JelleB

JelleB is een ras echte entertainer met een goede stem. Nu hier te boeken!

4,7 uit 5 sterren
€ 695 - € 1530
JelleB
aSiqxhXbc
VT eBMNWN
tTeUtpqc
vpMQTTVjs
JelleB
Controleer nu de beschikbaarheid van JelleB
Starttijd
Eindtijd
Jouw gelegenheid, goed geregeld
users Uitsluitend professioneel entertainment
thumbs up Wij kennen onze leveranciers persoonlijk
euro sign Scherpe all-in prijzen: geen verrassingen achteraf
phone square alt 24/7 bereikbaar
check Altijd back-up beschikbaar
glass cheers 10.000+ feesten ervaring
false Referenties van o.a. Red Bull, Ikea en Armani
handshake Kennismaken? Kom langs voor een persoonlijke kennismaking

JelleB is de spontane jongen uit het noorden van Nederland die gewapend met alleen zijn gitaar iedere zaal op zijn kop weet te zetten! Via Evenses kunt u deze act tegen aantrekkelijke voorwaarden boeken. Hij is te huren voor diverse gelegenheden: denk hierbij aan uw bedrijfsfeest, festival en feest.

Altijd een spectaculair optreden

Jelle B treedt al jarenlang met veel succes op in Nederland en ver daarbuiten. Met zo’n 200 optredens per jaar kunnen we stellen dat Jelle het fantastisch goed doet. Oorspronkelijk afkomstig uit het Friese Dokkum is hij bezig om heel Nederland te veroveren. Niet alleen mateloos populair bij de studenten en de aanverwante studentenfeesten, maar ook een graag geziene gast op dorpsfeesten en in kroegen.

Militaire optredens

Jelle speelde op grote festivals, trad op voor de militairen in Afghanistan, speelde vorig jaar in Chicago en heeft bijna alle feesttenten van het land gezien. Daarnaast is hij druk bezig met een carrière op platengebied. Zijn liedjes, “De Pionier” “Mooi”,“Annabella” en “Simpel” stonden hoog in diverse hitlijsten genoteerd en werden veel gedraaid op de diverse nationale zenders.

Boekingen van JelleB

Wilt u JelleB boeken voor uw feest, festival of jubileum? Deze act is via Evenses te huren voor uw personeelsfeest en evenement. Vul het offerte formulier in, of neem geheel vrijblijvend contact met ons op. We staan 7 dagen in de week klaar om al uw vragen te beantwoorden.

Via Evenses Kunt u:

3 Beoordelingen
4,7 uit 5 sterren
Jordy van Amsterdam
4 uit 5 sterren
'JelleB is een graag geziene gast in mijn stamkroeg. Altijd een genot om naar te kijken en luisteren'
Jean Schenk
5 uit 5 sterren
'Wij hebben JelleB een aantal keren geboekt op onze studentenvereniging. Erg sympathieke gozer met een geweldige stem en performance. Echt een aanrader'
Mevrouw van Ommen
5 uit 5 sterren
'JelleB is een geweldige artiest met een goede performance en stem. Vaak gezien en nog nooit teleurgesteld. Geweldige zanger!'
Ook een geslaagd feest?

Wij zijn er om ook jouw feest geweldig te maken.