Lisa Lois boeken

Lisa Lois heeft een dijk van een stem en zal uw gasten verbazen!

4,4 uit 5 sterren
€ 2995 - € 4790
lisa-lois-boeken-receptie.jpg
PGosIg
hWenfIGz
xqlJlf
CPNkEYDacnU
qTZIW bE
oTzelomOM
OtDRXLbR
lisa-lois-boeken-receptie.jpg
Controleer nu de beschikbaarheid van Lisa Lois
Starttijd
Eindtijd
Jouw gelegenheid, goed geregeld
users Uitsluitend professioneel entertainment
thumbs up Wij kennen onze leveranciers persoonlijk
euro sign Scherpe all-in prijzen: geen verrassingen achteraf
phone square alt 24/7 bereikbaar
check Altijd back-up beschikbaar
glass cheers 10.000+ feesten ervaring
false Referenties van o.a. Red Bull, Ikea en Armani
handshake Kennismaken? Kom langs voor een persoonlijke kennismaking

Lisa Lois boeken

Lisa Lois heeft in 2009 de talentenjacht X-factor gewonnen. Inmiddels is er veel veranderd, ze schrijft tegenwoordig ook haar eigen nummers.

‘There is nothing. Nothing I can’t face. No, there’s nothing, keeping me from turning the page.’ Deze zin uit het titelnummer van Breaking Away zegt waarschijnlijk het meest over de ontwikkeling die Lisa Lois (Hordijk) de laatste jaren heeft doorgemaakt. De 25-jarige zangeres is naar eigen zeggen ouder, beter, maar vooral wijzer geworden. Met een prachtige ervaring van het winnen van X-Factor op zak is het nu – vier jaar later - echter de hoogste tijd om aan een ander hoofdstuk in haar carrière te beginnen. ‘Ik ben geen popster. Ik ben een muzikant.’ Het winnen van een talentenjacht als X-Factor is volgens Lisa zowel een vloek als een zegen. Het leverde haar veel publiciteit en een joekel van een hit op met Halleluja, maar ook een torenhoog verwachtingspatroon. Wanneer de spotlights dan weg zijn, lijkt het ineens extra donker. ‘Je voelt je een superster, maar wanneer zo’n programma is afgelopen, val je plots in een leegte’, zegt ze eerlijk. ‘Ik had in de eerste maanden geen idee hoe ik verder moest en kwam soms amper de deur uit. Het heeft me aan het denken gezet en uiteindelijk hoort het bij de struggle om een goede artiest te worden, daar ben ik van overtuigd.’

Ondanks dat Lisa haar debuut Smoke zag slagen en ze als voorprogramma van Allen Stone langs Europese zalen trok, was een volgende stap in haar muzikale loopbaan onvermijdelijk en zelfs essentieel. Dus besloot de Wageningse het over een andere boeg te gooien en zelf liedjes te gaan schrijven. Iets wat ze voordien nog nooit gedaan had. ‘Ik had daar aanvankelijk veel te weinig zelfvertrouwen voor. Ik wist niet of ik het überhaupt kon en het leek me best moeilijk om mijn eigen gevoelens te delen met wildvreemden.’ Lisa mocht van haar label Sony ter inspiratie op bezoek bij soullegende Betty Wright in Miami. ‘Dat was best bizar. Ik voelde me plots een klein meisje bij zo’n icoon. Het was een waardevolle ervaring, die mij in het creatieve proces enorm heeft geholpen.’ Er volgde nog een trip naar Los Angeles, waar ze werkte met producer Justin Stanley, de echtgenoot van zangeres Nikka Costa, een van Lisa’s idolen. Maar uiteindelijk blijkt de persoon die het beste bij haar losmaakt gewoon in Nederland te wonen. Aïrto Edmundo, waar ze al meerdere malen mee optrad, krijgt het voor elkaar om Lisa echt te inspireren. De Brabantse soulzanger met Caribische roots gaf haar creatief precies het zetje in de goede richting en schreef daarnaast zelf ook mee aan nummers voor het album. Lisa: ‘We kennen elkaar al heel lang en het voelde vanaf het eerste moment dat we ervoor gingen zitten al vertrouwd. Toen Aïrto mij vervolgens in contact bracht met de Britse producer Neil Thomas, die ik ook weer kende via een wederzijdse vriend, viel alles op zijn plek.’

Voor de opname van Breaking Away was Londen dan ook de perfecte plaats. In de Rak Studios om precies te zijn. ‘Ik vind Londen sowieso al een heerlijke stad, maar werken in een studio waar artiesten als Madonna, Adele en Michael Jackson ook hebben gestaan, doet toch wat met je.’ Volgens Lisa is haar tweede album het creatieve eindresultaat van een intense periode, waarbij haar relatie werd verbroken en ze aan een hele nieuwe, spannende fase als zangeres begint. ‘Breaking Away is absoluut een break-up-plaat, maar vooral ook een nieuw startpunt voor mij. Ik ben niet meer dat meisje van X-Factor en wil met dit album vooral laten zien dat ik geen popster ben, maar een muzikant.’ Breaking Away gaat volgens Lisa dan ook vooral over losweken van vertrouwde rituelen. ‘Vroeger vond ik alles eng en zei ik al snel nee tegen uitdagingen. Die tijden zijn voorbij. Ik wil verder en deze plaat is een hele mooie stap in mijn persoonlijke en creatieve ontwikkeling.

Boekingen Lisa Lois

Wilt u Lisa Lois boeken voor uw opening, festival of bruiloft? Deze act is via Evenses te huren voor uw personeelsfeest en evenement. Vul het offerte formulier in, of neem geheel vrijblijvend contact met ons op. We staan 7 dagen in de week klaar om al uw vragen te beantwoorden over het boeken van Lisa Loïs.

Repertoire Lisa Lois

Genres

Pop
Jazz
Soul
3 Beoordelingen
4,4 uit 5 sterren
Daan
5 uit 5 sterren
Echt geweldig, wat een stem en die uithalen! Helemaal fan!
Noah
4 uit 5 sterren
Ik was haar even vergeten tot ik haar weer zag optreden. Ze heeft echt een heerlijke stem!!
Bert
4 uit 5 sterren
Ze trad op bij de opening van het nieuwe winkelcentrum in de buurt. Ze kreeg gewoon het hele plein stil, wat een stem! Prachtige nummers ook!!

Vergelijkbare acts

Ruth Jacott boeken

Ruth Jacott boeken

3 Beoordelingen

Deze geweldige Nederlandse zangeres zit alweer 30 jaar in het vak. U kunt haar nu hier boeken.

prijs op aanvraag
Shary-An boeken

Shary-An boeken

3 Beoordelingen

Shary-An behaalde met haar prachtige stem de halve finale van The Voice Of Holland.

€ 1975 - € 3360
Ook een geslaagd feest?

Wij zijn er om ook jouw feest geweldig te maken.