Dit zijn de leukste acts voor jouw paasfeest of bruiloft

muzikale-paashaas-evenses.jpg

Acts voor paasfeest

De Muzikale Paashaas

De Muzikale Paashaas speelt saxofoon terwijl hij door het publiek loopt en danst. Hij knuffelt met de gasten, maakt een praatje met ze en gaat op de foto met iedereen. Het is zelfs mogelijk om hem chocolade-eitjes te laten uitdelen. De kinderen zijn helemaal weg van hem en de volwassenen vinden het natuurlijk ook leuk. De Muzikale Paashaas speelt herkenbare liedjes en kinderliedjes met zijn saxofoon.
Naast de Muzikale Paashaas biedt Evenses je tal van andere leuke acts voor je paasfeest die zowel geschikt zijn voor kinderen als volwassenen. Wat dacht je bijvoorbeeld van een clown, een ballon artiest of een buikspreker?

Ballon Artiest

Op zoek naar een originele en spectaculaire act voor volwassenen én kinderen? Dan is de Ballon Artiest een aanrader. Deze professionele act heeft al meer dan twaalf jaar ervaring en heeft al meer dan vijftienhonderd optredens verzorgd. Niet alleen in Nederland, maar ook in Amerika en vijftien andere landen. Met zijn vrolijke kostuum en grote tas vol met ballonnen brengt de Ballon Artiest nog meer kleur op je paasfeest. De Ballon Artiest betrekt het publiek echt bij een optreden. Zo mogen de kinderen zelf bedenken wat hij gaat maken. Tijdens het ballonvouwen entertaint hij de kinderen, maakt de leukste grapjes en voert kleine goocheltrucjes uit.

Een clown

Een clown tovert altijd een lach op de gezichten van kinderen én volwassenen. Bij Evenses heb je de keuze uit verschillende opties. Zo kun je onder meer een ballonnenclown of schminkclown inhuren. Deze clowns zijn zeer geschikt voor een dorpsfeest of kinderfeestje. Onze ervaren clown spelen goed in op de sfeer van het feest of evenement en zorgen er dan ook voor dat al je gasten een leuke middag of avond beleven.

Een buikspreker

Met een show van een buikspreker zorg je ervoor dat jouw paas- of lentefeest onvergetelijk wordt. De buikspreker laat al zijn teksten uitspreken door een handpop en laat iedereen versteld staan. Niet alleen de kinderen, maar ook volwassen zullen deze act fantastisch vinden. Een optreden van een buikspreker is een variatie van vrolijke kinderliedjes, een grappig buikspreekact en goocheltrucjes. Natuurlijk betrekt de buikspreker de kinderen zoveel mogelijk bij de show. Onze buiksprekers hebben een ruime ervaring en hebben op diverse grote evenementen en feesten gestaan. De shows die ze organiseren zijn zowel geschikt voor grote als kleine groepen.

Lakei Louie

Komen er kinderen en volwassenen op het paasfeest? Dan is Lakei Louie een absolute aanrader. Zowel het jonge als het oudere publiek vindt deze act fantastisch. Lakei Louie is zeer hoffelijk en ontvangt de gasten heel hartelijk. Hij voert tal van kunsten uit. Zo goochelt hij en maakt ballonfiguren. Met zijn hoffelijke houding brengt hij bij jong en oud een glimlach op het gezicht. Lakei Louie verzorgt al ruim vijftien jaar shows en is een ervaren entertainer. Zijn shows zijn een humoristische mix van positiviteit, verbazing en entertainment.

Een levend standbeeld

Een levend standbeeld trekt altijd de aandacht. Met deze act geef je jouw feest een speciaal randje. De professionele artiesten dragen prachtige, zelfgemaakte kostuums en doen iedereen versteld staan. Evenses biedt verschillende levende standbeelden die met je gasten op de foto gaan en ze trakteren op mooie beelden.

Muzikale Knuffelbeer

De Muzikale Knuffelbeer loopt en danst rond op je feest, terwijl hij op zijn saxofoon speelt. Het is een ’beregoede’ act die er een groot feest van maakt. Niemand kan om de beer heen en iedereen wil met hem op de foto. De Muzikale Knuffelbeer speelt herkenbare liedjes die iedereen kent, waaronder veel bekende kinderliedjes. Deze act is voor elk feest te boeken.

Patron & Doffie

De twee kabouters Patron & Doffie komen vanuit het verre Diamantia naar Nederland met een missie. Ze zijn op zoek naar vrijwilligers die hun willen helpen bij het openen van de schatkist. Deze humoristische act is geschikt voor jonge en oudere kinderen. Kinderen vinden het geweldig. De twee entertainers geven een interactieve show weg waarbij ze het publiek goed betrekken. De act is niet alleen leuk voor kinderen, maar kan ook worden ingezet op een bedrijfsfeest. Zo kun je Patron & Doffie bijvoorbeeld inzetten op de paasbrunch van je bedrijf om een nieuw product te promoten. De inhoud van de schatkist kan worden aangepast.

Serveerster Annie

Met haar stuntelige gedrag maakt serveerster Annie iedereen aan het lachen. Door middel van veel humor, interactie en bizarre wendingen zorgt dit typetje voor een vrolijke sfeer op je paasfeest of bruiloft. Ze tovert al snel een grote glimlach op het gezicht van je gasten. De rol van serveerster Annie wordt gespeeld door een professionele actrice met een jarenlange ervaring. Ze weet precies hoe ze moet inspelen op de sfeer en het publiek. Een show van serveerster Annie leidt gegarandeerd tot buikpijn van het lachen.

Sneltekenaar

Een sneltekenaar geeft al je gasten een humoristisch aandenken van het paasfeest. Binnen zes tot tien minuten maakt hij op een grappige wijze een portret van je gasten. In de tekeningen overdrijft hij de persoonlijke gezichtseigenschappen en dit leidt altijd tot een grappig en leuk resultaat. De sneltekenaar kan een persoon tekenen, maar ook een groep met mensen.

Zorg voor een blijvende herinnering

Natuurlijk wil je een blijvende herinnering aan je paasfeest of bruiloft. Met een foto- of videoreportage beleef je het feest nog een keer. Evenses biedt je tal van mogelijkheden om jouw feest vast te leggen. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een uitgebreide fotoreportage, maar ook voor een videoreportage of allebei. De foto’s en video vormen een uniek aandenken van jouw paasfeest of bruiloft.

De foto's en video's vormen een uniek en warm aandenken voor uzelf en uw gasten. Evenses werkt met professionele fotografen en videografen die wij persoonlijk hebben geselecteerd. Ze weten precies hoe ze jouw paasfeest moeten vastleggen en leggen dan ook prachtig werk af.Niet goed = geld terug
2000+ mogelijkheden
11.000+ feesten ervaring
9.5 uit 1000+ reviews
Ook een geslaagd feest?

Wij zijn er om ook jouw feest geweldig te maken.

Advice
Advies of hulp nodig?

Direct bereikbaar