Bedrijfsuitje organiseren? Boek een workshop! Zes ideeën

Bedrijfsuitje-workshop-bonbon-workshop.jpg

Bedrijfsuitje organiseren

Het jaarlijkse bedrijfsuitje is hét hoogtepunt van het jaar. Je ontvlucht de werkstress en leert je collega’s ineens op een heel andere manier kennen. Zo kan het zijn dat die ene stillere collega een flinke grappenmaker blijkt te zijn.

Dé ideale activiteit

Organiseer jij dit jaar het bedrijfsuitje? Dan ben je er vast al achter gekomen dat het nog best lastig is om een passende activiteit te vinden waar al je collega’s enthousiast over zijn. Een workshop is een ideale activiteit voor je bedrijfsuitje. Hier doet iedereen actief aan mee en het is ook nog eens bevorderend voor de teambuilding. Inspiratie nodig? Wij hebben zes originele workshops voor je op een rijtje gezet.

Bonbon/Chocolade workshop

Een bonbon / chocolade workshop is dé activiteit voor de echte chocoholics. En wie is dat nou niet? Bij deze workshop kom je meer te weten over de herkomst en de mystiek van chocolade. Eerst krijg je een uitleg over de materialen en de grondstoffen. Na deze uitleg ga je zelf aan de slag met het maken van bonbons. Je mag dippen en proeven van de verschillende chocoladesmaken en je maakt zelf de heerlijkste chocolade. Natuurlijk is tussendoor proeven toegestaan. Je wilt immers wel weten hoe jouw zelfgemaakte chococreatie proeft. Het begint met het bereiden van de pralinevulling voor de bonbons. Daarna maak je een assortiment van chocoladetruffels met diverse smaakjes, zoals sinaasappel, koffie, rum, kaneel, speculaas of limoen. Aan het einde van de workshop mogen alle deelnemers 250 gram van de zelfgemaakte bonbons mee naar huis nemen. De bonbons zijn verpakt in een mooi doosje.

Salsa workshop

Zin in een swingend bedrijfsuitje? Dan kun je een salsa workshop boeken. Hieraan beleeft iedereen gegarandeerd plezier. Ook als je niet zo losjes in de heupen bent. Iedereen kan namelijk leren salsadansen. Deze salsa workshop is dan ook hét ideale interactieve uitje voor je jaarlijkse personeels- of teambuildingsdag. Tijdens de salsa workshop klinkt er vrolijke, opzwepende salsamuziek door de speakers. Muziek waar niemand op stil kan staan. In een uur tijd leren de deelnemers de basispassen van de salsa en de merengue. Voor elke dans is een half uur ingepland. Meer tijd nodig? Dan is het ook mogelijk om de workshop een uur langer te volgen.

Graffiti workshop

De graffiti workshop is een zeer interactieve activiteit en wordt gegeven door een professionele graffiti artiest. De workshop is geschikt voor jong en oud en begint met een korte inleiding over de activiteit. Daarna gaan de deelnemers aan de slag met het schetsen van een ontwerp op papier. Hierna is het tijd voor het echte werk: het spuiten van graffiti met luxe spuitbussen op een paneel. Hierbij heeft iedereen mondkapjes op en handschoenen aan. De veiligheid staat immers voorop. Na de workshop mogen de deelnemers zelfs op een echte graffitimuur spuiten. Verder krijgen ze dan kunstwerken te zien van andere graffiti-artiesten. Natuurlijk is er tijdens de workshop ook tijd om wat te eten en te drinken. Ook dit kan Evenses voor je regelen.

Cocktail workshop

Lijkt het je wat om, samen met je collega’s, te leren hoe je een goede cocktail maakt? Dan leer je dit tijdens een cocktail workshop. Dit is een leuke, zeer interactieve workshop. De deelnemers leren verschillende traditionele én hippe cocktails te maken. Shaken, blenden, sterren of strainen? Alles komt aan bod. Maak een heerlijke Mojito, Jellyfish, Mai-Tai of Cosmopolitan. De professionele bartenders leggen alles uit en zorgen ervoor dat alle deelnemers een cocktail maken. Natuurlijk mag je de zelfgemaakte cocktails ook proeven en opdrinken. Een van de leukste gedeeltes!

Verschillende cocktailworkshops

Er zijn verschillende mogelijkheden om de cocktailworkshop in te vullen. Zo kun je kiezen voor een:

  • Zakelijke cocktail workshop
  • Gin-tonic proeverij en workshop
  • Cocktail-experience

Het is ook mogelijk om de workshop geheel of gedeeltelijk alcoholvrij te organiseren.

Sushi workshop

Leer in groepsverband sushi rollen tijdens een sushi workshop. Dit is de manier om een interactief bedrijfsuitje te organiseren, waarbij je ook nog eens lekker gaat eten. De sushi workshop kan op je locatie worden verzorgd. Samen met je collega’s geniet je van het maken en eten van de zelfbereide sushi. Bij Evenses heb je de keuze uit drie verschillende pakketten:

  • Standaard sushi workshop: hierbij maken de deelnemers drie soorten sushi met krab, verse groente en verse zalm.
  • Premium sushi workshop: de deelnemers maken vier soorten sushi met verse zalm, tonijn, krab en verse groente.
  • Royal sushi workshop: tijdens deze uitgebreide workshop worden er vijf soorten sushi gemaakt met verse zalm, tonijn, krab, garnaal, viseitjes, zeewiersalade, verse groente en Japanse mayonaise.

Virtual Reality Experience

Bestaat je bedrijfsuitje uit meerdere activiteiten? Of organiseer je een personeelsfeest en ben je nog op zoek naar een activiteit? Dan is een VR Experience dé oplossing. Laat je gasten de Virtuele Wereld betreden met een speciale Oculus Rift Virtual Reality-bril, inclusief een high-end game PC, begeleiding en een televisie op een statief voor de meekijkers.

Demonstratie of game

De demonstratie met de Oculus Rift Virtual Reality bril duurt maximaal twee minuten. Een game duurt wel iets langer. Aan een game of demonstratie kunnen diverse deelnemers meedoen. Iets dat voor nog meer interactie zorgt. Het is zelfs mogelijk om de demo’s of games in een thema te leveren. Zo sluit de VR Experience helemaal aan op je personeelsfeest of teambuildingsdag. Wil je de fun factor nog meer vergroten? Plaats dan een VR Race simulator op de locatie.

Blijvende herinnering aan je bedrijfsuitje?

Wil je een blijvende herinnering aan je bedrijfsuitje of teambuildingsdag? Laat deze dag dan vastleggen door een fotograaf. Evenses biedt diverse fotografiemogelijkheden voor je bedrijfsuitje of teambuildingsdag. Voor elk soort uitje kun je wel een fotograaf boeken, zoals een professionele bedrijfsfotograaf. Evenses werkt standaard met dezelfde fotografen. Wij zorgen ervoor dat er altijd een fotograaf op je uitje beschikbaar is, ook last-minute. Mocht de geboekte fotograaf onverhoopt niet kunnen dan zorgen wij altijd voor een vervanger die dezelfde kwaliteit foto’s levert. Evenses heeft haar fotografen zorgvuldig geselecteerd. Wij werken alleen met ervaren professionals. Een fotograaf is voor een dagdeel, maar ook voor een hele dag inzetbaar. Je hebt de keuze uit diverse pakketten tegen aantrekkelijke voorwaarden.Niet goed = geld terug
2000+ mogelijkheden
11.000+ feesten ervaring
9.5 uit 1000+ reviews
Ook een geslaagd feest?

Wij zijn er om ook jouw feest geweldig te maken.

Advice
Advies of hulp nodig?

Direct bereikbaar