< Terug naar overzicht

Voetmassage

Een heerlijk ontspannen voetmassage op locatie, voor iedere gelegenheid.
vanaf: 
250,-
5

Referenties

"Een bijzonder heerlijke voetmassage heb ik gehad tijdens de Modefabriek beurs. Na heel wat gelopen te hebben op zo'n dag, is dit het beste cadeau voor je voeten. De masseuse was vriendelijk en vroeg tussentijds of de druk van de massage goed was. Ik liep daarna weer heerlijk ontspannen verder!"
Ellie Leurs
5
"Voor alle hardwerkende medewerkers van ons bedrijf had ik als verrassing twee masseurs geboekt, die iedereen een voetmassage hebben gegeven. Mijn collega's waren vol lof over de voetmassage en ze vonden het helemaal geweldig om te krijgen. De verrassing was dus helemaal geslaagd."
Britt Schelling
5
"Dit is echt een aanrader! De voetmassages zijn heerlijk en je loopt weg met happy feet! "
Jan Driesen
5

Voetmassage

Er is geen betere manier om uw gasten, bezoekers of werknemers in de watten te leggen, dan hen te verrassen met een heerlijke voetmassage. De voordelen van een goede massage zijn veelvuldig en dat varieert van het bevorderen van rust en ontspanning tot aan het verbeteren van de bloedsomloop in de diverse organen van het lichaam. Op gezonde voeten kunnen we langer voortstappen!

 

 

Enkele voordelen van een voetmassage zijn:

- Het verbeteren van de bloedcirculatie
- Het verlaagt de bloeddruk
- Het helpt voet- en enkelblessures te voorkomen
- Verlicht eventuele pijn
- En ten slotte; zorgt het voor een heerlijke ontspanning

 

 

Met ons landelijke netwerk van professionele masseurs kunnen wij overal een goede massage verzorgen. Door het gebruiken van verschillende massagetechnieken, weten de masseurs precies wat u nodig heeft en zijn zij voor iedere gelegenheid inzetbaar. Zij komen met de juiste benodigdheden om hun beroep goed uit te kunnen voeren. Een massage duurt tussen de 15 en 20 minuten per persoon, dit kan in overleg met u naar wens afgestemd worden. 

 

 

De voetmassage op locatie is te boeken voor uw congres, bedrijf, feest of zakelijke evenement. De massage komt compleet met stoel en professionele masseur(s). Naast de grote steden (Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Antwerpen en Brussel) is deze landelijk inzetbaar in geheel Nederland en België. Wilt u meer informatie over het huren van een voetmassage? Neemt u dan gerust contact met ons op.

 

Suggesties voor bij deze act

mobiele cocktailbar huren huwelijk

Cocktailbar

Cocktailbar, Bar Service

Cocktailbar

Cocktailbar, Bar ServiceMobiele cocktailbar op locatie, met de lekkerste ingrediënten en attente cocktailshakers.845,-Lees meer
Zuurstofbar evenement beurs congres

Zuurstofbar

Bar Service

Zuurstofbar

Bar ServiceGeniet nu van pure zuurstof, goed voor uw geest en concentratie!995,-Lees meer
stoelmassage op locatie evenement huren

Stoelmassage

Massage

Stoelmassage

MassageEen heerlijk ontspannende stoelmassage op locatie, voor ieder evenement.250,-Lees meer
Ijs Foodtruck %7C Evenses

IJS-bar

Food

IJS-bar

FoodI Scream, You Scream, We All Scream for Ice Cream450,-Lees meer