QWARK! is een allround partyband die al sinds 2005 samen optreden. Er worden diverse stijlen in de strijd gegooid (pop, rock, funk, disco of Nederlandstalig) en alles wordt uit de kast gehaald om haar publiek een top avond te bezorgen. De band kopieert geen nummers, maar steekt ze in een geheel eigen jasje.

Deze 8-koppige partyband straalt één en al plezier uit, dit is terug te horen in de optredens die zij geven. De band heeft naast legio bruiloften en bedrijfsfeesten ook voor grotere evenementen gespeeld. Zo speelden zijn in het voorprogramma van De Dijk, maar ook op Walibi World, Nijmeegse Vierdaagse, de Heeren van Aemstel en CuliNESSE R'dam. De band bestaat uit een zanger, een zangeres, een 4 koppige ritmesectie aangevuld met 2 blazers en speelt overal waar een geweldige partyband gezocht is, zoals feesttenten en cafés, maar ook bruiloften of bedrijfsfeesten. QWARK! zorgt voor een topfeest!

Wilt u deze partyband boeken voor uw feestbedrijfsfeest, verjaardag of huwelijk? QWARK! is te huren via Evenses. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op!