The Temple Bar Boys boeken

“Gegarandeerd feest”, volgens de heren en dame van The Temple Bar Boys. En daar is geen woord over gelogen. Vanaf de eerste seconde waant u zich het ene moment in Dublin, een sfeervolle Ierse pub, een smaakvolle pint in de hand, het andere moment rondom een kampvuur, meezingend met klassieke folksongs. Een gasten zullen soms muisstil luisteren, zachtjes mee wiegend op het ritme, dan weer uitbundig dansend totdat ze er bij neervallen. De energie en muzikaliteit die deze band brengt is ongekend.

The Temple Bar Boys boeken

Ze willen graag, overal waar ze komen, een goed feestje bouwen. Brabantse gezelligheid en Ierse folklore gaan, zo blijkt wel, goed samen. Eigen werk, met verschillende invloeden zoals folk, country en balkan, naadloos aangevuld met covers van bekende folkbands als Flogging Molly, The Pogues en The Dubliners.

Iers geluk was nog nooit zo dichtbij.

Boeking The Temple Bar Boys

Heeft u interesse in het boeken van The Temple Bar Boys voor uw feest, bruiloft of bedrijfsfeest? Neem contact met ons op, wij beantwoorden graag al uw vragen over het boeken van The Temple Bar Boys. U kunt ons telefonisch of via de mail bereiken. Ook kunt u gebruik maken van de vrijblijvende offerte knop.