5 dingen die een presentator kan doen

Presentator inhure.jpg

Bent u betrokken bij de organisatie van een bedrijfsevenement, een congres, beurs of seminar? Of organiseert u een groot feest of een bruiloft? En bent u op zoek naar een presentator die alle programmaonderdelen met elkaar verbindt en zorgt voor interactie tussen uw gasten? Evenses helpt u graag bij het selecteren van een presentator.

Wist u dat u bij ons een presentator kunt inhuren voor diverse activiteiten? Onze presentatoren hebben diverse presentatiestijlen. Zo kunnen ze optreden als:

Moderator

Gastheer

Trouwambtenaar

Dagvoorzitter

Typetje, zanger

Met één van onze presentatoren wordt uw bedrijfsfeest, zakelijke event, beurs, evenement of bruiloft een onvergetelijk succes. Onze professionals zitten al jarenlang in het vak en voelen de ambiance zeer goed aan. Hierdoor kunnen zij uw gasten dan ook goed entertainen.

1. Moderator

Wilt u maximale interactie in uw programma brengen? Dan kunt u een presentator inhuren als moderator, oftewel gespreksleider. De moderator zorgt ervoor dat een discussie of vraaggesprek goed geleid wordt en dat de dialogen gestructureerd, eerlijk en professioneel verlopen. Ook let deze gespreksleider erop dat alle deelnemers actief aan uw meeting of bijeenkomst kunnen meedoen.

De moderatoren van Evenses zorgen ervoor dat uw meeting interessant en relevant blijft. Zij dagen uw gasten uit om mee te denken, vragen door en bewaken de rode lijn van uw programma.

2. Gastheer

Organiseer je een feest of een groot event? Dan heeft u iemand nodig die uw doelgroep aanspreekt. Iemand die grappig en charismatisch is en precies weet wat hij doet. Dat is een gastheer of gastvrouw van Evenses. Onze gastheren/gastvrouwen ontvangen, vermaken en entertainen uw gasten op een gepaste manier. Gastvrijheid, charme, vriendelijkheid en interactie zijn de sleutelwoorden van uw evenement. Een gastheer/gastvrouw draagt de verantwoordelijk voor de sfeer op uw evenement. Zij zorgen ervoor dat al uw gasten het naar hun zin hebben.

3. Trouwambtenaar

Bent u op zoek naar een trouwambtenaar die van uw bruiloft een feestelijk en prachtig geheel maakt? Ook dan kunt u een presentator inhuren. Veel van onze presentatoren zijn ook inzetbaar als trouwambtenaar. Door een trouwambtenaar in te huren, weet u zeker dat uw huwelijksceremonie helemaal op uw wensen afgestemd wordt. Een presentator als trouwambtenaar inhuren scheelt veel stress en zorgt ook nog eens voor een persoonlijke en onvergetelijke ceremonie. U kunt ervoor zorgen dat de ceremonie een persoonlijk, interactief, humoristisch en persoonlijk verhaal wordt. Met een trouwambtenaar van Evenses weet u zeker dat uw huwelijksceremonie een van de leukste onderdelen van uw trouwdag wordt.

Zoekt u een trouwambtenaar die een prachtig, feestelijk geheel van uw bruiloft maakt? Kies dan voor een zingende trouwambtenaar, zoals Ms. Jane. Zij voegt een extra noot toe aan uw ceremonie.

4. Dagvoorzitter

Organiseert u een gevarieerd bedrijfsevenement? Of een event? Dan kunt u uw bedrijfsevenement laten leiden door een dagvoorzitter. De dagvoorzitter leidt het programma in goede banen en zorgt ervoor dat alle programmaonderdelen aan bod komen en volgens het tijdschema verlopen. De dagvoorzitter kondigt de sprekers aan, leidt de discussies, behandelt al uw gasten met respect en zorgt ervoor dat uw gasten een goed gevoel hebben als ze uw event verlaten. Een dagvoorzitter doet dus meer dan presenteren alleen. Deze heeft onder andere de volgende taken: modereren, presenteren en interviewen. Wilt u echt indruk maken op uw gasten? Kies dan voor een bekende Nederlander als dagvoorzitter, zoals Tim Hoffman, Tess Milne, Jan Versteegh of Dennis Weening.

5. Typetje

Wilt u uw gasten een grote glimlach bezorgen op uw feest? Dan is een typetje op uw event natuurlijk onmisbaar. Bij Evenses huurt u een typetje die niet alleen heel grappig is, maar ook optreedt als presentator. Wat dacht u bijvoorbeeld van een of meerdere Candy Girls of de complimenteuze dames van The Compliments?

Candy Girls

De Candy Girls zijn mooie dames die de mooiste jurken dragen en met een glimlach lekkere zoetigheden uitdelen op uw feest. Iedereen houdt wel van iets lekkers op zijn tijd. Onze Candy Girls serveren snoepjes, chocolade, ijsjes of desserts op uw feest of jubileum. Dit doen zij in de meest spraakmakende en toepasselijke kostuums.

De Candy Girls van Evenses bestaan uit een team van prachtige hostessen die op meerdere feesten, jubilea, bedrijfsfeesten, evenementen en gelegenheden gasten verzorgen met zoete hapjes. Onze Candy Girls zijn de kers op de taart op uw bedrijfsfeest of evenement.

The Compliments

Wat is er nu leuker dan een complimentje krijgen? De vrouwen van The Compliments laat elke persoon op uw feest stralen. Met behulp van een welgemeend compliment van één van deze dames, lopen alle gasten met een grote glimlach rond. Zij delen de complimenten uit in een gouden enveloppen met daarin eventueel uw persoonlijke boodschap. Iedere gast kan het compliment dus bewaren en het later weer teruglezen. Hoe bijzonder is dat?

Hostessen

Natuurlijk wilt u dat uw gasten direct een goede indruk hebben van uw feest of evenement. Om dit te realiseren, kunt u hostessen inzetten. Zij verwelkomen uw gasten hartelijk met een grote glimlach en zorgen voor een soepele ondersteuning. De hostessen dragen altijd kostuums die bij uw feest, jubileum of evenement passen, zodat zij het thema of de sfeer van uw event perfect uitstralen. De vriendelijke en hartelijke dames zorgen voor een goed begin van uw congres, bedrijfsevenement of beurs. Evenses werkt samen met een team van mooie en professionele dames die precies weten hoe zij uw product of bedrijf op de juiste manier moeten presenteren.

Kies voor een compleet pakket

Als entertainment professioneel kunnen wij veel voor u regelen. Naast het boeken van een presentator, kunt u ons ook inschakelen voor de complete organisatie van uw bruiloft, bedrijfsfeest, jubileum of evenement. Zo kunt u een arrangement boeken dat uit een aantal onderdelen bestaat, zoals een DJ of zanger, een gastheer, een fotograaf of fotohokje en een dansvloer. Voor elk soort feest of evenement bieden wij u een passend arrangement. U heeft onder meer de keuze uit een:

Bruiloftspakket

Bedrijfspakket

Bandpakket

Presentator inhuren

Wilt u een van onze presentatoren inhuren voor uw evenement, bruiloft, beurs, congres, bedrijfsfeest of zakelijke feest? Dan kunt u natuurlijk altijd even contact met ons opnemen voor een vrijblijvend advies. Onze adviseurs denken graag met u mee.Wat zit inbegrepen bij de prijs?

Alles wat benodigd is voor een geslaagd optreden zit strandaard inbegrepen. Dus de prijs is alles-inclusief en er zijn geen bijkomende kosten. Inbegrepen zijn:

 • Gescreend, professioneel entertainment
 • Niet goed - geld terug garantie
 • Reiskosten
 • BTW
 • Vervangend entertainment bij ziekte
 • Online wensenlijst
 • Persoonlijke eventmanager
 • 24/7 klantenservice
 • Op- en afbouw (indien nodig)
 • Licht en geluidstechniek (indien nodig)
 • Overige benodigde apparatuur (indien nodig)
Hoe komt de prijs tot stand?

De prijs is voornamelijk afhankelijk de volgende factoren:

 • De gewenste duur van het optreden
 • De reistijd en reiskosten
 • (eventueel) benodigde licht- en of geluidstechniek
 • Eventuele wachttijd en voorbereidingstijd
 • De groepsgrootte
 • Bekendheid van de act.

Uiteindelijk is ieder feest uniek. Daarom bespreken we graag uw wensen vooraf en kunnen we een passend voorstel op maat maken.

Hoe wordt de kwaliteit van het entertainment gegarandeerd?

Een speciaal opgeleid team doet vooraf de screening van ons entertainment. Hierbij kijken we naar:

 • ervaring,
 • opleiding,
 • prijs-kwaliteitsverhouding,
 • representativiteit,
 • originaliteit
 • betrouwbaarheid in het nakomen van afspraken.

Wat wij verder nog doen:

 • Alle acts worden vooraf bekeken middels demo's en live optredens.
 • Persoonlijke kennismaking voordat acts namens Evenses kunnen optreden
 • Ons entertainment heeft ook een online portal waarin ze alle informatie en wensen van uw boeking ten alle tijde kunnen inzien
 • Wij bellen en smsen voorafgaand de boeking nog met het entertainment voor een laatste controle
 • Wij werken enkel met entertainment waar we zelf achter staan en dat voldoet aan onze kwaliteitseisen. In alle andere gevallen komen ze niet op onze website.
 • Omdat we al bijna 15 jaar bestaan hebben we met vrijwel al ons entertainment een jarenlange, goede samenwerking
Hoe gaat een boeking precies in zijn werk?

Het is onze taak om u volledig te ontzorgen zodat u uiteindelijk een geslaagd feest heeft. Zo komt u tot een geslaagd feest:

 1. Kijk op onze website en kies het entertainment uit dat u leuk vindt. Lastig kiezen? Neem contact met ons team op en wij helpen u met het vinden van de juiste optie
 2. U ontvangt een vrijblijvend voorstel. Past het niet geheel bij uw wensen? Geef het aan, we proberen het dan aan te passen. Is het voorstel wel naar wens? Dan kan u aangeven dat u wenst te boeken.
 3. U kunt online uw wensen en overige gegevens doorgeven. Wij maken een overeenkomst en factuur. Dit kan online betaald en ondertekend worden. Wij zullen al het entertainment correct inplannen. Kort voor de boeking nemen we nog even contact op.
 4. We zijn er helemaal klaar voor. We gaan er een geslaagde gelegenheid van maken!
Hoe kan ik annuleren?

Wilt u onverhoopt annuleren? Neem contact met ons op, wij proberen het dan zo goed mogelijk op te lossen voor zowel u als het door u geboekte entertainment. In overleg komen we meestal tot de beste oplossing.

Dit is ons standaard annuleringsbeleid:
Nadat u uw boeking heeft bevestigd, heeft u 14 dagen bedenktijd. U kan dan, zonder opgave van reden, kosteloos annuleren. Dit geldt enkel voor boekingen die verder zijn dan 45 dagen op de dag van boeken.

Indien de bedenktijd is verlopen, of de boeking vindt binnen 45 dagen plaats, rekenen wij een annuleringsvergoeding. U kunt bij het plaatsen van een boeking de annuleringsbescherming afnemen voor 6,8% van het boekingsbedrag.

Annuleren zonder annuleringsbescherming:
20% tot 90 dagen of meer voor de boeking
40% tot 31 dagen voor de boeking
60% tot 14 dagen voor de boeking
80% tot 7 dagen voor de boeking
100% tot 0 dagen voor de boeking

Annuleren met annuleringsbescherming:
tot 90 dagen voor de boeking
20% tot 31 dagen voor de boeking
30% tot 14 dagen voor de boeking
40% tot 7 dagen voor de boeking
50% tot 0 dagen voor de boeking
+
Met flexibele annulering kan Opdrachtgever, mits de leverancier er akkoord mee is, kosteloos de boekingsdatum eenmalig verplaatsen.

Bij bekende artiesten houden wij de annuleringsvoorwaarden aan zoals ze bij deze partij gelden.

Hoe gaat de betaling in zijn werk?

U kunt via onze beveiligde online omgeving uw betaling uitvoeren. Wij gebruiken hiervoor de betaalprovider Mollie. U kunt kiezen uit alle gangbare betaalmethoden.

 • Ideal
 • Bankoverschrijving
 • Creditcard
 • Paypal
 • Apple pay
 • Sofort Banking
 • Bankcontact
 • KBC/CBC betaalknop
 • Belfius Pay Button

U kunt de volgende betaaltermijnen kiezen:

 • 100% aanbetaling vooraf
 • 50% bij plaatsing boeking, resterende 50% 14 dagen voor de boeking
  Enkel voor bedrijven:
 • 30 dagen na de boeking betalen (2,9% toeslag)
 • 60 dagen na de boeking betalen (6,8% toeslag)
Wat als mijn feest niet door kan gaan door Corona?

Wilt u graag entertainment boeken, maar weet u niet zeker of uw feestdatum door kan gaan? U kunt bij ons te allen tijde uw boeking gratis verplaatsen als uw feest door overheidsmaatregelen niet door kan gaan. Deze garantie bieden wij u geheel kosteloos aan!

Wat als het entertainment last-minute niet meer kan optreden?

Wij hebben altijd een backup-optie beschikbaar. Ons team is 24 uur per dag bereikbaar. Indien het door u geboekte entertainment vanwege overmacht niet meer kan komen optreden, zetten wij alles op alles om alsnog het optreden door te laten gaan. Omdat we zo een groot netwerk hebben slagen we hier eigenlijk altijd in.

Ook een geslaagd feest?

Wij zijn er om ook jouw feest geweldig te maken.

Advies of hulp nodig?

Direct bereikbaar