Kraak & Smaak

Kraak & Smaak staat al jaren lang aan de top van de dance-scene. Nu hier te boeken.

4,7 uit 5 sterren
€ 2645 - € 4230
kraak-en-smaak-boeken
cshZisiI
AYeTwfyxnw
kraak-en-smaak-boeken
Controleer nu de beschikbaarheid van Kraak & Smaak
Starttijd
Eindtijd
Jouw gelegenheid, goed geregeld
users Uitsluitend professioneel entertainment
thumbs up Wij kennen onze leveranciers persoonlijk
euro sign Scherpe all-in prijzen: geen verrassingen achteraf
phone square alt 24/7 bereikbaar
check Altijd back-up beschikbaar
glass cheers 10.000+ feesten ervaring
false Referenties van o.a. Red Bull, Ikea en Armani
handshake Kennismaken? Kom langs voor een persoonlijke kennismaking

Kraak & Smaak is een act die al jarenlang aan de absolute top van de dance-muziek staat. Via Evenses kunt u deze act tegen aantrekkelijke voorwaarden boeken. Ze zijn te huren voor diverse gelegenheden: denk hierbij aan uw bedrijfsfeest, evenement, festival en feest.

Kraak & Smaak is een trio muziekproducers uit Leiden en bestaat in de kern uit Oscar de Jong, Mark Kneppers en Wim Plug.

Biografie Kraak & Smaak

In 2003 worden een eerste paar singles uitgebracht op het Britse label Jalapeno Records. Interesse van de bekende Radio One DJs Annie Nightingale en Pete Tong leidt tot de nodige airplay en het opnemen van een DJ guest mix voor de BBC. Remixen voor Engelse artiesten als bijvoorbeeld Mark Rae, en dj tours door de VS en Australië volgen snel.

Het debuut album ‘Boogie Angst’ wordt in 2005/6 uitgebracht in Engeland, de Benelux en Japan, en er wordt een volledige band geformeerd om naast het DJ’en ook live te kunnen spelen. Gedurende 2006/7 wordt menig groot festival aangedaan, o.a. Pinkpop, Sziget, SXSW, Miami’s WMC, Bonnaroo, het Coachella festival en het Australische Good Vibrations. Ook volgt een kleine clubtour in de VS en wordt er een aantal keren in het voorprogramma gespeeld van Faithless. Onder andere door de support van Jason Bentley (KCRW) wordt het album opnieuw uitgebracht in de VS door Quango Music, en verschillende nummers vinden hun weg in Amerikaanse televisieseries als Grey’s Anatomy, Men in Trees en What About Brian?

“The Remix Sessions” wordt gereleased begin 2007 en bevat o.a. remixes voor Jamiroquai en Kruder & Dorfmeister. Op het album staat ook Kraak & Smaak’s cover van ‘Man Of Constant Sorrow’, bekend van de O Brother, Where Art Thou? film door the Coen brothers.

Kraak & Smaak boeken

In 2008 wordt het tweede album uitgebracht, ‘Plastic People’, opnieuw ook in de VS, door Ultra Records. De eerste single, ‘Squeeze Me’, met UK zanger Ben Westbeech, wordt een hit in Nederland en doet het wereldwijd goed op zowel de radio en als videoclip. Daarnaast wordt de track gebruikt in een grote tv reclame van de Rhapsody, een grote download service in de VS. De ‘flip book’ video, geregisseerd door de Nederlander Andre Maat, krijgt ook de nodige aandacht van US celebrity blogger Perez Hilton (die de muziek van K&S omschrijft als ‘Amy Winehouse meets Moby’) en rap artiest / producer Kanye West en ontvangt ook een aantal prijzen. Top BBC Radio 1 dj Annie Mac vraagt de mannen om de van haar bekende ‘minimix’ op te nemen.

Het internationaal befaamde dance magazine IDJ omschrijft Kraak & Smaak als “Must see act”, naast grote namen als Chemical Brothers, Moby en The Prodigy. Daaropvolgend speelt Kraak & Smaak in 2008 op de Glastonbury, Bestival, Bloom, Lovebox, The Big Chill festivals in Engeland, het Rothbury Music Festival in de VS, Lowlands in Nederland en opnieuw het Sziget festival. Gedurende hun langere tour door de VS doet men een optreden bij Jimmy Kimmel Live! op ABC television. Begin 2009 wordt het door de EU gesponsorde European Border Breakers Award gewonnen, naast Adele.

In 2009 en 2010 volgen nieuwe dj en live tours, met nation-wide shows in clubs en op festivals als Ultra Music Festival in Miami, Rothbury, Coachella, Detroit Movement, Wakarusa in Arkansas. Nieuwe remixen volgen voor o.a. Sander Kleinenberg, Sam Sparro, Fedde le Grand, Maxwell en Darwin Deez.

K&S’s derde album ‘Electric Hustle’ komt uit in 2011, met vocale gastbijdragen van Romanthony, Lee Fields, UK Bluesman John Turrell en de Nederlandse zangeres Janne Schra. De setup single – Dynamite – wordt ‘most added electronic record’ op American college radio – daarmee Daft Punk verslaand. De volgende single Let’s Go Back feat. Romanthony wordt een bonafide clubhit met specialistische radio play in de UK, Duitsland, Italië and Holland en een topnotering op ‘s werelds #1 dance music webshop Beatport.com. De laatste jaren draaien Kraak & Smaak werkelijk op alle grote festivals over de hele wereld. De mannen blijven druk bezig.

Boekingen van Kraak & Smaak

Wilt u Kraak & Smaak boeken voor uw bedrijsfeest, evenement of borrel? Deze act is via Evenses te huren voor uw feest en festival. Vul het offerte formulier in, of neem geheel vrijblijvend contact met ons op. We staan 7 dagen in de week klaar om al uw vragen te beantwoorden.

Via Evenses Kunt u:

3 Beoordelingen
4,7 uit 5 sterren
Barry de Leeuw
5 uit 5 sterren
'Kraak & Smaak brengt bij mij altijd veel herinneringen naar boven. Wat heb ik altijd genoten van hun optredens, waanzinnig gewoon!'
Henk de Vries
4 uit 5 sterren
'Kraak & Smaak heeft echt een eigen sound. Altijd leuk om te zien hoe ze samenwerken met geweldige zangers en zangeressen. Vooral live is dit erg gaaf!'
Demy van Noordzij
5 uit 5 sterren
'Ik ben een paar jaar terug op Sziget geweest en de live set van Kraak & Smaak viel mij erg op. Ze hebben een heel authentieke sound, heerlijk.'
Ook een geslaagd feest?

Wij zijn er om ook jouw feest geweldig te maken.