< Terug naar overzicht

DJ Jean

Nederlandse DJ Jean te boeken bij Evenses
Prijs op aanvraag
5

Referenties

"Nog steeds even goed als 10 jaar geleden!"
Edwin van Coevorden
5
"Jammer dat het optreden bij RTL zo wordt uitgemolken, DJ Jean speelt al jaren bijna foutloos en dat blijft hierna weer zo! "
Merle de Wilde
5
"Top vent! Vooral de sets die hij op de radio maakt zijn super!"
Boris de Goeijen
5

DJ Jean

DJ Jean is niet de echte naam van deze artiest, de DJ gaat normaal door het leven als Jan Engelaar. Hij is internationaal bekend en scoorde hits als 'Let yourself go' en ' Love come home'. De carrière van de DJ begon in 1989 toen hij de Nederlandse mix- en scratchkampioenschappen won. Vanaf 1991 gaat DJ Jean in discotheken en clubs over de hele wereld draaien. In 1996 brengt Jean zijn eerste single uit, genaamd 'Let yourself go'.

 

DJ Jean was een vaste live-dj in uitgaansgelegenheid iT, een club die tegenwoordig niet meer bestaat, maar stond bekend om zijn extravagante feesten. Nu is de locatie van club iT overgenomen door club Air. Vanaf 2002 werkte DJ Jean als DJ voor Radio 538, in 2007 stapte hij over naar het radiostation Caz!. Wederom in 2007 maakte hij een overstap naar SLAM!FM, waar hij in de vrijdag- en zaterdagnacht het programma DJ Jean @ Work maakte. In 2014 was zijn plaats weer veranderd, hij stapte toen over naar Radio Veronica. Zijn programma 'DJ Jean @ Work' wordt sinds juli 2015 uitgezonden op de regionale dancezender Fresh FM. 

 

Wilt u DJ Jean boeken voor uw festival, feest of verjaardag? Deze act is via Evenses te huren voor uw opening en bedrijfsfeest. Vul het offerte formulier in, of neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij staan 7 dagen in de week klaar om al uw vragen te beantwoorden.

Suggesties voor bij deze act

dj dyna boeken

DJ Dyna

Nederlandse DJ, EDM / House / Club / Electro DJ, Urban / Latin / Top 40 DJ

DJ Dyna

Nederlandse DJ, EDM / House / Club / Electro DJ, Urban / Latin / Top 40 DJDJ Dyna een van de meest veelzijdige artiesten die Nederland rijk is! Altijd leuk om te boeken!2999,-Lees meer
vato gonzales boeken evenement

Vato Gonzalez

EDM / House / Club / Electro DJ

Vato Gonzalez

EDM / House / Club / Electro DJGonzalez is de bedenker van het concept en label "Dirty House"2999,-Lees meer
quintino huren evenement

Quintino

Nederlandse DJ, EDM / House / Club / Electro DJ

Quintino

Nederlandse DJ, EDM / House / Club / Electro DJHouse DJ Quintino bekend van top 40 nummer 'Epic' 2999,-Lees meer
Lady bee inhuren

Lady Bee

Nederlandse DJ, EDM / House / Club / Electro DJ, Urban / Latin / Top 40 DJ, Vrouwelijke DJ

Lady Bee

Nederlandse DJ, EDM / House / Club / Electro DJ, Urban / Latin / Top 40 DJ, Vrouwelijke DJDeze vrouwelijke DJ kan draaien als geen ander dat kan!2999,-Lees meer