Jennifer Ewbank boeken

25 keer aangevraagd

Deze fantastische zangeres, bekend van The Voice of Holland, kunt u nu bij Evenses boeken

4,7 uit 5 sterren
prijs op aanvraag
jennifer-ewbank-boeken-feest-bruiloft.jpg
DQAulMxAe
CjkOX VSW
mbxEhPsSRg
gzwbA Qhyvs
ZhwDfoGpk
Jennifer Ewbank boeken bruiloft
Jennifer Ewbank boeken diner
jennifer-ewbank-boeken-feest-bruiloft.jpg
Controleer nu de beschikbaarheid van Jennifer Ewbank
Starttijd:  
Eindtijd:  

Jennifer Ewbank boeken

Jennifer Ewbank heeft een prachtige stem en schrijft daarbij haar eigen nummers. U kunt haar nu bij Evenses boeken. Ze is in te huren voor uw bruiloft, festival, bedrijfsfeest, receptie en jubileum.

Jennifer Ewbank is op 27 juli 1987 geboren, als dochter van een Engelse vader en een Nederlandse moeder. Ze is een singer songwriter en een getalenteerd muzikant. Jennifer is bekend van de eerste editie van de wereldberoemde tv show 'The Voice of Holland', waar ze in 2010 aan meedeed. Ze kwam tot de halve finales. Na haar deelname aan The Voice bracht ze haar debuutalbum 'London Tree' uit. Ze kwam daarmee op nummer 9 te staan in de Nederlandse albumlijsten.

Jennifer kon al zingen voordat ze kon tellen en is altijd geïnteresseerd geweest in muziek. Haar interesse in muziek is niet heel gek. Haar oudere broer John, is een van de meest bekende en succesvolle songwriter en producer in Nederland. Broer en zus werkten samen aan Jennifers eerste album, waar ze samen een duet hebben opgenomen.

Tegenwoordig is Jennifer op allerlei evenementen te zien. Op festivals, kasteelconcerten, theaters, kerken, bruiloften, maar ook zakelijke evenementen. Als toevoeging aan haar optredens, is ze begonnen met het schrijven van op maat gemaakte liedjes voor stellen die gaan trouwen.

Boekingen Jennifer Ewbank

Wil u Jennifer Ewbank boeken voor uw receptie, diner of borrel? Deze act is via Evenses te huren voor uw personeelsfeest en festival. Vul het offerte formulier in, of neem geheel vrijblijvend contact met ons op. We staan 7 dagen in de week klaar om al uw vragen te beantwoorden.

3 Beoordelingen
4,7 uit 5 sterren
Fleur
4 uit 5 sterren
Wat een prachtige en gevoelige stem. Piano is mijn favoriete muziekinstrument. Ze ziet eruit als een engel en ze zingt als een engel...
Richard
5 uit 5 sterren
Kippenvel!! Keer op keer weer. Al helemaal live, wat een stem!
Thijs en Moniek
5 uit 5 sterren
Wauw, ze heeft gezongen op onze bruiloft. Het maakte de dag meer dan perfect. Dank je wel Jennifer!

Vergelijkbare acts

Ook een geslaagd feest?

Wij zijn er om ook jouw feest geweldig te maken.