Jennifer Ewbank boeken

27 keer aangevraagd

Deze fantastische zangeres, bekend van The Voice of Holland, kunt u nu bij Evenses boeken

4,7 uit 5 sterren
prijs op aanvraag
jennifer-ewbank-boeken-feest-bruiloft
DQAulMxAe
CjkOX VSW
mbxEhPsSRg
gzwbA Qhyvs
ZhwDfoGpk
artiesten boeken
Nederlandse artiesten
jennifer-ewbank-boeken-feest-bruiloft
Controleer nu de beschikbaarheid van Jennifer Ewbank
Starttijd
Eindtijd
Jouw gelegenheid, goed geregeld
users Uitsluitend professioneel entertainment
thumbs up Wij kennen onze leveranciers persoonlijk
euro sign Scherpe all-in prijzen: geen verrassingen achteraf
phone square alt 24/7 bereikbaar
check Altijd back-up beschikbaar
glass cheers 10.000+ feesten ervaring
false Referenties van o.a. Red Bull, Ikea en Armani
handshake Kennismaken? Kom langs voor een persoonlijke kennismaking

Jennifer Ewbank

Jennifer Ewbank heeft een prachtige stem en schrijft daarbij haar eigen nummers. U kunt Jennifer Ewbank nu bij Evenses boeken. Ze is in te huren voor uw bruiloft, festival, bedrijfsfeest, receptie en jubileum.

Jennifer Ewbank is op 27 juli 1987 geboren, als dochter van een Engelse vader en een Nederlandse moeder. Jennifer Ewbank is een singer songwriter en een getalenteerd muzikant. Jennifer Ewbank is bekend van de eerste editie van de wereldberoemde tv show 'The Voice of Holland', waar ze in 2010 aan meedeed. Jennifer Ewbank kwam tot de halve finales. Na Jennifer Ewbank haar deelname aan The Voice bracht ze haar debuutalbum 'London Tree' uit. Jennifer Ewbank kwam daarmee op nummer 9 te staan in de Nederlandse albumlijsten.

Jennifer Ewbank kon al zingen voordat ze kon tellen en is altijd geïnteresseerd geweest in muziek. Jennifer Ewbank interesse in muziek is niet heel gek. Haar oudere broer John, is een van de meest bekende en succesvolle songwriter en producer in Nederland. Broer en zus werkten samen aan Jennifer Ewbank's eerste album, waar ze samen een duet hebben opgenomen.

Tegenwoordig is Jennifer Ewbank op allerlei evenementen te zien. Op festivals, kasteelconcerten, theaters, kerken, bruiloften, maar ook zakelijke evenementen. Als toevoeging aan haar optredens, is ze begonnen met het schrijven van op maat gemaakte liedjes voor stellen die gaan trouwen.

Jennifer Ewbank boeken

Jennifer Ewbank boeken voor uw bedrijfsfeest, festival of evenement

U geeft een feest en wilt Jennifer Ewbank boeken? Dan kunt u Jennifer Ewbank boeken! U kunt Jennifer Ewbank boeken bij Evenses.

Wilt u de Jennifer Ewbank boeken voor uw feest? Jennifer Ewbank boeken voor een bedrijfsfeest? Jennifer Ewbank boeken voor bij een festival of Jennifer Ewbank boeken als een act bij een gelegenheid.

Zou u Jennifer Ewbank boeken voor uw evenement die u binnenkort moet organiseren? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan voor deze bekende Nederlandse zangeres. Mocht u liever eerst informatie inwinnen over het huren van Jennifer Ewbank. Neem dan gerust contact op met een van onze medewerkers. Wij helpen u graag met uw vragen over het boeken van zanger Jennifer Ewbank.

Bij Evenses kunt u:

Bij Evenses is kwaliteit erg hoogstaand, hierdoor werken wij alleen maar met professionele artiesWulf

Jennifer Ewbank boekingen zorgen altijd voor veel plezier, ook zijn de Jennifer Ewbank boekingen bekend als een groots feest spektakel.

3 Beoordelingen
4,7 uit 5 sterren
Fleur
4 uit 5 sterren
Wat een prachtige en gevoelige stem. Piano is mijn favoriete muziekinstrument. Ze ziet eruit als een engel en ze zingt als een engel...
Richard
5 uit 5 sterren
Kippenvel!! Keer op keer weer. Al helemaal live, wat een stem!
Thijs en Moniek
5 uit 5 sterren
Wauw, ze heeft gezongen op onze bruiloft. Het maakte de dag meer dan perfect. Dank je wel Jennifer!

Vergelijkbare acts

Ook een geslaagd feest?

Wij zijn er om ook jouw feest geweldig te maken.