Kerstborrel organiseren? Zo pak je het aan!

kerst-borrel-organiseren

Wil je een kerstborrel organiseren voor je bedrijf of club? Dan wil je natuurlijk dat jouw feest een succes wordt. Hiermee maak je immers een goede indruk op de gasten. Om je kerstfeest soepel te laten verlopen, is het een aanrader om op tijd met de organisatie te beginnen. Alleen hoe pak je dit aan? Wij geven je een aantal tips om jouw kerstfeest tot een succes te maken.

 

De boodschap

Het uitgangspunt bij het organiseren van een kerstborrel is de boodschap die je op de gasten wilt overbrengen. Zo kan je terugblikken op het afgelopen jaar en de doelen voor het nieuwe jaar bekendmaken. Verder draait het kerstfeest natuurlijk ook om de gezelligheid en de saamhorigheid. Samen met je collega’s of clubleden sluit je het jaar op een informele manier af.

 

Make een planning

De organisatie van je kerstborrel- of feest loopt helemaal perfect als iedereen zich aan een vaste planning houdt. Dit zorgt voor overzicht. Iedereen weet dan wat en wanneer iets wordt uitgevoerd en wie dit doet. Als je een planning maakt, heb je ook direct overzicht in het aantal mensen dat er nodig zijn om je kerstborrel- of feest te realiseren.

 

Het budget

Het is belangrijk dat alle activiteiten op de kerstborrel binnen het budget vallen. Dit moet dus voldoende zijn om alle kosten mee te dekken. Neem er genoeg de tijd voor om het budget te begroten en denk zowel aan de grote als de kleine kostenposten, zoals muziek, de catering, cadeautjes, decoratie en eventueel een locatie. Probeer binnen je budget wat speling te houden. Dit is het meest gunstige, want zo kunnen onverwachte kosten ook betaald worden.

 

Stel een team samen

Het is haast onmogelijk om alleen een kerstborrel- of feest te organiseren. Bovendien is er dan ook geen ruimte voor ideeën van anderen. Stel dus een team samen. Het is belangrijk dat de teamleden goed met elkaar kunnen samenwerken en dat ieder lid iets aan de groep toevoegt. Samen organiseren jullie een geweldige kerstborrel of een spetterend kerstfeest.

 

De uitnodigingen versturen

Het versturen van de uitnodigingen voor je kerstfeest is natuurlijk erg belangrijk. Zodra de datum van de borrel of het feest vaststaat, kun je de uitnodigingen versturen. Doe dit 4 tot 6 weken voor het feest. Zo kan iedereen er rekening mee houden en het feest in de agenda plannen.

 

Denk aan de muziek

Een kerstborrel- of feest zonder muziek is natuurlijk geen echt feest. De muziek vormt een belangrijk onderdeel voor een geslaagde kerstborrel. Alleen welke act past nu bij jouw kerstborrel? Om je wat op weg te helpen, hebben wij alvast wat ideetjes opgesomd.

 

Zanggroep Christmas Quartet 

De sfeervolle zanggroep Christmas Quartet bestaat uit drie zangeressen en één gitarist. Ze zingen de mooiste kerstliedjes voor je tijdens de kerstborrel. Met hun smaakvolle meerstemmige arrangementen en fijne gitaarspel, brengt dit kwartet iedereen in de kerststemming. Tijdens je kerstborrel brengt Christmas Quartet een breed repertoire aan kerstliedjes, van echte klassiekers tot aan moderne kerstnummers.

 

Kerstduo Merry Times

Dit ervaren duo bestaat uit een zangeres en een pianist. Samen zorgen ze voor een warme sfeer op jouw kerstborrel. Het repertoire van dit duo is afwisselend: van traditionele kerst-jazz nummers tot aan moderne popnummers, zoals ‘Santa Claus is Coming to Town’ en ‘All I want for Christmas’. Pop, jazz en kerstmuziek: Kerstduo Merry Times speelt het allemaal. Wil je wat meer dan een pianist en een zangeres? Dan kunnen wij deze act voor je uitbreiden met een saxofonist, contrabassist en/of drummer. Evenses heeft verschillende kerstduo’s beschikbaar.

 

Jazzy Little Xmas

Jazzy Little Xmas speelt een jazzy en intiem kerstrepertoire. Het duo speelt old time favorites van artiesten als Louis Armstrong, Frank Sinatra of Marilyn Monroe. Dit zijn nummers als ‘White Christmas’, ‘Santa Baby’ en ‘Fly me to the Moon’. Kortom; de perfecte kerstmuziek voor een kerstborrel- of feest. Jazzy Little Xmas bestaat uit een zangeres en een gitarist. Het duo kan worden uitgebreid met een violist, bassist, drummer en/of een tweede zangeres. Je kunt de band dus helemaal op je voorkeuren laten aansluiten.

 

Muzikale Kerstman

Laat de Muzikale Kerstman je feest of borrel bezoeken. Deze rasechte entertainer speelt de meest sfeervolle klanken op zijn saxofoon. De Muzikale Kerstman speelt geweldig saxofoon en laat bekende kerstnummers horen, waardoor iedereen direct in de kerststemming komt. Dankzij zijn handige accuversterker is hij mobiel inzetbaar en treedt hij zowel binnen als buiten op.

 

Leg je kerstborrel vast

Het is natuurlijk erg leuk om je kerstborrel- of feest vast te laten leggen door een fotograaf of videograaf. Je gasten zien er allemaal mooi uit en zijn klaar om op de foto te gaan. Evenses werkt uitsluitend met ervaren fotografen en videografen die kwaliteit leveren. Hier zijn ze ook op geselecteerd. Je hebt de keuze uit verschillende soorten fotografen. Wat dacht je bijvoorbeeld van de fotograaf van vroeger of een polaroid fotograaf? Natuurlijk kun je ook kiezen voor een bedrijfsfotograaf of een standaard fotograaf.

 

Fotograaf van vroeger

Deze nostalgische fotograaf neemt je mee terug in de tijd. Hij werkt nog met een tachtig jaar oude straatcamera, maar is wel in staat om je foto’s snel te produceren. De belichting van deze foto’s is zeer bijzonder en gebeurt met magnesiumlicht. De flits geeft een denderende knal. Door deze bijzondere procedure is op de foto gaan een hele belevenis!

 

Polaroid fotograaf

Polaroids zijn weer helemaal hip en heel handig voor een feest of borrel. De jongens of meiden lopen met polaroids op je feest rond en maken foto’s van de gasten. Dit is een groot succes en iedereen heeft dan een herinnering van je feest.

 

Bedrijfsfotografie

Met een professionele fotoreportage van je kerstborrel- of feest breng je jouw onderneming nog meer in kaart. Iets dat weer een goede reclame is voor je bedrijf. Evenses biedt bedrijfsfotografie voor diverse gelegenheden, zoals een kerstborrel- of feest. Van een korte fotoreportage tot aan een avondvullende reportage.

 

Videograaf 

Een professionele filmreportage van je kerstfeest is natuurlijk een erg leuke herinnering voor je gasten. De bedrijfsvideograaf legt jouw feest op een perfecte manier vast. Je kunt deze video niet alleen zien als een aandenken, maar ook als een bewegend visitekaartje naar de buitenwereld en toekomstige klanten of werknemers.

 

Eten en drinken

Een feest of borrel is natuurlijk niet compleet zonder eten en drinken. Wat betreft de catering bieden wij je tal van opties, zoals een champagnetoren, een frietkraam en een cocktailbar. Of wat dacht je van een oer-Hollandse poffertjeskraam?

 

Huur een poffertjeskraam

Wil je je gasten trakteren op iets lekkers? Wat dacht je dan van een poffertjeskraam? Deze heerlijke lekkernijen kunnen op ieder moment gegeten worden, dus ook met kerst. Want wat is er nu lekkerder dan een heerlijk bord poffertjes met poedersuiker en roomboter? In de poffertjeskraam worden poffertjes gemaakt voor al je gasten. Iedereen kan dus genieten van lekkere warme poffertjes.

 

Bedrijfspakket voor je kerstfeest

Het organiseren van een kerstborrel- of feest kost heel veel tijd (en stress). Met een op maat samengesteld bedrijfspakket bespaar je veel tijd en stress. Hiermee was het nog nooit zo makkelijk om een succesvol feest te organiseren. Met een bedrijfspakket van Evenses is jouw kerstfeest in één keer voor je geregeld en ben jij er zeker van dat je kerstfeest een succes wordt. 

 

Reacties

payday usa <a href="http://personalloans.store">personal loans unsecured</a> personal loans <a href=http://personalloans.store>loans personal</a>

They provide a hand in each step till the shopper has settled in the new <br>
<br>

residence. Different firms primarily offer self-providers solely.<br>
<br>

They don't prolong beyond the easy packing and moving storage quotes <br>
<br>

- http://travelnstay.in/UserProfile/tabid/61/userId/4612377/Default.aspx course of.<br>
<br>

<br>
<br>

This implies the rest of the process is done by the consumer.<br>
<br>

After they ferry you to the specified vacation spot, they could help <br>
<br>

in unpacking their car but do not assist in lifting goods to the brand new home.<br>
<br>

After the deal is complete, they are paid as earlier agreed between them <br>
<br>

and the shopper.<br>
<br>

<br>
<br>

<br>
<br>

Remember to observe these steps to make <br>
<br>

sure a clean transition for international moving.<br>
<br>

<br>
<br>

Use the online booking hyperlinks provided after you receive a quote on-line for the <br>
<br>

Quickest Solution to e-book international moving rates and provides us the date you assume you may be ready <br>
<br>

to ship. There isn't any deposit required to e-book worldwide-transferring-rates on-line.<br>
<br>

So be ready packed and have a great crew.<br>
<br>

<br>
<br>

Dismantling and packing<br>
<br>

<br>
<br>

<br>
<br>

2k - 5K Doggy Dash (April 8th)<br>
<br>

<br>
<br>

<br>
<br>

Travel Expenses<br>
<br>

<br>
<br>

<br>
<br>

Unloading a Moving Truck<br>
<br>

<br>
<br>

<br>
<br>

New Metropolis Moving was formed in the Bucktown neighborhood of Chicago in 2009.<br>
<br>

Shortly after institution, they were asked to join the BBB, Angie's Listing,<br>
<br>

and Illinois Movers and Warehouseman Affiliation primarily based on their glorious performance and a focus to detail.<br>
<br>

<br>
<br>

Our owner Brian Slater started New Metropolis Transferring in August of 2009 with one moving <br>
<br>

truck and a imaginative and prescient to provide better customer service to <br>
<br>

individuals wanting to maneuver throughout the state of Illinois.<br>
<br>

New City Moving has since grown to be a 70 truck company employing over 180 people whereas nonetheless holding the identical <br>
<br>

quality of service. We're affordable, reliable, and always here to <br>
<br>

help! We now have grown to develop into essentially the most recognized identify in Chicago Movers!<br>
<br>

Frank Saggese used to fulfill the boats as they <br>
<br>

docked, choose up groceries and other items, and deliver them to homes within the borough.<br>
<br>

<br>
<br>

American Movers established enterprise in 1916 and has been going from power <br>
<br>

to energy in NY NJ moving market. Now we have seen two world wars, 4 recessions and helped houses <br>
<br>

and businesses survive these robust times with our sensible and inexpensive moving solutions.<br>
<br>

Reap the benefits of our formidable shifting expertise and profit from it for your house or enterprise relocation in New York and New Jersey.<br>
<br>

<br>
<br>

<br>
<br>

<br>
<br>

Rent packers and movers in Delhi for household goods’ <br>
<br>

relocation. Well, this is something that folks now understand.<br>
<br>

The aid of professionals in any job is far appreciable and this is what occurs with family goods’ relocation. <br>
<br>

However, the primary thing stuck at the charges of the transferring <br>
<br>

firm. Positively, for the companies that they're providing they would cost something and some occasions there <br>
<br>

expenses are so high that individuals they need to skip the decision of hiring them for the transfer.<br>
<br>

Nicely, that is one very strong cause why folks considering hiring the cheap movers or the moving companies with <br>
<br>

low estimate. So, today we're right here with the query tat is a <br>
<br>

transferring company with low estimate really a good idea for family items shifting.<br>
<br>

<br>
<br>

In case you are about to move, then you definitely in all probability are going through an overwhelming amount of issues that each one want your <br>
<br>

attention. Whereas there could also be some things which can be extra essential than others, every little thing must be achieved <br>
<br>

earlier than moving day. It may appear like this is an inconceivable job at the moment, however with the best shifting guide <br>
<br>

you too could make it via the relocation without huge amounts of stress <br>
<br>

and other issues. Irrespective of the place you are shifting <br>
<br>

to or the way you plan to do it, you may be delighted to know that <br>
<br>

there are budget movers on the market which can be waiting to serve you and your needs.<br>
<br>

<br>
<br>

<br>
<br>

<br>
<br>

Allied or Other Long Distance Moving Companies?<br>
<br>

<br>
<br>

A long distance move can feel overwhelming, especially in case you are moving with a company that doesn't care.<br>
<br>

With Allied, a protracted distance move is easy, leaving you with a sense of <br>
<br>

relief and excitement for the subsequent <br>
<br>

chapter of your life. When you progress with us, you will <br>
<br>

have a full service moving useful resource that cares and will be with you no matter what arises along the way.

loans over the phone <a href="http://personalloans.store">money today</a> personal loans no credit <a href=http://personalloans.store>loans personal</a>

After study a number of of the weblog posts on your website now, and I really like your means of blogging. I bookmarked it to my bookmark website listing and can be checking again soon. Pls check out my web site as properly and let me know what you think. http://hellowh983mm.com

personal loans <a href="http://personalloans.store">personal loans</a> small personal loans <a href=http://personalloans.store>money advance</a>

Reactie toevoegen

Plain text

  • Geen HTML toegestaan.
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Beeld-CAPTCHA
Voer de tekens in die op de afbeelding worden getoond.