De leukste foto-ideeën voor jullie trouwfeest.

Bruiloft fotograaf boeken Evenses.jpeg

Bruiloft foto-ideeën

Natuurlijk wil je jullie bruiloft vastleggen met een mooie fotoreportage die is samengesteld door een trouwfotograaf. Maar het is natuurlijk ook erg leuk om op het trouwfeest met al je gasten op de foto te gaan. Dit levert natuurlijk onvergetelijke beelden op. Vooral als je net iets creatiever te werk gaat. Wij hebben de leukste foto-ideeën voor op je trouwfeest op een rijtje gezet.

Branded photobooth

Waarschijnlijk heb je al wel eens van het woord photobooth gehoord. Dit is een fotohokje waar je in gaat staan met anderen of alleen en dan grappige foto’s maakt. Het voordeel van de photobooth is dat de foto’s direct worden afgedrukt. De branded photobooth kun je helemaal personaliseren. Je bepaalt zelf wat er op de achtergrond van de foto staat en wat er op de afgedrukte foto’s staat. Met de photobooth blijven de herinneringen aan jullie trouwfeest voor altijd bestaan. Jullie gasten zullen de photobooth super vinden! Foto’s maken in de photobooth werkt heel erg eenvoudig. Stap het hokje in, druk op start en leef je helemaal uit. Nadat de foto’s zijn gemaakt, worden ze aan de zijkant van het hokje afgedrukt. Heb je een paar foto’s gemist? Dan is dat geen probleem. Je krijgt de foto’s namelijk ook digitaal.

Fotozuil

Wil je graag een fotohokje op jullie trouwfeest, maar wil je niet dat het hokje te veel ruimte inneemt? Dan is een fotozuil de ideale oplossing. Deze zuil is dé eyecatcher voor jullie bruiloft. De voordelige fotozuil beschikt over alle functionaliteiten die een normale photobooth ook heeft. Je gaat voor de zuil staan en de foto wordt gemaakt. Heel erg makkelijk dus. Met de supersnelle printtijd van acht seconden kunnen al jullie gasten plezier hebben van de fotozuil. Evenses levert de fotozuil startklaar, inclusief 300 foto-afdrukken en een mooi fotokader.

Klassiek fotohokje

Het klassieke fotohokje is dé perfecte toevoeging voor jullie trouwfeest. De opvallende foto’s zijn een superleuke herinnering aan jullie trouwdag. Het fotohokje zorgt ook voor nog meer sfeer en vermaak op jullie feest. Met de grappige accessoires, zoals snorren, brillen en hoedjes worden de foto’s nog grappiger en feestelijker. Er worden drie tot vier foto’s per keer gemaakt. Tussen de foto’s is er een korte pauze, zodat je een andere houding kunt aannemen of je kunt verkleden. Na afloop worden de foto’s in een geheel afgedrukt.

Fototrailer

Hebben jullie het trouwfeest in de buitenlucht gepland? Ook dan biedt Evenses een leuk alternatief. De fototrailer creëert opvallende, leuke foto’s van jullie feest. De trailer zorgt niet alleen voor unieke foto’s, maar ook voor veel vermaak. Al jullie gasten zullen hier plezier aan beleven. Met slechts een druk op de knop maakt de fototrailer superleuke foto’s. Met een persoonlijk fotokader maak je de foto’s nog persoonlijker. Het is helemaal leuk dat iedereen via een live view kan meekijken wat er in de fototrailer gebeurt. Dit levert hilarische momenten op.

Fotobuzz

Zijn jullie fan van Volkswagenbusjes? Of organiseren jullie een trouwfeest in de openlucht? Met de fotobuzz geef je jullie feest een bijzondere uitstraling. Dit is een photobooth in het bekende Volkswagenbusje. Niet alleen de photobooth trekt de aandacht, maar ook het model van het busje. Dit is een Volkswagenbusje uit 1971. De achterbank van de bus is ingericht als professionele photobooth. Zo bevat het busje een koffer vol met originele attributen om grappige, onvergetelijke foto’s mee te maken. Na het fotomoment komen de foto’s uit de achterkant van de bus. Ook kunnen de foto’s dan direct op social media worden gedeeld.

Magische foto mirror

De foto mirror zorgt voor hilariteit en magie op jullie trouwfeest. Hierbij maakt een spiegel foto’s van de gasten terwijl zij intussen druk bezig zijn om de leukste of gekste poses aan te nemen. Met de bijgeleverde attributen, zoals vrolijke gekleurde brillen, grote hoeden en nepsnorren, maak je nog grappigere foto’s. Na een druk op de spiegel start deze met aftellen en wordt er een foto gemaakt. Met de magische foto mirror vermaken de gasten zich prima en hebben ze ook nog eens een leuk aandenken aan jullie bruiloft.

Polaroid fotograaf

De polaroid camera’s zijn weer helemaal terug van weggeweest. Hiermee geef je jullie bruiloft een hip tintje. Huur een polaroid fotograaf die verschillende foto’s van jullie gasten maakt. De professionele polaroid fotografen van Evenses lopen op jullie trouwfeest rond met de polaroid camera en maken originele foto’s van alle gasten. Iedereen heeft dan ook een leuke herinnering van jullie trouwfeest. Bovendien is het mogelijk om de foto’s digitaal na te sturen. Zo kun je de leukste polaroids selecteren en ophangen in huis.

Fotograaf van vroeger

De fotograaf van vroeger creëert een nostalgisch aandenken van jullie trouwfeest. Deze nostalgische feestfotograaf werkt nog met een honderd jaar oude procedure. Zijn camera is ruim tachtig jaar oud is en hiermee produceert hij zijn foto’s net zo snel als digitale exemplaren. Het flitsgeluid dat deze camera geeft, laat een indruk achter op al jullie gasten. Deze flits wordt gevormd door een ingenieus ontstekingsmechanisme dat een magnesiummengel met een denderende knal laat ontvlammen. Dit zorgt geheid voor wat grappige schrikreacties. Ook al werkt de fotograaf met een oude camera, toch is de kwaliteit van de foto’s erg goed. Jullie gasten zullen het geweldig vinden.

Videogastendagboek

Naast foto’s zorgen video’s natuurlijk ook voor een leuk aandenken. De videozuil is een originele variant van het gastenboek. Hier kunnen jullie gasten een leuke boodschap voor jullie achterlaten. Dit kunnen ze doen op het moment dat het hun uitkomt. De boodschap is dus altijd spontaan en alles is mogelijk: een grappige anekdote, een leuk liedje of een persoonlijke felicitatie. De boodschappen worden in de videozuil opgeslagen en worden digitaal geleverd.

Bruidsfotograaf

Ben je ook nog op zoek naar een goede en professionele bruidsfotograaf? Ook dan ben je bij Evenses op de juiste plek. Onze ervaren bruidsfotograaf heeft de afgelopen jaren al tal van fotoreportages van bruiloften en trouwfeesten gemaakt. Je hebt de keuze uit diverse pakketten. Ons bureau werkt al jarenlang met vaste fotografen. Mocht de fotograaf onverhoopt niet kunnen dan bieden wij jullie altijd een vervanger aan. Ook als deze last-minute uitvalt. Alle trouwfotografen zijn persoonlijk door ons geselecteerd door middel van een kennismakingsgesprek en een test-fotoshoot. Wij kunnen je dan ook altijd een professionele en attente fotograaf garanderen die een prachtige bruidsreportage maakt.Wat zit inbegrepen bij de prijs?

Alles wat benodigd is voor een geslaagd optreden zit standaard inbegrepen. Dus de prijs is alles-inclusief en er zijn geen bijkomende kosten. Inbegrepen zijn:

 • Gescreend, professioneel entertainment

 • Niet goed - geld terug garantie

 • Reiskosten

 • BTW

 • Vervangend entertainment bij ziekte

 • Online wensenlijst

 • Persoonlijke eventmanager

 • 24/7 klantenservice

 • Op- en afbouw (indien nodig)

 • Licht en geluidstechniek (indien nodig)*

 • Overige benodigde apparatuur (indien nodig)

 • In overleg kan de techniek door Evenses of de band geregeld worden. Echter is dit niet altijd het geval.

Hoe komt de prijs tot stand?

De prijs is voornamelijk afhankelijk de volgende factoren:

 • De gewenste duur van het optreden
 • De reistijd en reiskosten
 • (eventueel) benodigde licht- en of geluidstechniek
 • Eventuele wachttijd en voorbereidingstijd
 • De groepsgrootte
 • Bekendheid van de act.

Uiteindelijk is ieder feest uniek. Daarom bespreken we graag uw wensen vooraf en kunnen we een passend voorstel op maat maken.

Hoe wordt de kwaliteit van het entertainment gegarandeerd?

Een speciaal opgeleid team doet vooraf de screening van ons entertainment. Hierbij kijken we naar:

 • ervaring,
 • opleiding,
 • prijs-kwaliteitsverhouding,
 • representativiteit,
 • originaliteit
 • betrouwbaarheid in het nakomen van afspraken.

Wat wij verder nog doen:

 • Alle acts worden vooraf bekeken middels demo's en live optredens.
 • Persoonlijke kennismaking voordat acts namens Evenses kunnen optreden
 • Ons entertainment heeft ook een online portal waarin ze alle informatie en wensen van uw boeking ten alle tijde kunnen inzien
 • Wij bellen en smsen voorafgaand de boeking nog met het entertainment voor een laatste controle
 • Wij werken enkel met entertainment waar we zelf achter staan en dat voldoet aan onze kwaliteitseisen. In alle andere gevallen komen ze niet op onze website.
 • Omdat we al bijna 15 jaar bestaan hebben we met vrijwel al ons entertainment een jarenlange, goede samenwerking
Hoe gaat een boeking precies in zijn werk?

Het is onze taak om u volledig te ontzorgen zodat u uiteindelijk een geslaagd feest heeft. Zo komt u tot een geslaagd feest:

 1. Kijk op onze website en kies het entertainment uit dat u leuk vindt. Lastig kiezen? Neem contact met ons team op en wij helpen u met het vinden van de juiste optie
 2. U ontvangt een vrijblijvend voorstel. Past het niet geheel bij uw wensen? Geef het aan, we proberen het dan aan te passen. Is het voorstel wel naar wens? Dan kan u aangeven dat u wenst te boeken.
 3. U kunt online uw wensen en overige gegevens doorgeven. Wij maken een overeenkomst en factuur. Dit kan online betaald en ondertekend worden. Wij zullen al het entertainment correct inplannen. Kort voor de boeking nemen we nog even contact op.
 4. We zijn er helemaal klaar voor. We gaan er een geslaagde gelegenheid van maken!
Hoe kan ik annuleren?

Wilt u onverhoopt annuleren? Neem contact met ons op, wij proberen het dan zo goed mogelijk op te lossen voor zowel u als het door u geboekte entertainment. In overleg komen we meestal tot de beste oplossing.

Dit is ons standaard annuleringsbeleid:
Nadat u uw boeking heeft bevestigd, heeft u 14 dagen bedenktijd. U kan dan, zonder opgave van reden, kosteloos annuleren. Dit geldt enkel voor boekingen die verder zijn dan 45 dagen op de dag van boeken.

Indien de bedenktijd is verlopen, of de boeking vindt binnen 45 dagen plaats, rekenen wij een annuleringsvergoeding. U kunt bij het plaatsen van een boeking de annuleringsbescherming afnemen voor 6,8% van het boekingsbedrag.

Annuleren zonder annuleringsbescherming:
20% tot 90 dagen of meer voor de boeking
40% tot 31 dagen voor de boeking
60% tot 14 dagen voor de boeking
80% tot 7 dagen voor de boeking
100% tot 0 dagen voor de boeking

Annuleren met annuleringsbescherming:
tot 90 dagen voor de boeking
20% tot 31 dagen voor de boeking
30% tot 14 dagen voor de boeking
40% tot 7 dagen voor de boeking
50% tot 0 dagen voor de boeking
+
Met flexibele annulering kan Opdrachtgever, mits de leverancier er akkoord mee is, kosteloos de boekingsdatum eenmalig verplaatsen.

Bij bekende artiesten houden wij de annuleringsvoorwaarden aan zoals ze bij deze partij gelden.

Hoe gaat de betaling in zijn werk?

U kunt via onze beveiligde online omgeving uw betaling uitvoeren. Wij gebruiken hiervoor de betaalprovider Mollie. U kunt kiezen uit alle gangbare betaalmethoden.

 • Ideal
 • Bankoverschrijving
 • Creditcard
 • Paypal
 • Apple pay
 • Sofort Banking
 • Bankcontact
 • KBC/CBC betaalknop
 • Belfius Pay Button

U kunt de volgende betaaltermijnen kiezen:

 • 100% aanbetaling vooraf
 • 50% bij plaatsing boeking, resterende 50% 14 dagen voor de boeking
  Enkel voor bedrijven:
 • 30 dagen na de boeking betalen (2,9% toeslag)
 • 60 dagen na de boeking betalen (6,8% toeslag)
Wat als mijn feest niet door kan gaan door Corona?

Wilt u graag entertainment boeken, maar weet u niet zeker of uw feestdatum door kan gaan? U kunt bij ons te allen tijde uw boeking gratis verplaatsen als uw feest door overheidsmaatregelen niet door kan gaan. Deze garantie bieden wij u geheel kosteloos aan!

Wat als het entertainment last-minute niet meer kan optreden?

Wij hebben altijd een backup-optie beschikbaar. Ons team is 24 uur per dag bereikbaar. Indien het door u geboekte entertainment vanwege overmacht niet meer kan komen optreden, zetten wij alles op alles om alsnog het optreden door te laten gaan. Omdat we zo een groot netwerk hebben slagen we hier eigenlijk altijd in.

Niet goed = geld terug
2000+ mogelijkheden
11.000+ feesten ervaring
9.5 uit 1000+ reviews
Ook een geslaagd feest?

Wij zijn er om ook jouw feest geweldig te maken.

Advice
Advies of hulp nodig?

Direct bereikbaar