Kunst met ballonnen in alle kleuren en vormen

Madame Balloon zorgt met haar jarenlange ervaring en veel liefde voor kinderen, ballonnen en vrolijke mensen voor een superleuk ballonnenfeest voor elke gelegenheid. Madame Balloon kan alles maken van ballonnen, op een vrolijke en super snelle manier. Doe een verzoekje en zie het voor uw ogen ontstaan. Ballonnen in alle kleuren en vormen, een vrolijke toevoeging voor ieder feest, voor jong en oud!

Na een opleiding visagie, die Madame Balloon in 1995 startte, volgde zij ook de opleiding Theatergrime in Amsterdam. Daarna gebeurde het steeds vaker dat zij gevraagd werd om kinderen te komen schminken op verschillende soorten feesten. Het werken met kinderen beviel haar beter dan het werken met fotomodellen en reclamefotografen, en daarom besloot zij al vrij snel om zich meer daarop te gaan richten.

In het begin werd er alleen geschminkt, maar al snel ging zij op zoek naar een leuke nieuwe activiteit om haar performance uit te breiden. Het maken van ballonfiguren was de eerste keus van Madame Balloon. Na het vinden van een zak geschikte ballonnen en een boekje met basis technieken, is zij zich een slag in de rondte gaan draaien en inmiddels is Madame Balloon een ballonartieste van niveau kunnen wij wel zeggen. Het ballonvouwen is op ieder feest een groot succes en de ballonfiguren van Madame Balloon zijn bij alle leeftijden populair.

Wilt u Madame Balloon boeken voor uw bruiloft, feest of bedrijfsfeest? Deze act is via Evenses in te huren voor uw diner of verjaardag. Vul het formulier in, of neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij staan zeven dagen in de week klaar om u te helpen.