Jubileumfeest organiseren? Huur een tribute band!

abba tribute boeken evenement .png

Zijn jullie binnenkort 25, 30 of misschien wel 50 jaar getrouwd en vieren jullie dit met een jubileum? Of word je 40, 50 of 60 jaar en wil je jouw verjaardag uitbundig vieren met een jubileumfeest? Dan is de muziek natuurlijk erg belangrijk. Een tributeband zorgt voor de perfecte invulling van jouw jubileumfeest. Wij geven je alvast wat ideetjes.

Vijf top tributebands

Als je een tributeband huurt dan covert deze band het optreden van de originele band perfect na, inclusief de showaspecten van de bekende band of artiest. Bij Evenses heb je de keuze uit diverse tributebands en imitators, zoals de volgende vijf topbands:

  • U2forU
  • ABBA tribute
  • Beatles In Rock
  • Madonna Tribute Act Material Girl
  • Back to Woodstock

Naast een tributeband is het ook mogelijk om een imitator te boeken, zoals een Herman Brood, André Hazes of Shirley Bassey imitator.

U2forU

Ken je alle nummers van U2 uit je hoofd? En heb je al meerdere concerten van deze wereldberoemde band bezocht? Dan kan deze U2 tributeband natuurlijk niet op je feestje ontbreken. De bandleden weten precies hoe ze een feestje moeten bouwen en krijgen het publiek gegarandeerd mee. De U2-hits die de tributebands feilloos naspeelt, roepen heel wat goede herinneringen op. Alle bekende nummers komen voorbij, zoals ‘Beautiful Day’, ‘One’, ‘Elevation’, ‘I Will Follow’, Sunday Bloody Sunday’ en 'New Years Day’. De band klinkt niet alleen als U2, maar geeft ook een echte U2-show weg. Het lijkt net alsof Bono zelf op het podium staat. Een optreden van deze geweldige U2 tributeband is één groot feest van herkenning.

ABBA tribute

Ga terug in de tijd op je jubileumfeest met de groep ABBA Tribute. Met deze professionele tributeband waan je jezelf in de jaren zeventig. In hun originele seventies showkleding zet de band een energieke show neer. De bandleden spelen en zingen alles live en treden een half uur tot twee uur op. Zing en dans lekker mee op de bekende ABBA-hits als Dancing Queen, Waterloo, Mamma Mia en nog veel
meer. Zodra de artiesten het eerste nummer inzetten, staat iedereen op de dansvloer te zingen en te swingen.

Beatles in Rock

Ben je een trouwe Beatles-fan? Dan is het natuurlijk superleuk om de tributeband Beatles in Rock op je feest te hebben. De bandleden spelen alle Beatles-hits van hun helden met passie. Het zijn echte rasmuzikanten die het Beatlesrepertoire op een moderne wijze invullen. Een optreden van Beatles is Rock is dan ook een aanrader voor een gemengd publiek van jong en oud. Ze spelen de bekende hits net iets swingender en ruiger dan de Beatles zelf. Vraag je je af hoe The Beatles zouden klinken in deze tijd? Dan geeft Beatles in Rock hier een goed antwoord op.

Madonna Tribute Act Material Girl

Ben je al jarenlang fan van Madonna? Of wil je haar een keer van dichtbij bewonderen? Huur dan de Madonna Tribute Act ‘Material Girl’ op je jubileumfeest. Deze act is dé ultieme ode aan The Queen of Pop. De zangeres en entertainer treedt al meer dan tien jaar op als Madonna en heeft honderden optredens gegeven in het binnen- en buitenland. Ze weet dan ook precies hoe ze het publiek moet overtuigen en entertainen. De zangeres van Material Girl kan een solo-optreden neerzetten, maar je kunt haar ook boeken met haar gitarist of een band. De artieste zingt alle bekende Madonna-hits, waaronder ‘Material Girl’, ‘Vogue’, ‘Holiday’, ‘Into the Groove’, ‘Frozen’ en ‘Papa Don’t Preach’. Natuurlijk komen de nieuwere hits ook voorbij. De zangeres van deze Madonna tribute act zet zo’n fantastische show neer dat het net lijkt alsof de popkoningin er zelf staat.

Back to Woodstock

Wil je een jubileumfeestje organiseren, waarbij je de flowerpower tijd herbeleeft? Boek dan de tributeband Back To Woodstock. Hiermee haal je een ware topact binnen. Back to Woodstock draait de tijd terug naar de jaren zeventig. De band speelt alle nummers uit de tijd van Woodstock, zoals bekende hits van artiesten als Janis Joplin, Jimi Hendrix, Santana, Joe Cocker, Jefferson Airplane en The Who. De tribute band bestaat uit acht ervaren muzikanten. Met hun wervelende show ‘Love and peace are back in town’ maken ze er een spetterend feest van. Met het afsluitende nummer van Janis Joplin is de groovy avond werkelijk onvergetelijk. Naast deze vijf topbands biedt Evenses je nog meer tribute bands, zoals de Alanis Morissette tribute band, de Foo Fighters Pretenders, Amy Winehouse tribute band en Hendrix Neon Angels. Keuze genoeg dus!

Allround coverbands

Ben je op zoek een band die songs speelt van meerdere bands of artiesten? Kies dan voor een van onze allround coverbands. Een coverband speelt een breed repertoire van nummers uit de jaren 60, 70, 80, 90 en nu. Bovendien kunnen de meeste coverbands ook optreden als tributeband.

Fotograaf of videograaf voor je jubileumfeest

Wil je het jubileumfeest en het optreden van de tributeband vastleggen? Dan zorgt een fotograaf ervoor dat dit op een professionele wijze gebeurt. Ons entertainmentbureau werkt met deskundige fotografen die persoonlijk door ons zijn geselecteerd op ervaring, stijl en professionaliteit. Wij garanderen je dan ook dat een fotograaf van Evenses een prachtige fotoreportage levert. De fotograaf loopt rond tijdens je jubileumfeest en zorgt voor de allermooiste plaatjes van alle feestvierders. Het is ook mogelijk om een videograaf te boeken. Deze filmt het feest en levert een perfect gemonteerde video. De fotografen en videografen werken met een compleet pakket, inclusief telefonische intake, apparatuur en montage.

Geen organisatiestress met een Party Manager

Het organiseren van een spetterend jubileumfeest kost flink wat tijd en zorgt voor heel wat stress. Weet je niet goed hoe je de organisatie aan moet pakken? Boek dan een party manager. Dit is dé ultieme oplossing om te ontsnappen aan de druk en de stress van het organiseren van het jubileum. Onze Party Manager is de expert in het organiseren van feesten en weet precies wat wanneer geregeld moet worden. Het maakt niet uit of het nu gaat om een groot jubileumfeest in een zaal of een klein feestje in het buurthuis, de Party Manager zorgt ervoor dat je feest een groot succes wordt. In samenspraak met jou gaat de manager op zoek naar de allerbeste tributeband, het leukste entertainment en alle benodigdheden voor jouw feest. Zo hoef jij je nergens meer druk om te maken en wordt het jubileumfeest voor jou georganiseerd.Niet goed = geld terug
2000+ mogelijkheden
11.000+ feesten ervaring
9.5 uit 1000+ reviews
Ook een geslaagd feest?

Wij zijn er om ook jouw feest geweldig te maken.

Advice
Advies of hulp nodig?

Direct bereikbaar