DJ boeken die jouw stijl speelt

dj-draaien-feest.jpg

Organiseer je een feest? Dan is het inhuren van een DJ een belangrijk onderdeel. Natuurlijk wil je graag een DJ boeken die jouw muziekstijl speelt. Als de deejay de favoriete stijl draait van jou en je gasten draagt dit bij aan de sfeer van je feest. Iedereen is dan op de dansvloer te vinden en je gasten beleven een geweldige avond. Wij geven je vijf favoriete muziekstijlen die onze DJ’s draaien.

Boek een DJ die jouw favoriete stijl draait

De DJ’s van Evenses bieden ieder een ander pakket aan wat betreft muziekstijlen- en genres. Zo kun je bij ons DJ’s boeken die een van de volgende vijf stijlen spelen:

 • Disco
 • 80’s en 90’s
 • Lounge
 • House
 • Allround

Een disco DJ brengt je terug in de tijd

Organiseer je een feestje met een discothema? Dan kan een disco DJ natuurlijk niet op je feest ontbreken. Onze deejay draait de lekkerste disco, funk en soul nummers. Je hoort alle danceclassics langskomen en dit zorgt voor een swingend feest waarbij niemand stil kan staan. Oefen je disco dancemoves, laat ze zien op het feest en ga los op Boogie Wonderland, Rapper’s Delight, I Feel Love van Donna Summer of In the Stone van Earth, Wind and Fire. In het discotijdperk draaiden de DJ’s met vinyl platen. Wil je dit unieke gevoel herbeleven? Dan kun je een vinyl DJ huren. Deze brengt jou en je gasten helemaal in de sfeer van de jaren 70, de tijd van de disco.

80’s / 90’s DJ voor je feest

Zin om een 80’s of 90’s feest te organiseren? Dan is een 80’s /90’s DJ een leuke keuze. Onze deejay tovert jouw feestlocatie om tot een echte drive in show. Een 80’s en 90’s party is een groot feest van herkenning. Vooral als je in die tijd tiener, student of puber was. De 80’s / 90’s DJ draait alle populaire eighties en nineties hits waar je warme herinneringen aan hebt. Leef je uit op de nummers van Madonna, Prince, 2Unlimited, George Michael, Prince en Doe Maar. Wil je nog net iets extra’s aan de dj-show toevoegen? Wat dacht je dan van een retro DJ in combinatie met een saxofonist? Hiermee geef je jouw feest nog meer kleur. Met een optreden van een DJ met saxofonist wordt jouw feest zeker een knaller!

Lounge DJ voor relaxte achtergrondmuziek

Wil je relaxte achtergrondmuziek op je feest, evenement of ceremonie? Dan is een Lounge DJ een goed idee. Lounge muziek is ideale achtergrondmuziek. Het is easy listening en niet storend. Al je gasten kunnen nog op een normaal volume met elkaar communiceren. De muziek die de lounge dj draait, zorgt voor een relaxte en aangename sfeer op je feest, ceremonie of evenement. Wil je aan het eind van de avond toch wat meer dansmuziek? Dan is dat ook mogelijk. Net als hun muziekstijl, zijn onze lounge dj’s erg flexibel. Het is dan ook geen enkel probleem voor de dj om swingende verzoeknummers of dancenummers te draaien.

House DJ voor een spectaculaire party

Een House DJ maakt van jouw feest een spectaculaire party. De deejay draait de lekkerste dance, trance en housemuziek. Bovendien speelt hij goed in op het publiek. Dankzij deze interactie zullen je gasten het echt naar hun zin hebben. Verder is het ook mogelijk om verzoekjes aan te vragen. Dit kunnen je gasten van te voren doen, maar ook tijdens het feest zelf.

Allround DJ voor diverse muziekstijlen

Wil je op je feest de nieuwste hits horen, maar ook golden oldies of echte dance classics? Een allround DJ zorgt hiervoor. Deze feest deejay is inzetbaar voor elk soort feest, zoals een bruiloft, bedrijfsfeest, jubileum of verjaardagsparty. De dj draait muziek die volledig is afgestemd op je wensen en smaak. Het maakt niet uit of dit nu house, trance, top 40 of disco is.

Bekende DJ boeken?

Wist je dat je bij Evenses ook een bekende DJ kunt boeken? Als je een groot evenement of feest organiseert, is dit natuurlijk een aanrader. Je hebt dan zeker de garantie dat je feest druk bezocht wordt. Bij Evenses kun je dj’s huren die diverse stijlen draaien, zoals dance, trance, house en urban deejays. Wij werken onder meer samen met grote namen als Fedde Le Grand, DJ Roog, Dave Roelvink, Childsplay, The Partysquad, DJ Dyna, Yellow Claw en DJ Paul Elstak.

Eigen geluidsapparatuur en verlichting

Wanneer je een DJ inhuurt, neemt deze zijn of haar eigen apparatuur mee. Je hoeft zelf dus geen geluidsapparatuur of verlichting te regelen. Als je een DJ met muzikant huurt, wordt de apparatuur ook geregeld. De muzikant, zoals de saxofonist, sluit zijn apparatuur aan op de geluidsinstallatie van de deejay.

Verzekerd van een professionele show

Als je een DJ boekt bij Evenses dan ben je verzekerd van een professionele en vermakelijke show. Al onze DJ’s zijn persoonlijk en zorgvuldig door ons geselecteerd. Elk deejay is een ervaren en volleerde entertainer. Onze deejays hebben al op heel wat locaties een show verzorgd. Van een feest op een chique kasteel tot aan een rondvaartboot of een partycentrum. Dankzij onze flexibiliteit kan de DJ Show aangepast worden aan de grootte van de locatie en het feest. Natuurlijk doen wij dit volledig naar uw wensen. Je kunt de DJ Show nog verder uitbreiden met extra’s zoals een saxofonist, een zangeres of een verlichte dansvloer.

Altijd een deejay die standby is

Je kunt natuurlijk ook vragen aan een vriend, neef of je buurjongen of hij plaatjes wilt draaien op je feest. Een nadeel is echter dat je hiermee een groot risico loopt. Als de bevriende dj plotseling ziek wordt of geen zin meer heeft in een optreden, is er geen vervanging. Als je een DJ huurt bij een professioneel entertainmentbureau loop je dit risico niet. Bij Evenses is er altijd een extra DJ standby. Mocht de geboekte deejay onverhoopt niet meer kunnen door ziekte of iets anders dan regelen wij direct een andere dj. Je bent er dan ook zeker van dat de DJ-show altijd doorgaat. Bovendien merken je gasten er niets van. Wel zo’n fijn idee.Wat zit inbegrepen bij de prijs?

Alles wat benodigd is voor een geslaagd optreden zit standaard inbegrepen. Dus de prijs is alles-inclusief en er zijn geen bijkomende kosten. Inbegrepen zijn:

 • Gescreend, professioneel entertainment

 • Niet goed - geld terug garantie

 • Reiskosten

 • BTW

 • Vervangend entertainment bij ziekte

 • Online wensenlijst

 • Persoonlijke eventmanager

 • 24/7 klantenservice

 • Op- en afbouw (indien nodig)

 • Licht en geluidstechniek (indien nodig)*

 • Overige benodigde apparatuur (indien nodig)

 • In overleg kan de techniek door Evenses of de band geregeld worden. Echter is dit niet altijd het geval.

Hoe komt de prijs tot stand?

De prijs is voornamelijk afhankelijk de volgende factoren:

 • De gewenste duur van het optreden
 • De reistijd en reiskosten
 • (eventueel) benodigde licht- en of geluidstechniek
 • Eventuele wachttijd en voorbereidingstijd
 • De groepsgrootte
 • Bekendheid van de act.

Uiteindelijk is ieder feest uniek. Daarom bespreken we graag uw wensen vooraf en kunnen we een passend voorstel op maat maken.

Hoe wordt de kwaliteit van het entertainment gegarandeerd?

Een speciaal opgeleid team doet vooraf de screening van ons entertainment. Hierbij kijken we naar:

 • ervaring,
 • opleiding,
 • prijs-kwaliteitsverhouding,
 • representativiteit,
 • originaliteit
 • betrouwbaarheid in het nakomen van afspraken.

Wat wij verder nog doen:

 • Alle acts worden vooraf bekeken middels demo's en live optredens.
 • Persoonlijke kennismaking voordat acts namens Evenses kunnen optreden
 • Ons entertainment heeft ook een online portal waarin ze alle informatie en wensen van uw boeking ten alle tijde kunnen inzien
 • Wij bellen en smsen voorafgaand de boeking nog met het entertainment voor een laatste controle
 • Wij werken enkel met entertainment waar we zelf achter staan en dat voldoet aan onze kwaliteitseisen. In alle andere gevallen komen ze niet op onze website.
 • Omdat we al bijna 15 jaar bestaan hebben we met vrijwel al ons entertainment een jarenlange, goede samenwerking
Hoe gaat een boeking precies in zijn werk?

Het is onze taak om u volledig te ontzorgen zodat u uiteindelijk een geslaagd feest heeft. Zo komt u tot een geslaagd feest:

 1. Kijk op onze website en kies het entertainment uit dat u leuk vindt. Lastig kiezen? Neem contact met ons team op en wij helpen u met het vinden van de juiste optie
 2. U ontvangt een vrijblijvend voorstel. Past het niet geheel bij uw wensen? Geef het aan, we proberen het dan aan te passen. Is het voorstel wel naar wens? Dan kan u aangeven dat u wenst te boeken.
 3. U kunt online uw wensen en overige gegevens doorgeven. Wij maken een overeenkomst en factuur. Dit kan online betaald en ondertekend worden. Wij zullen al het entertainment correct inplannen. Kort voor de boeking nemen we nog even contact op.
 4. We zijn er helemaal klaar voor. We gaan er een geslaagde gelegenheid van maken!
Hoe kan ik annuleren?

Wilt u onverhoopt annuleren? Neem contact met ons op, wij proberen het dan zo goed mogelijk op te lossen voor zowel u als het door u geboekte entertainment. In overleg komen we meestal tot de beste oplossing.

Dit is ons standaard annuleringsbeleid:
Nadat u uw boeking heeft bevestigd, heeft u 14 dagen bedenktijd. U kan dan, zonder opgave van reden, kosteloos annuleren. Dit geldt enkel voor boekingen die verder zijn dan 45 dagen op de dag van boeken.

Indien de bedenktijd is verlopen, of de boeking vindt binnen 45 dagen plaats, rekenen wij een annuleringsvergoeding. U kunt bij het plaatsen van een boeking de annuleringsbescherming afnemen voor 6,8% van het boekingsbedrag.

Annuleren zonder annuleringsbescherming:
20% tot 90 dagen of meer voor de boeking
40% tot 31 dagen voor de boeking
60% tot 14 dagen voor de boeking
80% tot 7 dagen voor de boeking
100% tot 0 dagen voor de boeking

Annuleren met annuleringsbescherming:
tot 90 dagen voor de boeking
20% tot 31 dagen voor de boeking
30% tot 14 dagen voor de boeking
40% tot 7 dagen voor de boeking
50% tot 0 dagen voor de boeking
+
Met flexibele annulering kan Opdrachtgever, mits de leverancier er akkoord mee is, kosteloos de boekingsdatum eenmalig verplaatsen.

Bij bekende artiesten houden wij de annuleringsvoorwaarden aan zoals ze bij deze partij gelden.

Hoe gaat de betaling in zijn werk?

U kunt via onze beveiligde online omgeving uw betaling uitvoeren. Wij gebruiken hiervoor de betaalprovider Mollie. U kunt kiezen uit alle gangbare betaalmethoden.

 • Ideal
 • Bankoverschrijving
 • Creditcard
 • Paypal
 • Apple pay
 • Sofort Banking
 • Bankcontact
 • KBC/CBC betaalknop
 • Belfius Pay Button

U kunt de volgende betaaltermijnen kiezen:

 • 100% aanbetaling vooraf
 • 50% bij plaatsing boeking, resterende 50% 14 dagen voor de boeking
  Enkel voor bedrijven:
 • 30 dagen na de boeking betalen (2,9% toeslag)
 • 60 dagen na de boeking betalen (6,8% toeslag)
Wat als mijn feest niet door kan gaan door Corona?

Wilt u graag entertainment boeken, maar weet u niet zeker of uw feestdatum door kan gaan? U kunt bij ons te allen tijde uw boeking gratis verplaatsen als uw feest door overheidsmaatregelen niet door kan gaan. Deze garantie bieden wij u geheel kosteloos aan!

Wat als het entertainment last-minute niet meer kan optreden?

Wij hebben altijd een backup-optie beschikbaar. Ons team is 24 uur per dag bereikbaar. Indien het door u geboekte entertainment vanwege overmacht niet meer kan komen optreden, zetten wij alles op alles om alsnog het optreden door te laten gaan. Omdat we zo een groot netwerk hebben slagen we hier eigenlijk altijd in.

Niet goed = geld terug
2000+ mogelijkheden
11.000+ feesten ervaring
9.5 uit 1000+ reviews
Ook een geslaagd feest?

Wij zijn er om ook jouw feest geweldig te maken.

Advice
Advies of hulp nodig?

Direct bereikbaar