DJ Jean boeken

DJ Jean is niet de echte naam van deze artiest, de DJ gaat normaal door het leven als Jan Engelaar. Hij is internationaal bekend en scoorde hits als 'Let yourself go' en ' Love come home'. De carrière van de DJ begon in 1989 toen hij de Nederlandse mix- en scratchkampioenschappen won. Vanaf 1991 gaat DJ Jean in discotheken en clubs over de hele wereld draaien. In 1996 brengt Jean zijn eerste single uit, genaamd 'Let yourself go'.

DJ Jean carriere

DJ Jean was een vaste live-dj in uitgaansgelegenheid iT, een club die tegenwoordig niet meer bestaat, maar stond bekend om zijn extravagante feesten. Nu is de locatie van club iT overgenomen door club Air. Vanaf 2002 werkte DJ Jean als DJ voor Radio 538, in 2007 stapte hij over naar het radiostation Caz!. Wederom in 2007 maakte hij een overstap naar SLAM!FM, waar hij in de vrijdag- en zaterdagnacht het programma DJ Jean @ Work maakte. In 2014 was zijn plaats weer veranderd, hij stapte toen over naar Radio Veronica. Zijn programma 'DJ Jean @ Work' wordt sinds juli 2015 uitgezonden op de regionale dancezender Fresh FM.

DJ Jean boeken

Wilt u DJ Jean boeken voor uw festival, feest of verjaardag? Deze act is via Evenses te huren voor uw opening en bedrijfsfeest. Vul het offerte formulier in, of neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij staan 7 dagen in de week klaar om al uw vragen te beantwoorden.