William Janz - Julio Iglesias Tribute

Zanger William Janz die de grootste hits van Julio Iglesias vertolkt boekt u nu hier voor al uw feesten en gelegenheden.

prijs op aanvraag
Julio Iglesias zanger
gyzrwaYAQAw
xRbbqqn
qBllxHGQ
Julio Iglesias zanger
Controleer nu de beschikbaarheid van William Janz - Julio Iglesias Tribute
Starttijd
Eindtijd
Jouw gelegenheid, goed geregeld
users Uitsluitend professioneel entertainment
thumbs up Wij kennen onze leveranciers persoonlijk
euro sign Scherpe all-in prijzen: geen verrassingen achteraf
phone square alt 24/7 bereikbaar
check Altijd back-up beschikbaar
glass cheers 10.000+ feesten ervaring
false Referenties van o.a. Red Bull, Ikea en Armani
handshake Kennismaken? Kom langs voor een persoonlijke kennismaking

William Janz biografie

De muzikaliteit van William Janz kwam al vroeg naar voren. Zijn opa gaf hem op zijn negende jaar gitaarles, en kwam er al gauw achter dat hij hier samen met het zingen helemaal in zijn element was. Tijdens zijn middelbare school tijd kwam zijn talent ook goed tot zijn recht. Hij speelde in verschillende musicals de hoofdrol. In 1996 deed William Janz mee aan de soundmix show van Henny Huisman, en bemachtigde met zijn deelname een finale plek als zijn grote idool Julio Iglisias.

Tussen 2010 en 2013 had William Janz al vele successen geboekt in het buitenland door veel talentjachten en tourde hij door de VS en Dominicaanse republiek. Wanneer Riny Schreijenberg, William Janz ontdekt Begint hij ook aan zijn Nederlandstalige nummers. " Mijn allerliefste " " Ik wil jou voor mij alleen " zijn een van de nummers die onmiddellijk goed worden ontvangen door het Nederlandse publiek.

In 2019 Doet William Janz mee aan de Spaanse Got Talent en raakt hiermee zijn carriere in een hele nieuwe stroom versnelling. Met zijn vergelijking naar de echte Julio Iglesias, is hij voor de inwoners van Spanje zijn dubbelganger en razend populair. Met het nummer "Quijote" van Julio Iglesias bemachtigd hij een plek in de halve finale. Mede hierdoor wordt hij ook gevraagd om deel te nemen aan America's Got Talent in 2020.

Inmiddels zijn de aanvragen voor binnen -en buitenland niet aan te slepen voor William Janz! En naast zijn optredens is William Janz ook gewoon een leraar waar zijn leerlingen hem op de voet volgen.

Boekingen William Janz

Wilt u *William Janz boeken voor uw gelegenheid? Deze artiest is via Evenses te boeken voor uw evenement. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op!

Bij Evenses kunt u:

Bij Evenses is kwaliteit erg hoogstaand, Daarom werken wij alleen maar met professionele artiesten.

William Janz boekingen zorgen altijd voor veel plezier, ook staan de William Janz boekingen bekend als een groots feest spektakel.

Repertoire William Janz - Julio Iglesias Tribute

Genres

Nederlandstalig
Latin

Vergelijkbare acts

Bilal Wahib

Bilal Wahib

Rapper Bilal Wahib bekend van de hit 'Tigers', nu te boeken op uw feest!

prijs op aanvraag
Ook een geslaagd feest?

Wij zijn er om ook jouw feest geweldig te maken.