Bedrijfsfeest van Jona

Zo verliep de organisatie van haar walking dinner

5 uit 5 sterren
prijs op aanvraag
Pianist huren bedrijfsfeest.jpeg
Pianist huren bedrijfsfeest.jpeg
Controleer nu de beschikbaarheid van Bedrijfsfeest van Jona
Starttijd
Eindtijd
Jouw gelegenheid, goed geregeld
users Uitsluitend professioneel entertainment
thumbs up Wij kennen onze leveranciers persoonlijk
euro sign Scherpe all-in prijzen: geen verrassingen achteraf
phone square alt 24/7 bereikbaar
check Altijd back-up beschikbaar
glass cheers 10.000+ feesten ervaring
false Referenties van o.a. Red Bull, Ikea en Armani
handshake Kennismaken? Kom langs voor een persoonlijke kennismaking
Geschikt voor: Bedrijfsfeest

Een bedrijfsfeest organiseren kan overweldigend zijn. Er moet een hoop geregeld worden, daarbij is er een goede kans dat u geen of weinig ervaring heeft met het boeken van entertainment. Dit hoeft absoluut geen probleem te zijn. Graag geven we u een indruk van hoe het proces van het zoeken naar entertainment tot het uiteindelijk genieten van uw feest verloopt. Aan het woord zijn Jona, The Piano Man en onze event specialist Vartan.

Wat was de gelegenheid van de boeking?

Voor een bedrijfsfeest was ik op zoek naar een all-round pianist om tijdens een walking dinner een unieke sfeer te creëren.

Hoe zijn jullie bij Evenses terecht gekomen?

Via opzoekwerk op internet ben ik op hun website terecht gekomen. Alles was meteen heel duidelijk dus ik heb geen moment getwijfeld om ze verder te contacteren.

Hoe heb je het contact met Evenses ervaren?

Ik had steeds contact met Vartan. Dit was telkens heel aangenaam. Hij beantwoorde al mijn vragen. Wanneer er een kleine wijziging moest gebeuren, was dit nooit een probleem en zo opgelost. Altijd heel flexibel!

Hoe heb je het contact met de artiest ervaren?

De artiesten zelf hebben me voor het feest ook even opgebeld om alle details te bespreken. Dit was heel fijn want zo heb je toch vertrouwen dat alles goed georganiseerd is. De dag zelf waren ze heel vriendelijk en de pianist heeft er mee voor gezorgd dat dit een onvergetelijke avond was.

Zijn de wensen en voorkeuren nagekomen?

Er werd alles  gedaan zoals gevraagd.

Zou je Evenses in de toekomst weer benaderen?

Wanneer ik in de toekomst opnieuw opzoek ben naar een artiest/muzikant zal ik zeker opnieuw Evenses contacteren om mij hiermee verder te helpen. Ik kan het iedereen aanraden. Ook achteraf was er een heel goede communicatie om de facturatie rond te krijgen.

Hoe kijkt de pianoman hierop terug?

Heel fijn, we gingen een uur voor aanvang opbouwen en werden super vriendelijk en professioneel ontvangen. Ook bel ik de klant vooraf altijd even om wat praktische dingen en de invulling te bespreken zoals de grootte van de ruimte, repertoire keuze en wat voor soort publiek het is, etc.

Prachtige evenementen

Het was een mooie locatie en ze wezen de piano een plekje toe. De klant wilde voor dit bedrijfsfeest gewoon heerlijke sfeermuziek, een mix van alles, veel moderne dingen ook, nummers van Adele, Ed Sheeran, Avicci, Armin van Buren maar ook klassiekers zoals van Whitney Houston en Queen. We zorgen altijd dat het ondersteunend voor de sfeer is maar niet overheerst zodat de mensen kunnen genieten van de pianomuziek en toch met elkaar kunnen kletsen. Halverwege het bedrijfsfeest verplaatste de menigte zich naar het gedeelte waar het buffet was, dus toen hebben de pianist en ik snel even omgebouwd naar dat gedeelte (in overleg met de klant), zodat de mensen ook tijdens het diner konden genieten van de muziek. Het was een walking-dinner dus er kwamen constant mensen liedjes aanvragen en Gijs heeft ze allemaal gespeeld!

Het contact met Evenses was zeer fijn, zoals altijd. Altijd correct, vriendelijk, professioneel.

Het bedrijfsfeest was heel geslaagd, de gasten hadden het enorm naar hun zin. De klant heeft het in samenwerking met Evenses super georganiseerd.

Het was een mooie samenwerking tussen klant, Evenses, locatie en onszelf. Geslaagd feest!

Hoe kijkt Vartan terug op het bedrijfsfeest?

In het gehele proces heb ik contact gehad met Jona, We hadden hierbij een maand de tijd om de boeking goed voor te bereiden. Middels een persoonlijk kennismakingsgesprek via de telefoon heb ik Jona geholpen met haar boeking. Hierbij heb ik goed geluisterd naar de wensen van haar en heb daarbij een passende pianist voor gevonden.

De pianist heeft vervolgens (zoals gebruikelijk bij ons) contact opgenomen met Jona. Daarin hebben ze kennis kunnen maken en werden de laatste details doorgesproken, zodat iedereen zorgeloos kan genieten tijdens de receptie en walking diner bij het bedrijfsfeest. Ik ben blij dat Jona een geslaagd feest heeft gehad en dat alles goed is verlopen!

3 Beoordelingen
5 uit 5 sterren
Jona
5 uit 5 sterren
Wanneer ik in de toekomst opnieuw opzoek ben naar een artiest/muzikant zal ik zeker opnieuw Evenses contacteren om mij hiermee verder te helpen. Ik kan het iedereen aanraden. Ook achteraf was er een heel goede communicatie om de facturatie rond te krijgen.
The Pianoman
5 uit 5 sterren
Het contact met Evenses was zeer fijn, zoals altijd. Altijd correct, vriendelijk, professioneel. Het bedrijfsfeest was heel geslaagd, de gasten hadden het enorm naar hun zin. De klant heeft het in samenwerking met Evenses super georganiseerd. Het was een mooie samenwerking tussen klant, Evenses, locatie en onszelf. Geslaagd feest!
Vartan
5 uit 5 sterren
Voor het bedrijfsfeest van Jona heb ik de coördinatie en begeleiding verzorgd. Hierbij heb ik vanaf februari tot en met maart contact gehad en alles doorgesproken. Jona had redelijk eenvoudige vragen, maar ik begrijp dat als je geen ervaring hebt met boekingen, dit relatief veel stress kan opleveren. Jona heeft mij goed ingelicht omtrent de wensen en voorkeuren, die ik op mijn beurt weer heb doorgestuurd naar The Pianoman. Toen alle details rond waren, heb ik een overeenkomst en factuur opgemaakt. Toen deze voldaan waren, heb ik Jona gerustgesteld en heb ik alles met The Pianoman rondgemaakt. Het enige wat er nog benodigd was, was een unieke sfeer tijdens het walking diner, wat de pianist er van heeft gemaakt. Ik heb genoten van het contact met beide partijen en zou Jona zo weer willen helpen in de toekomst!

Vergelijkbare acts

Ook een geslaagd feest?

Wij zijn er om ook jouw feest geweldig te maken.