Dit zijn de leukste acts voor jouw paasfeest of bruiloft

muzikale-paashaas-evenses.jpg

Acts voor paasfeest

De Muzikale Paashaas

De Muzikale Paashaas speelt saxofoon terwijl hij door het publiek loopt en danst. Hij knuffelt met de gasten, maakt een praatje met ze en gaat op de foto met iedereen. Het is zelfs mogelijk om hem chocolade-eitjes te laten uitdelen. De kinderen zijn helemaal weg van hem en de volwassenen vinden het natuurlijk ook leuk. De Muzikale Paashaas speelt herkenbare liedjes en kinderliedjes met zijn saxofoon.
Naast de Muzikale Paashaas biedt Evenses je tal van andere leuke acts voor je paasfeest die zowel geschikt zijn voor kinderen als volwassenen. Wat dacht je bijvoorbeeld van een clown, een ballon artiest of een buikspreker?

Ballon Artiest

Op zoek naar een originele en spectaculaire act voor volwassenen én kinderen? Dan is de Ballon Artiest een aanrader. Deze professionele act heeft al meer dan twaalf jaar ervaring en heeft al meer dan vijftienhonderd optredens verzorgd. Niet alleen in Nederland, maar ook in Amerika en vijftien andere landen. Met zijn vrolijke kostuum en grote tas vol met ballonnen brengt de Ballon Artiest nog meer kleur op je paasfeest. De Ballon Artiest betrekt het publiek echt bij een optreden. Zo mogen de kinderen zelf bedenken wat hij gaat maken. Tijdens het ballonvouwen entertaint hij de kinderen, maakt de leukste grapjes en voert kleine goocheltrucjes uit.

Een clown

Een clown tovert altijd een lach op de gezichten van kinderen én volwassenen. Bij Evenses heb je de keuze uit verschillende opties. Zo kun je onder meer een ballonnenclown of schminkclown inhuren. Deze clowns zijn zeer geschikt voor een dorpsfeest of kinderfeestje. Onze ervaren clown spelen goed in op de sfeer van het feest of evenement en zorgen er dan ook voor dat al je gasten een leuke middag of avond beleven.

Een buikspreker

Met een show van een buikspreker zorg je ervoor dat jouw paas- of lentefeest onvergetelijk wordt. De buikspreker laat al zijn teksten uitspreken door een handpop en laat iedereen versteld staan. Niet alleen de kinderen, maar ook volwassen zullen deze act fantastisch vinden. Een optreden van een buikspreker is een variatie van vrolijke kinderliedjes, een grappig buikspreekact en goocheltrucjes. Natuurlijk betrekt de buikspreker de kinderen zoveel mogelijk bij de show. Onze buiksprekers hebben een ruime ervaring en hebben op diverse grote evenementen en feesten gestaan. De shows die ze organiseren zijn zowel geschikt voor grote als kleine groepen.

Lakei Louie

Komen er kinderen en volwassenen op het paasfeest? Dan is Lakei Louie een absolute aanrader. Zowel het jonge als het oudere publiek vindt deze act fantastisch. Lakei Louie is zeer hoffelijk en ontvangt de gasten heel hartelijk. Hij voert tal van kunsten uit. Zo goochelt hij en maakt ballonfiguren. Met zijn hoffelijke houding brengt hij bij jong en oud een glimlach op het gezicht. Lakei Louie verzorgt al ruim vijftien jaar shows en is een ervaren entertainer. Zijn shows zijn een humoristische mix van positiviteit, verbazing en entertainment.

Een levend standbeeld

Een levend standbeeld trekt altijd de aandacht. Met deze act geef je jouw feest een speciaal randje. De professionele artiesten dragen prachtige, zelfgemaakte kostuums en doen iedereen versteld staan. Evenses biedt verschillende levende standbeelden die met je gasten op de foto gaan en ze trakteren op mooie beelden.

Muzikale Knuffelbeer

De Muzikale Knuffelbeer loopt en danst rond op je feest, terwijl hij op zijn saxofoon speelt. Het is een ’beregoede’ act die er een groot feest van maakt. Niemand kan om de beer heen en iedereen wil met hem op de foto. De Muzikale Knuffelbeer speelt herkenbare liedjes die iedereen kent, waaronder veel bekende kinderliedjes. Deze act is voor elk feest te boeken.

Patron & Doffie

De twee kabouters Patron & Doffie komen vanuit het verre Diamantia naar Nederland met een missie. Ze zijn op zoek naar vrijwilligers die hun willen helpen bij het openen van de schatkist. Deze humoristische act is geschikt voor jonge en oudere kinderen. Kinderen vinden het geweldig. De twee entertainers geven een interactieve show weg waarbij ze het publiek goed betrekken. De act is niet alleen leuk voor kinderen, maar kan ook worden ingezet op een bedrijfsfeest. Zo kun je Patron & Doffie bijvoorbeeld inzetten op de paasbrunch van je bedrijf om een nieuw product te promoten. De inhoud van de schatkist kan worden aangepast.

Serveerster Annie

Met haar stuntelige gedrag maakt serveerster Annie iedereen aan het lachen. Door middel van veel humor, interactie en bizarre wendingen zorgt dit typetje voor een vrolijke sfeer op je paasfeest of bruiloft. Ze tovert al snel een grote glimlach op het gezicht van je gasten. De rol van serveerster Annie wordt gespeeld door een professionele actrice met een jarenlange ervaring. Ze weet precies hoe ze moet inspelen op de sfeer en het publiek. Een show van serveerster Annie leidt gegarandeerd tot buikpijn van het lachen.

Sneltekenaar

Een sneltekenaar geeft al je gasten een humoristisch aandenken van het paasfeest. Binnen zes tot tien minuten maakt hij op een grappige wijze een portret van je gasten. In de tekeningen overdrijft hij de persoonlijke gezichtseigenschappen en dit leidt altijd tot een grappig en leuk resultaat. De sneltekenaar kan een persoon tekenen, maar ook een groep met mensen.

Zorg voor een blijvende herinnering

Natuurlijk wil je een blijvende herinnering aan je paasfeest of bruiloft. Met een foto- of videoreportage beleef je het feest nog een keer. Evenses biedt je tal van mogelijkheden om jouw feest vast te leggen. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een uitgebreide fotoreportage, maar ook voor een videoreportage of allebei. De foto’s en video vormen een uniek aandenken van jouw paasfeest of bruiloft.

De foto's en video's vormen een uniek en warm aandenken voor uzelf en uw gasten. Evenses werkt met professionele fotografen en videografen die wij persoonlijk hebben geselecteerd. Ze weten precies hoe ze jouw paasfeest moeten vastleggen en leggen dan ook prachtig werk af.Wat zit inbegrepen bij de prijs?

Alles wat benodigd is voor een geslaagd optreden zit standaard inbegrepen. Dus de prijs is alles-inclusief en er zijn geen bijkomende kosten. Inbegrepen zijn:

 • Gescreend, professioneel entertainment

 • Niet goed - geld terug garantie

 • Reiskosten

 • BTW

 • Vervangend entertainment bij ziekte

 • Online wensenlijst

 • Persoonlijke eventmanager

 • 24/7 klantenservice

 • Op- en afbouw (indien nodig)

 • Licht en geluidstechniek (indien nodig)*

 • Overige benodigde apparatuur (indien nodig)

 • In overleg kan de techniek door Evenses of de band geregeld worden. Echter is dit niet altijd het geval.

Hoe komt de prijs tot stand?

De prijs is voornamelijk afhankelijk de volgende factoren:

 • De gewenste duur van het optreden
 • De reistijd en reiskosten
 • (eventueel) benodigde licht- en of geluidstechniek
 • Eventuele wachttijd en voorbereidingstijd
 • De groepsgrootte
 • Bekendheid van de act.

Uiteindelijk is ieder feest uniek. Daarom bespreken we graag uw wensen vooraf en kunnen we een passend voorstel op maat maken.

Hoe wordt de kwaliteit van het entertainment gegarandeerd?

Een speciaal opgeleid team doet vooraf de screening van ons entertainment. Hierbij kijken we naar:

 • ervaring,
 • opleiding,
 • prijs-kwaliteitsverhouding,
 • representativiteit,
 • originaliteit
 • betrouwbaarheid in het nakomen van afspraken.

Wat wij verder nog doen:

 • Alle acts worden vooraf bekeken middels demo's en live optredens.
 • Persoonlijke kennismaking voordat acts namens Evenses kunnen optreden
 • Ons entertainment heeft ook een online portal waarin ze alle informatie en wensen van uw boeking ten alle tijde kunnen inzien
 • Wij bellen en smsen voorafgaand de boeking nog met het entertainment voor een laatste controle
 • Wij werken enkel met entertainment waar we zelf achter staan en dat voldoet aan onze kwaliteitseisen. In alle andere gevallen komen ze niet op onze website.
 • Omdat we al bijna 15 jaar bestaan hebben we met vrijwel al ons entertainment een jarenlange, goede samenwerking
Hoe gaat een boeking precies in zijn werk?

Het is onze taak om u volledig te ontzorgen zodat u uiteindelijk een geslaagd feest heeft. Zo komt u tot een geslaagd feest:

 1. Kijk op onze website en kies het entertainment uit dat u leuk vindt. Lastig kiezen? Neem contact met ons team op en wij helpen u met het vinden van de juiste optie
 2. U ontvangt een vrijblijvend voorstel. Past het niet geheel bij uw wensen? Geef het aan, we proberen het dan aan te passen. Is het voorstel wel naar wens? Dan kan u aangeven dat u wenst te boeken.
 3. U kunt online uw wensen en overige gegevens doorgeven. Wij maken een overeenkomst en factuur. Dit kan online betaald en ondertekend worden. Wij zullen al het entertainment correct inplannen. Kort voor de boeking nemen we nog even contact op.
 4. We zijn er helemaal klaar voor. We gaan er een geslaagde gelegenheid van maken!
Hoe kan ik annuleren?

Wilt u onverhoopt annuleren? Neem contact met ons op, wij proberen het dan zo goed mogelijk op te lossen voor zowel u als het door u geboekte entertainment. In overleg komen we meestal tot de beste oplossing.

Dit is ons standaard annuleringsbeleid:
Nadat u uw boeking heeft bevestigd, heeft u 14 dagen bedenktijd. U kan dan, zonder opgave van reden, kosteloos annuleren. Dit geldt enkel voor boekingen die verder zijn dan 45 dagen op de dag van boeken.

Indien de bedenktijd is verlopen, of de boeking vindt binnen 45 dagen plaats, rekenen wij een annuleringsvergoeding. U kunt bij het plaatsen van een boeking de annuleringsbescherming afnemen voor 6,8% van het boekingsbedrag.

Annuleren zonder annuleringsbescherming:
20% tot 90 dagen of meer voor de boeking
40% tot 31 dagen voor de boeking
60% tot 14 dagen voor de boeking
80% tot 7 dagen voor de boeking
100% tot 0 dagen voor de boeking

Annuleren met annuleringsbescherming:
tot 90 dagen voor de boeking
20% tot 31 dagen voor de boeking
30% tot 14 dagen voor de boeking
40% tot 7 dagen voor de boeking
50% tot 0 dagen voor de boeking
+
Met flexibele annulering kan Opdrachtgever, mits de leverancier er akkoord mee is, kosteloos de boekingsdatum eenmalig verplaatsen.

Bij bekende artiesten houden wij de annuleringsvoorwaarden aan zoals ze bij deze partij gelden.

Hoe gaat de betaling in zijn werk?

U kunt via onze beveiligde online omgeving uw betaling uitvoeren. Wij gebruiken hiervoor de betaalprovider Mollie. U kunt kiezen uit alle gangbare betaalmethoden.

 • Ideal
 • Bankoverschrijving
 • Creditcard
 • Paypal
 • Apple pay
 • Sofort Banking
 • Bankcontact
 • KBC/CBC betaalknop
 • Belfius Pay Button

U kunt de volgende betaaltermijnen kiezen:

 • 100% aanbetaling vooraf
 • 50% bij plaatsing boeking, resterende 50% 14 dagen voor de boeking
  Enkel voor bedrijven:
 • 30 dagen na de boeking betalen (2,9% toeslag)
 • 60 dagen na de boeking betalen (6,8% toeslag)
Wat als mijn feest niet door kan gaan door Corona?

Wilt u graag entertainment boeken, maar weet u niet zeker of uw feestdatum door kan gaan? U kunt bij ons te allen tijde uw boeking gratis verplaatsen als uw feest door overheidsmaatregelen niet door kan gaan. Deze garantie bieden wij u geheel kosteloos aan!

Wat als het entertainment last-minute niet meer kan optreden?

Wij hebben altijd een backup-optie beschikbaar. Ons team is 24 uur per dag bereikbaar. Indien het door u geboekte entertainment vanwege overmacht niet meer kan komen optreden, zetten wij alles op alles om alsnog het optreden door te laten gaan. Omdat we zo een groot netwerk hebben slagen we hier eigenlijk altijd in.

Niet goed = geld terug
2000+ mogelijkheden
11.000+ feesten ervaring
9.5 uit 1000+ reviews
Ook een geslaagd feest?

Wij zijn er om ook jouw feest geweldig te maken.

Advice
Advies of hulp nodig?

Direct bereikbaar