Mart Hoogkamer boeken

Deze jonge volkszanger weet zichzelf op de kaart te zetten met zijn fantastische stemgeluid!

Mart hoogkamer
IQZdhbADrKY
hskiYSojWvA
GEDnCknQg
OcuSzNGk
kFhnOAibs
Mart hoogkamer

Mart Hoogkamer boeken

Wilt u Mart Hoogkamer boeken voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of evenement? Via Evenses kunt u Mart Hoogkamer boeken. Vraag een vrijblijvende offerte aan of neem contact op met één van onze professionals.

Mart Hoogkamer, geboren in 1998 te leiden, heeft de weg voor de nieuwe generaties volkszangers open gezet. Dit deed hij door zijn deelname aan Holland Got Talent in 2016. Met zijn warme zachte klanken wist hij het publiek en de juryleden te imponeren. Mart eindigde tweede in de show en heeft er mooie samenwerkingen uitgehaald. Zo schreef hij onder andere een nummer samen met Willeke Alberti. Mart Hoogkamer heeft een groot bereik bij publiek voor alle leeftijden. Hij wordt ook wel door de familie Alberti de nieuwe Willy Alberti genoemd. Mart Hoogkamer

Biografie Mart Hoogkamer

In 2017 bracht Mart meerdere singles uit waaronder zijn allereerste solosingle, In Mijn Droomuit. In dit jaar treed Mart voornamelijk op, op grote festivals als Dutch Valley en Muziekfeest op het plein. Ook werd hij genomineerd voor BUMA- Award Grootste Talent. Met al dit talent weet Mart Hoogkamer wel raad en is dus ook een echte aanwinst op elke gelegenheid. Mart Hoogkamer heeft in zijn prille jeugd zijn zangkwaliteit weten te ontwikkelen. Mart Hoogkamer

Topper Mart Hoogkamer

In 2018 deed Mart hoogkamer mee aan het televisieprogramma 'Topper Gezocht! waarin René Froger, Gerard Joling, Jeroen van der Boom en Jan Smit een nieuwe collega zochten voor de opening. Helaas eindigde Mart Hoogkamer als tweede. Door de finaleplaats trad Hoogkamer wel op tijdens de Halftime Show van Toppers in Concert.

Mart Hoogkamer boeken.jpg

Boekingen van Mart Hoogkamer

Wilt u Mart Hoogkamer boeken voor uw feest of festival? Mart Hoogkamer boeken via Evenses voor uw bedrijfsfeest of bruiloft. Vul het offerteformulier in of neem geheel vrijblijvend contact met ons op. We staan 7 dagen in de week klaar om al uw vragen te beantwoorden.

Bij evenses kunt u:

Bij Evenses is kwaliteit gegarandeerd doordat wij puur met professionele artiesten werken.

Mart Hoogkamer boekingen zorgen altijd voor veel plezier, ook staan de Mart Hoogkamer boekingen bekend als een groots feest spektakel.

Repertoire Mart Hoogkamer

Genres

Nederlandstalig

Nummers

Mart Hoogkamer - Jij bent gemaakt voor mij
Mart Hoogkamer - Ik kan je niet vergeten
Mart Hoogkamer - Waarom nou jij
Mart Hoogkamer - Lekker leven
Mart Hoogkamer - In mijn droom
Mart Hoogkamer - Mijn liefste mama
3 Beoordelingen
5 uit 5 sterren
Ilona Werpsche
5 uit 5 sterren
Mart, ik heb heel erg van je genoten! Mooi stem en een knappe kop, was ook niet heel moeilijk om de aandacht erbij te houden.
Emma van Vlier
5 uit 5 sterren
Ik heb echt keihard meegezongen! Heerlijke nummers zong je Mart!
Nino van der Egt
5 uit 5 sterren
Gezien op Dutch Valley, stond lekker te zingen deze toch jonge knul. Ligt een grote toekomst voor je!
Ook een geslaagd feest?

Wij zijn er om ook jouw feest geweldig te maken.