Bassjackers is een Nederlands DJ-duo met internationaal succes. Via Evenses kunt u deze act tegen aantrekkelijke voorwaarden boeken. Ze zijn in te huren voor diverse gelegenheden; uw bedrijfsfeest, evenement, festival en feest.

De beste vrienden van de middelbare school DJ Marlon Flohr en producer Ralph van Hilst richtten in 2007 het Nederlandse duo Bassjackers op. Marlon, de wilde en extraverte helft van Bassjackers, leeft voor de spotlights en het optreden voor massieve menigtes. Zijn wederhelft Ralph daarentegen, is rustig en introvert en houdt van zijn rol achter de schermen als producer. Hun tegenstrijdige persoonlijkheden vormen de perfecte combinatie voor deze unieke DJ-producer samenwerking. Het duo explodeerde in 2011 toen ze met 'Mush Mush' werden opgepikt door Tiësto en werd uitgebracht op zijn label Musical Freedom. De track domineerde de Beatport Top 10 voor meer dan twee maanden en was één van de grootste festivalhits van het jaar. Dit was slechts een voorteken.

Sinds toen heeft Bassjackers nieuwe toppen bereikt met verschillende tracks in de hitlijsten en samenwerkingen met de goedkeuring van Martin Garrix, Afrojack, KSHMR, Dyro, R3hab en Showtek, om er een paar te noemen, als zowel remixes voor artiesten als Rihanna, Enrique Iglesias, Moby en Ne-Yo. Op de top van hun kunnen blijft Bassjackers podia wereldwijd veroveren.