< Terug naar overzicht

BLØF boeken

Vaderlandse poplegendes BLØF is nu te boeken bij Evenses Entertainment
Prijs op aanvraag
5
Geschikt voor:

Referenties

"De heren van Blof weten hoe ze een echt feestje moeten bouwen, zo ook afgelopen zaterdag op ons plein evenement! Bedankt Evenses voor het regelen. "
Robbert Duijn
5
"Wat een leuke en enthousiaste band is Blof gebleken op onze bruiloft! De band houdt heel goed rekening met de persoonlijke wensen, voelt de sfeer uitstekend aan en speelt hier prima op in. Bij aanvang wat meer op de achtergrond en later op de avond nadrukkelijker aanwezig (dit was precies zoals wij gevraagd hadden). Echte te gek en wat ons betreft een absolute aanrader voor iedereen. Bedankt!"
Pieter en Suzanne
5
"Leuke mensen die je het ECHT naar de zin willen maken en geweldige muziek ze spelen erg goed in op de sfeer. kortom voor herhaling vatbaar!"
van Dijk
5

BLØF boeken

BLØF boeken 

 

Een van de succesvolste popgroep van Nederland die bekend is dankzij de eigen hits als 'Liefs uit Londen', 'Dansen aan zee' en 'Aan de kust'. Ook wonnen ze in 2007 de vier 3FM Awards, brachten een film uit en ontvingen een Triple Platinum Award voor het album 'UMOJA' en scoorde ze ook een titel song voor de film 'Alles is Liefde'. Deze succesvolle groep bestaat niet voor niets al meer dan 20 jaar.

Deze grote popband weet al jarenlang een heel groot en divers publiek aan te trekken. Als de heren een show geven weetje dat je meezingers en bekende hits kan verwachten, de heren rocken als de beste en iedereen gaat altijd los, deze band is dus erg geschikt voor een knal feest, zoals uw personeelsfeest misschien?

Boekingen van BLØF

Wilt u BLØF Boeken voor uw festival of feest? Deze legendarische popgroep is bij Evenses te boeken voor uw evenement of bedrijfsfeest. Zou u meer informatie willen, neem gerust contact met ons op. U kunt ook geheel vrijblijvend een offerte bij ons aanvragen. Evenses is zeven dagen per week bereikbaar voor al uw vragen over het boeken van BLØF!

Anderen bekeken ook

2 brother on the 4th floor boekingen

2 brothers on the 4th floor boeken

Bekende bands

2 brothers on the 4th floor boeken

Bekende bandsMet een knipoog naar de jaren 90 is 2 brothers on the 4th floor altijd leuk4595,-Lees meer
Chefspecial

Chef'Special boeken

Bekende bands

Chef'Special boeken

Bekende bandsChef'Special is een Nederlandse band die verschillende genres combineert.2999,-Lees meer
vangrail huren feest

Vangrail boeken

Bekende bands

Vangrail boeken

Bekende bandsEen bekende liveband uit het Noorden van het land. 2999,-Lees meer
get ready%21 boeken evenement

Get Ready! boeken

Bekende bands

Get Ready! boeken

Bekende bandsDé boyband uit België, die al twintig jaar niet meer weg te denken is uit de muziekwereld.2999,-Lees meer