Een akoestische band, trio of als duo boeken?

The Amazing Coverclub heeft voor elk budget een aanbod.

Leuke, vrolijk en steengoede muzikanten. Allround muzikanten die hun kennis en ervaring uit honderden optredens hebben gebundeld in een akoestische band. Met de bezetting: lead zanger, gitarist/zanger, drummer en een contrabassist.

Een akoestische band klinkt niet te hard en versterkt waar nodig is in dienst van het event. De houten instrumenten (gitaar/contrabas) geven een aangename warme klank. Vergelijk het met het gevoel van Vrienden van Amstel live, maar dan unplugged. Een goede sfeer met veel meezingers. Bijzonder aan de band is dat ze een groot repertoire in een eigen jasje steken. Van bekende hits van The Beatles tot Nederpop, maar ook dance zoals Avicii. En dat is best bijzonder!

Tip: vul je verzoekje in op de muzikale kaartjes die de band meeneemt en geef het aan een bandlid. Daarna komt je liedje vanzelf voorbij en kan je genieten van je aangevraagde nummer.

Op verzoek verzorgt de band ‘live karaoke’. Heb je een stem zoals Rihanna of The Moves like Jagger? Dan kun je met de band meezingen op het podium.

Samenstelling

Akoestisch duo - zang en gitaar

Akoestisch trio - zang, gitaar en contrabas

Akoestische band - zang, gitaar, contrabas en drums/percussie

Plus piano

U wil een sfeer van ‘crazy piano’s’ of een sjieke uitstraling. De band komt dan met hun pianist die een speciale vleugel heeft.

The Amazing Coverclub band

De band als traditionele feest coverband, avondje feesten en dansen voor de liefhebbers!

Hieronder is een indicatie van het repertoire te zien, voor meer informatie over deze band en hun repertoire helpen wij u graag verder. U kunt via ons offerte formulier geheel vrijblijvend een offerte aanvragen.