This is Beethoven boeken

This is Beethoven, een jonge band met rasentertainers. Nu te boeken bij Evenses!

5 uit 5 sterren
prijs op aanvraag
coverband boeken
band boeken
muzikanten huren
band huren
coverband boeken
Controleer nu de beschikbaarheid van This is Beethoven
Starttijd
Eindtijd
Jouw gelegenheid, goed geregeld
users Uitsluitend professioneel entertainment
thumbs up Wij kennen onze leveranciers persoonlijk
euro sign Scherpe all-in prijzen: geen verrassingen achteraf
phone square alt 24/7 bereikbaar
check Altijd back-up beschikbaar
glass cheers 10.000+ feesten ervaring
false Referenties van o.a. Red Bull, Ikea en Armani
handshake Kennismaken? Kom langs voor een persoonlijke kennismaking

This is Beethoven boeken

This is Beethoven is een frisse band die elke gelegenheid weet om te toveren tot een geslaagd feestje! De band bestaat uit 5 ras entertainers die er helemaal voor gaan. Zij delen dan ook graag hun passie voor muziek met het publiek. Via Evenses kunt u deze act tegen aantrekkelijke voorwaarden boeken. Ze zijn te huren voor diverse gelegenheden: denk hierbij aan uw bedrijfsfeest, evenement, festival en feest.

Je wordt verrast door een frisse band vol jonge artiesten, allemaal muzikale zwaargewichten. Een fantastische zanger en  zangeres, beide rasentertainers en voorzien van de gave om je recht in je hart te raken. En dan de rest van de band... Een drummer die je zelf laat stuiteren van enthousiasme, geweldige gitarist tevens ladykiller, soundmaster en muzikale duizendpoot op keys en dan de groovende bassist, steady en zelfverzekerd.

Niet minder verrassend is de unieke podiumopstelling en vette show die je een totale, intense feestbeleving zal geven. De show is uitgerust met een LED-wall van maar liefst max. 14 meter, in een u vorm gebouwd. Verder zijn er Special FX als Laser en Streamers die de show echt afmaken.

De afgelopen jaren heeft The Young Beethoven vele mooie shows mogen verzorgen waarbij de grootste wereldartiesten in volle glorie naar je toekomen. Denk hierbij aan Bruno Mars, Michael Jackson en Beyoncé; we don’t just play the songs! Te gekke openbare optredens voor o.a. Festival Paaspop, Halftime Superbowl, De Boeskool is Los in Oldenzaal (Groot pleinfeest voor ruim 10000 man publiek), Ziggo Dome, Beachparty bij Beachclub Vroeger in Bloemendaal, Relatieplanet Singlesparty en verschillende discotheken. Ook is TYB de perfecte band voor private party’s en bedrijfsevenementen. Zo mochten ze schitteren bij o.a. feesten van Nike, Jumbo en Etos (Escape Amsterdam) en bij verschillende bruiloften. Nu is de groep The Young Beethoven jammer genoeg uit elkaar gegaan. Maar wees niet getreurd, want ze gaan door onder een nieuwe naam: This is Beethoven! Dit betekend nieuwe naam, nieuwe show, nieuwe technische hoogstandjes en nieuwe energy. Een level dat alleen “This is Beethoven” kan waarmaken!

This is Beethoven heeft een zeer uitgebreid repertoire van de grootste Dance-, R&B-, Pop- en Rockhits vanaf de jaren 90. Dit maakt de show uniek in zowel Nederland als het buitenland. This is Beethoven is de overtreffende trap van de coverbands. You have to see it to believe it!

Boekingen van This is Beethoven

Wilt u This is Beethoven boeken voor uw bedrijfsfeest, evenement of festival? Deze act is via Evenses te huren voor uw feest of bruiloft.. Vul het offerteformulier in, of neem geheel vrijblijvend contact met ons op. We staan 7 dagen in de week klaar om al uw  vragen te beantwoorden.

3 Beoordelingen
5 uit 5 sterren
Marjolein en Barrie
5 uit 5 sterren
Wat een spetterende show! De studenten hebben allemaal genoten tijdens het schoolfeest. Evenses bedankt!
Hans & Ingrid
5 uit 5 sterren
Bedrijfsfeest is helemaal geslaagd. Top band.
Piet jan-heijn en partner
5 uit 5 sterren
Elk nummer die zij speelde was geweldig. Een echte aanrader voor een bruiloft.
Ook een geslaagd feest?

Wij zijn er om ook jouw feest geweldig te maken.