Ancora boeken

Ancora is een band bestaande uit 3 mannen. Hun muziek is te omschrijven als, traditionele Shantymuziek, Irish folk en pop met daaronder harmonieuze vocalen. Door de sterke vocalen voelt het publiek zich verbonden met de band, dit maakt de nummers ook zeer krachtig en heerlijk om te luisteren. Het zijn niet de alledaagse genres waarin artiesten zich kunnen bevinden. Het deed daarom ook veel wenkbrauwen fronsen. Maar na het uitbrengen van hun album; Vrij Als De Wind, wisten de wenkbrauwen hun normale vorm weer aan te nemen.

Ancora biografie

Het succes van het eerste album resulteerde in een ware muziekspecial. Zo maakte ze een volledige dvd met daarop alle clips van elk liedje. Het album kwam op nummer 1 binnen in de GFK Album Charts. Nog nooit eerder was het debuutalbum meteen op nummer 1 in deze lijst gekomen. Hierdoor heeft Ancora een naam voor zichzelf neergezet. Natuurlijk smaakte dit naar meer, en zodoende. Ancora heeft alweer meerdere albums uitgebracht.

Ancora boeken voor uw evenement of bruiloft?

Wilt u Ancora boeken voor uw feest of festival? Deze act is te huren via Evenses voor uw bedrijfsfeest of evenement. Vul het offerteformulier in of neem geheel vrijblijvend contact met ons op. We staan 7 dagen in de week klaar om al uw vragen te beantwoorden