Madame Balloon

Kunst met ballonnen. Op een vrolijke, snelle manier, in alle kleuren en vormen.

5 uit 5 sterren
€ 395 - € 990
ballon artiest
act huren
act boeken
bT AWmvzug
ballon artiest boeken
ballon artiesten
ballonnen artiest
ballon artiest kinderfeest
ballon artiest
Controleer nu de beschikbaarheid van Madame Balloon
Starttijd
Eindtijd
Jouw gelegenheid, goed geregeld
users Uitsluitend professioneel entertainment
thumbs up Wij kennen onze leveranciers persoonlijk
euro sign Scherpe all-in prijzen: geen verrassingen achteraf
phone square alt 24/7 bereikbaar
check Altijd back-up beschikbaar
glass cheers 10.000+ feesten ervaring
false Referenties van o.a. Red Bull, Ikea en Armani
handshake Kennismaken? Kom langs voor een persoonlijke kennismaking

Kunst met ballonnen in alle kleuren en vormen

Madame Balloon zorgt met haar jarenlange ervaring en veel liefde voor kinderen, ballonnen en vrolijke mensen voor een superleuk ballonnenfeest voor elke gelegenheid. Madame Balloon kan alles maken van ballonnen, op een vrolijke en super snelle manier. Doe een verzoekje en zie het voor uw ogen ontstaan. Ballonnen in alle kleuren en vormen, een vrolijke toevoeging voor ieder feest, voor jong en oud!

Na een opleiding visagie, die Madame Balloon in 1995 startte, volgde zij ook de opleiding Theatergrime in Amsterdam. Daarna gebeurde het steeds vaker dat zij gevraagd werd om kinderen te komen schminken op verschillende soorten feesten. Het werken met kinderen beviel haar beter dan het werken met fotomodellen en reclamefotografen, en daarom besloot zij al vrij snel om zich meer daarop te gaan richten.

In het begin werd er alleen geschminkt, maar al snel ging zij op zoek naar een leuke nieuwe activiteit om haar performance uit te breiden. Het maken van ballonfiguren was de eerste keus van Madame Balloon. Na het vinden van een zak geschikte ballonnen en een boekje met basis technieken, is zij zich een slag in de rondte gaan draaien en inmiddels is Madame Balloon een ballonartieste van niveau kunnen wij wel zeggen. Het ballonvouwen is op ieder feest een groot succes en de ballonfiguren van Madame Balloon zijn bij alle leeftijden populair.

Wilt u Madame Balloon boeken voor uw bruiloft, feest of bedrijfsfeest? Deze act is via Evenses in te huren voor uw diner of verjaardag. Vul het formulier in, of neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij staan zeven dagen in de week klaar om u te helpen.

4 Beoordelingen
5 uit 5 sterren
Jojanneke
5 uit 5 sterren
Vanaf het belletje om te vragen of je op korte termijn beschikbaar was tot het moment dat je weg ging.. fantastisch!! wat ben je een lief, leuk en flexibel mens.. wat leuk dat het ook voor de grote kinderen van +- 13 jaar leuk was… wat heb je het leuk gedaan.. bedankt om het partijtje van onze dochter van 5 zo compleet te maken.
Lion & Carola
5 uit 5 sterren
Het was leuk, spontaan en fantastisch voor de kinderen. Ze was gevraagd om het feest (20 kids) van onze 5 jaar geworden zoon op te luisteren. Ze speelde goed in op de wensen van de kinderen zowel qua ballon maken als de tattoo`s. Nogmaals bedankt voor alles.
Linda, Argos Zorggroep Schiedam
5 uit 5 sterren
Aardig, op tijd, grappig, actief naar doelgroepen, maakte figuren die van toepassing zijn op wat mensen vertellen over zichzelf en ze kan echt alles!! Maken en heel mooi ook. Mobiele wagen bij zich om de zaal rond te gaan en vaste tafel als ze op moeten komen halen. ERG leuk!!! Heel tevreden.
Nadia
5 uit 5 sterren
She is an outstanding balloon artist and a face painter! Her balloons are state of art complex creations – our kids loved them! She could make literally everything from tiranosaurus rex to Elsa! Face paint was an masterpiece – definitely not one of those trafaret basic patterns. Thank you once again and we will be definitely recommending you to all our friends!
Ook een geslaagd feest?

Wij zijn er om ook jouw feest geweldig te maken.