Marlous Oosting Boeken

Marlous wist als kind al dat ze zangeres wilde worden en denkt daar na vele jaren nog steeds het zelfde over. Toen ze 10 jaar oud was begon ze al fanatiek te zingen in een kinderkoor. In de jaren die volgden probeerde Marlous zoveel mogelijk ervaring op te doen en trad op met opendagen, schoolfeesten etc.. Marlous bleef zich ontwikkelen qua zang en probeerde zich te oriënteren in de muziekwereld.

Marlous is destijds in aanraking gekomen met mensen die haar wilden en konden helpen aan een eigen nummer. Het nummer “Als Hij ‘s Nachts Piano Speelt” scoorde hoog en werd goed gedraaid op de radio. Kort na dit nummer heeft ze een ander nummer in 207 uitgebracht genaamd: “Jij Alleen Jij”. Dat nummer resulteerde een hoge notering in de mega top 100, notering 67.

Marlous oosting boeken voor uw feest, evenement of bedrijfsfeest?!

Wilt u Marlous Oosting boeken voor uw evenement of festival? Deze act is via Evenses te boeken voor uw personeelsfeest of event. Vul het offerteformulier in, of neem geheel vrijblijvend contact met ons op. We staan 7 dagen in de week klaar om al uw vragen te beantwoorden.