Géza Weisz boeken voor uw event

Géza Weisz kennen wij allemaal als acteur in 'Zoop', 'Timboektoe', 'Alleen maar Nette Mensen' en was een deelnemer van het programma 'Expeditie Robinson'.

In 2014 kwam de familiefilm 'Wiplala' uit (naar het boek van Annie MG Schmidt). Géza speelde hierin de titelrol als ‘Wiplala’. De film heeft meerdere binnenlandse- en buitenlandse prijzen gewonnen.

Naast acteren heeft Géza nog een andere grote hobby, die hij eveneens succesvol heeft kunnen omzetten in een drukke baan, namelijk het optreden als DJ in het succesvolle DJ-duo met goede vriend Manuel. Maar alleen draaien als DJ is voor Géza niet genoeg, zo is hij bezig met het produceren van zijn eigen muziek. Dus verwacht een hoop van Géza in de toekomst.

Wilt u Géza huren voor uw feest, verjaardag, festival, bedrijfsfeest of evenement? Deze show is via Evenses te boeken voor uw viering of gelegenheid. Vul het offerteformulier in, of neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij staan 7 dagen in de week klaar om al uw vragen te beantwoorden.