< Terug naar overzicht

De Dijk Coverband

'Een Dijk Van Een Band' is een De Dijk coverband. Ze brengen een tribute aan deze Nederpop act.
vanaf: 
1 395,-
5

Referenties

"Tijdens ons studentengala hebben wij een optreden van Een Dijk van een band gehad. We hebben een geweldig feest gehad! Ook fijn dat we Evenses in het weekend konden bereiken voor last-minute wijzigingen."
Jimmy van Damme
5
"Deze band heeft het repertoire van De Dijk écht goed onder de knie. Alle grote hits en minder bekende nummers werden vlekkeloos nagespeeld!"
Anna ten Houten
5
"Je hebt tributes en je hebt tributes. Dit was een tribute die was op zowel als gehoor, als performance, niet van het origineel te onderscheiden."
Maurice Hobbemaker
5

De Dijk Coverband

'Een Dijk Van Een Band' doet zijn naam eer aan en is de top onder de Nederlandse De Dijk tribute bands. Een Dijk Van Een Band is opgericht om de teksten, de muzikanten en de muziek van De Dijk eer te bewijzen. Deze coverband kruipt in de huid van De Dijk, zodat je als bezoeker het gevoel krijgt dat je echt bij een concert van De Dijk aanwezig bent. De coverband bestaat uit 8 ervaren muzikanten die over de jaren heen hun sporen ruimschoots verdiend hebben.

 

Wilt u Een Dijk van een band boeken voor uw bedrijfsfeest, evenement of jubileum? Deze act is via Evenses te huren voor uw bedrijfsfeest of concert. Door deze band bij Evenses te boeken, haalt u tegen aantrekkelijke voorwaarden een act binnen die garant staat voor een geslaagd feest. De Dijk coverband is te huren voor diverse gelegenheden zoals festivals, bedrijfsfeesten, concerten en meer. Vul het offerte formulier in, of neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij staan 7 dagen in de week klaar om al uw vragen te beantwoorden.

Suggesties voor bij deze act

Fotohokje boeken bruiloft feest

Fotohokje huren

Fotohokje

Fotohokje huren

FotohokjeEen leuk en grappig aandenken voor uw gasten met foto's van het fotohokje.545,-Lees meer
dj bruiloft boekingen

DJ Maximuss

Allround DJ, House DJ, 80's / 90's DJ, Disco DJ

DJ Maximuss

Allround DJ, House DJ, 80's / 90's DJ, Disco DJDJ Show met onze allround feest DJ, compleet met professioneel licht en geluid.345,-Lees meer
dansvloer inhuren huwelijk

Premium verlichte dansvloer

Verlichte dansvloer

Premium verlichte dansvloer

Verlichte dansvloerHeldere, mooie kleuren komen van deze dunne disco dansvloer die vele patronen kan weergeven.445,-Lees meer
fotograaf bruiloft huren

Fotograaf

Fotograaf

Fotograaf

FotograafEen prachtige fotoreportage van uw feest, evenement of bruiloft. 295,-Lees meer