa Lois

Lisa Lois heeft in 2009 de talentenjacht X-factor gewonnen. Inmiddels is er veel veranderd, ze schrijft tegenwoordig ook haar eigen nummers.

‘There is nothing. Nothing I can’t face. No, there’s nothing, keeping me from turning the page.’ Deze zin uit het titelnummer van Breaking Away zegt waarschijnlijk het meest over de ontwikkeling die Lisa Lois (Hordijk) de laatste jaren heeft doorgemaakt. De 25-jarige zangeres is naar eigen zeggen ouder, beter, maar vooral wijzer geworden. Met een prachtige ervaring van het winnen van X-Factor op zak is het nu – vier jaar later - echter de hoogste tijd om aan een ander hoofdstuk in haar carrière te beginnen. ‘Ik ben geen popster. Ik ben een muzikant.’ Het winnen van een talentenjacht als X-Factor is volgens Lisa Lois zowel een vloek als een zegen. Het leverde haar veel publiciteit en een joekel van een hit op met Halleluja, maar ook een torenhoog verwachtingspatroon. Wanneer de spotlights dan weg zijn, lijkt het ineens extra donker. ‘Je voelt je een superster, maar wanneer zo’n programma is afgelopen, val je plots in een leegte’, zegt Lisa Lois eerlijk. ‘Ik had in de eerste maanden geen idee hoe ik verder moest en kwam soms amper de deur uit. Het heeft me aan het denken gezet en uiteindelijk hoort het bij de struggle om een goede artiest te worden, daar ben ik van overtuigd.’

Ondanks dat Lisa Lois haar debuut Smoke zag slagen en ze als voorprogramma van Allen Stone langs Europese zalen trok, was een volgende stap in haar muzikale loopbaan onvermijdelijk en zelfs essentieel. Dus besloot Lisa Lois het over een andere boeg te gooien en zelf liedjes te gaan schrijven. Iets wat Lisa Lois voordien nog nooit gedaan had. ‘Ik had daar aanvankelijk veel te weinig zelfvertrouwen voor. Ik wist niet of ik het überhaupt kon en het leek me best moeilijk om mijn eigen gevoelens te delen met wildvreemden.’ Lisa Lois mocht van haar label Sony ter inspiratie op bezoek bij soullegende Betty Wright in Miami. Maar uiteindelijk blijkt de persoon die het beste bij haar losmaakt gewoon in Nederland te wonen. Aïrto Edmundo, waar ze al meerdere malen mee optrad, krijgt het voor elkaar om Lisa Lois echt te inspireren.

Lisa Lois boeken

lisa lois boeken lisa lois boeken lisa lois boeken.jfif

Wilt u Lisa Lois boeken voor uw opening, Lisa Lois boeken voor een festival of Lisa Lois boeken voor bij een bruiloft? Lisa Lois boeken kan bij Evenses voor uw personeelsfeest en evenement. Vul het offerte formulier in, of neem geheel vrijblijvend contact met ons op. We staan 7 dagen in de week klaar om al uw vragen te beantwoorden over het boeken van Lisa Loïs.

bij eveses kunt u:

Repertoire Lisa Lois

Genres

Pop
Jazz
Soul
3 Beoordelingen
4,4 uit 5 sterren
Daan
5 uit 5 sterren
Echt geweldig, wat een stem en die uithalen! Helemaal fan!
Noah
4 uit 5 sterren
Ik was haar even vergeten tot ik haar weer zag optreden. Ze heeft echt een heerlijke stem!!
Bert
4 uit 5 sterren
Ze trad op bij de opening van het nieuwe winkelcentrum in de buurt. Ze kreeg gewoon het hele plein stil, wat een stem! Prachtige nummers ook!!

Vergelijkbare acts

Ook een geslaagd feest?

Wij zijn er om ook jouw feest geweldig te maken.