< Terug naar overzicht

JelleB

JelleB is een ras echte entertainer met een goede stem. Nu hier te boeken!
vanaf: 
695,-
5

Referenties

"'JelleB is een graag geziene gast in mijn stamkroeg. Altijd een genot om naar te kijken en luisteren'"
Jordy van Amsterdam
4
"'Wij hebben JelleB een aantal keren geboekt op onze studentenvereniging. Erg sympathieke gozer met een geweldige stem en performance. Echt een aanrader'"
Jean Schenk
5
"'JelleB is een geweldige artiest met een goede performance en stem. Vaak gezien en nog nooit teleurgesteld. Geweldige zanger!'"
Mevrouw van Ommen
5

JelleB

JelleB is de spontane jongen uit het noorden van Nederland die gewapend met alleen zijn gitaar iedere zaal op zijn kop weet te zetten! Via Evenses kunt u deze act tegen aantrekkelijke voorwaarden boeken. Hij is te huren voor diverse gelegenheden: denk hierbij aan uw bedrijfsfeest, festival en feest.

 

Jelle B treedt al jarenlang met veel succes op in Nederland en ver daarbuiten. Met zo’n 200 optredens per jaar kunnen we stellen dat Jelle het fantastisch goed doet. Oorspronkelijk afkomstig uit het Friese Dokkum is hij bezig om heel Nederland te veroveren. Niet alleen mateloos populair bij de studenten en de aanverwante studentenfeesten, maar ook een graag geziene gast op dorpsfeesten en in kroegen.

 

Jelle speelde op grote festivals, trad op voor de militairen in Afghanistan, speelde vorig jaar in Chicago en heeft bijna alle feesttenten van het land gezien. Daarnaast is hij druk bezig met een carrière op platengebied. Zijn liedjes, “De Pionier” “Mooi”,“Annabella” en “Simpel” stonden hoog in diverse hitlijsten genoteerd en werden veel gedraaid op de diverse nationale zenders.

 

Wilt u JelleB boeken voor uw feest, festival of jubileum? Deze act is via Evenses te huren voor uw personeelsfeest en evenement. Vul het offerte formulier in, of neem geheel vrijblijvend contact met ons op. We staan 7 dagen in de week klaar om al uw vragen te beantwoorden.

Suggesties voor bij deze act

Fotohokje boeken bruiloft feest

Fotohokje huren

Fotohokje

Fotohokje huren

FotohokjeEen leuk en grappig aandenken voor uw gasten met foto's van het fotohokje.545,-Lees meer
dj bruiloft boekingen

DJ Maximuss

Allround DJ, House DJ, 80's / 90's DJ, Disco DJ

DJ Maximuss

Allround DJ, House DJ, 80's / 90's DJ, Disco DJDJ Show met onze allround feest DJ, compleet met professioneel licht en geluid.345,-Lees meer
dansvloer inhuren huwelijk

Premium verlichte dansvloer

Verlichte dansvloer

Premium verlichte dansvloer

Verlichte dansvloerHeldere, mooie kleuren komen van deze dunne disco dansvloer die vele patronen kan weergeven.445,-Lees meer