Pieten Meisje

Sinterklaas Kapoentje. Gooi wat in m'n schoentje. Gooi wat in m'n laarsje. Dank u Sinterklaasje

€ 895 - € 1800
Pieten Meisje
piet
pieten
pieten meisjes
Pieten Meisje
Controleer nu de beschikbaarheid van Pieten Meisje
Starttijd
Eindtijd
Jouw gelegenheid, goed geregeld
users Uitsluitend professioneel entertainment
thumbs up Wij kennen onze leveranciers persoonlijk
euro sign Scherpe all-in prijzen: geen verrassingen achteraf
phone square alt 24/7 bereikbaar
check Altijd back-up beschikbaar
glass cheers 10.000+ feesten ervaring
false Referenties van o.a. Red Bull, Ikea en Armani
handshake Kennismaken? Kom langs voor een persoonlijke kennismaking
Geschikt voor: Evenement, Diner, Ceremonie, Feest, Overig
Categorie: Service, Sinterklaas

Het pieten meisje

Daaaaar wordt aan de deur geklopt, hard geklopt, zacht geklopt.. HET IS ONS PIETEN MEISJE! Ze is klaar om pepernoten te strooien, te assisteren bij Sinterklaas en de cadeautjes uit te delen. Helemaal in thema als roetveegpietje, postpietje, bakpietje of bijvoorbeeld snoeppietje. Ons Pieten Meisje zorgt voor een stralende lach bij alle kindertjes en is graag gewild. Alles is mogelijk bij Evenses.

Sinterklaas & het pieten meisje

Het Pieten Meisje kan geboekt worden voor verschillende events zoals; Een Sinterklaas intocht, bedrijfs-familiedag, Sinterklaas journaal opname, het rondbrengen van Sinterklaascadeautjes of een surprise bezoek samen met Sinterklaas op kantoor!

Sinterklaas komt met twee, vier, zes of acht van zijn Pieten 45 minuten bij u op bezoek. Ze nemen zelf hun strooigoed mee. Kinderen mogen op schoot bij de Sint en kunnen hun zangkunsten laten horen. Zwarte Piet zal allerlei domme dingen doen en ieder kint zal een hand vol snoepgoed krijgen. Wanneer de Sint bij u aankomt is er altijd nog voldoende tijd om het programma met hem door te nemen. Er is van alles te bespreken met de pieten meisjes, want zij weten zich flexibel aan te passen aan uw progamma en kunnen uw wensen dan voor de dag vervullen. Dat is toch mooi meegenomen? Daarnaast is het ook zo dat de pieten meisjes voorzien zijn van kostuums. Zij kunnen zich aanpassen aan het gewenste outfit waar u om vraagt. Wilt u dus een pieten meisje met een rood pakje aan? Dat is zeker van toepassing, want bij Evenses is ook alles mogelijk. Wij stellen namelijk die optie graag voor aan onze klanten.

Pieten meisje boeken

Het Pieten Meisje is uiteraard samen te boeken met onze enige echte Sinterklaas! Zo maken we uw evenement helemaal af. Wilt u, uw medewerkers of relaties verrassen met een leuke videoboodschap van Sinterklaas en assistent Pieten Meisje? Ook dat is mogelijk.

Heeft u een ander soort evenement wat georganiseerd wordt en hier niet bij staat? Geen probleem, wij bij Evenses Entertainment staan voor flexibiliteit en kunnen ons Pieten Meisje zo aanpassen dat ze ook daar zal shinen. Neem contact op om samen te brainstormen.

Wij helpen u graag met de programmering van het Sinterklaas entertainment. Hierboven ziet u een overzicht van al onze Sinterklaas acts. Samen met u stellen wij graag een onvergetelijk programma samen! Staat je gezochte pieten act er niet tussen, of wil je een Sinterklaas feest op maat? Dan kun je voor (aan)vragen contact met ons opnemen.

Dit is namelijk geen enkel probleem en met een paar klikken op de knok kan jij de mooiste pieten meisjes regelen voor uw gelegenheid. Iedereen is dol op Sinterklaas en zijn asisstentes. Daarom is het mogelijk om de pieten meisjes ook bij Evenses te boeken. Super leuk en flexibel.

Vergelijkbare acts

Beurs Hostess

Beurs Hostess

Een beurs hostess boeken voor uw gelegenheid

€ 445 - € 1115
Kerstman

Kerstman

Verscheidene Kerstman acts voor uw ideale kerstfeest

€ 595 - € 1310
PR - Girl

PR - Girl

2 Beoordelingen

Prachtige dames in een speciale jurk waar een dienblad omheen zit, voor extra exclusiviteit!

€ 795 - € 1510
Ook een geslaagd feest?

Wij zijn er om ook jouw feest geweldig te maken.