• Pianist huren bedrijfsfeest.jpeg
Pianist huren bedrijfsfeest.jpeg

Bedrijfsfeest van Jona

prijs op aanvraag
5 (3 Beoordelingen)

Over Bedrijfsfeest van Jona

Een bedrijfsfeest organiseren kan overweldigend zijn. Er moet een hoop geregeld worden, daarbij is er een goede kans dat u geen of weinig ervaring heeft met het boeken van entertainment. Dit hoeft absoluut geen probleem te zijn. Graag geven we u een indruk van hoe het proces van het zoeken naar entertainment tot het uiteindelijk genieten van uw feest verloopt. Aan het woord zijn Jona, The Piano Man en onze event specialist Vartan.

Wat was de gelegenheid van de boeking?

Voor een bedrijfsfeest was ik op zoek naar een all-round pianist om tijdens een walking dinner een unieke sfeer te creëren.

Hoe zijn jullie bij Evenses terecht gekomen?

Via opzoekwerk op internet ben ik op hun website terecht gekomen. Alles was meteen heel duidelijk dus ik heb geen moment getwijfeld om ze verder te contacteren.

Hoe heb je het contact met Evenses ervaren?

Ik had steeds contact met Vartan. Dit was telkens heel aangenaam. Hij beantwoorde al mijn vragen. Wanneer er een kleine wijziging moest gebeuren, was dit nooit een probleem en zo opgelost. Altijd heel flexibel!

Hoe heb je het contact met de artiest ervaren?

De artiesten zelf hebben me voor het feest ook even opgebeld om alle details te bespreken. Dit was heel fijn want zo heb je toch vertrouwen dat alles goed georganiseerd is. De dag zelf waren ze heel vriendelijk en de pianist heeft er mee voor gezorgd dat dit een onvergetelijke avond was.

Zijn de wensen en voorkeuren nagekomen?

Er werd alles  gedaan zoals gevraagd.

Zou je Evenses in de toekomst weer benaderen?

Wanneer ik in de toekomst opnieuw opzoek ben naar een artiest/muzikant zal ik zeker opnieuw Evenses contacteren om mij hiermee verder te helpen. Ik kan het iedereen aanraden. Ook achteraf was er een heel goede communicatie om de facturatie rond te krijgen.

Hoe kijkt de pianoman hierop terug?

Heel fijn, we gingen een uur voor aanvang opbouwen en werden super vriendelijk en professioneel ontvangen. Ook bel ik de klant vooraf altijd even om wat praktische dingen en de invulling te bespreken zoals de grootte van de ruimte, repertoire keuze en wat voor soort publiek het is, etc.

Prachtige evenementen

Het was een mooie locatie en ze wezen de piano een plekje toe. De klant wilde voor dit bedrijfsfeest gewoon heerlijke sfeermuziek, een mix van alles, veel moderne dingen ook, nummers van Adele, Ed Sheeran, Avicci, Armin van Buren maar ook klassiekers zoals van Whitney Houston en Queen. We zorgen altijd dat het ondersteunend voor de sfeer is maar niet overheerst zodat de mensen kunnen genieten van de pianomuziek en toch met elkaar kunnen kletsen. Halverwege het bedrijfsfeest verplaatste de menigte zich naar het gedeelte waar het buffet was, dus toen hebben de pianist en ik snel even omgebouwd naar dat gedeelte (in overleg met de klant), zodat de mensen ook tijdens het diner konden genieten van de muziek. Het was een walking-dinner dus er kwamen constant mensen liedjes aanvragen en Gijs heeft ze allemaal gespeeld!

Het contact met Evenses was zeer fijn, zoals altijd. Altijd correct, vriendelijk, professioneel.

Het bedrijfsfeest was heel geslaagd, de gasten hadden het enorm naar hun zin. De klant heeft het in samenwerking met Evenses super georganiseerd.

Het was een mooie samenwerking tussen klant, Evenses, locatie en onszelf. Geslaagd feest!

Hoe kijkt Vartan terug op het bedrijfsfeest?

In het gehele proces heb ik contact gehad met Jona, We hadden hierbij een maand de tijd om de boeking goed voor te bereiden. Middels een persoonlijk kennismakingsgesprek via de telefoon heb ik Jona geholpen met haar boeking. Hierbij heb ik goed geluisterd naar de wensen van haar en heb daarbij een passende pianist voor gevonden.

De pianist heeft vervolgens (zoals gebruikelijk bij ons) contact opgenomen met Jona. Daarin hebben ze kennis kunnen maken en werden de laatste details doorgesproken, zodat iedereen zorgeloos kan genieten tijdens de receptie en walking diner bij het bedrijfsfeest. Ik ben blij dat Jona een geslaagd feest heeft gehad en dat alles goed is verlopen!

Ontvang de beschikbaarheid van Bedrijfsfeest van Jona
Starttijd
Geschikt voor:

3 Beoordelingen
5 (3 Beoordelingen)

Jona
Wanneer ik in de toekomst opnieuw opzoek ben naar een artiest/muzikant zal ik zeker opnieuw Evenses contacteren om mij hiermee verder te helpen. Ik kan het iedereen aanraden. Ook achteraf was er een heel goede communicatie om de facturatie rond te krijgen.
The Pianoman
Het contact met Evenses was zeer fijn, zoals altijd. Altijd correct, vriendelijk, professioneel. Het bedrijfsfeest was heel geslaagd, de gasten hadden het enorm naar hun zin. De klant heeft het in samenwerking met Evenses super georganiseerd. Het was een mooie samenwerking tussen klant, Evenses, locatie en onszelf. Geslaagd feest!
Vartan
Voor het bedrijfsfeest van Jona heb ik de coördinatie en begeleiding verzorgd. Hierbij heb ik vanaf februari tot en met maart contact gehad en alles doorgesproken. Jona had redelijk eenvoudige vragen, maar ik begrijp dat als je geen ervaring hebt met boekingen, dit relatief veel stress kan opleveren. Jona heeft mij goed ingelicht omtrent de wensen en voorkeuren, die ik op mijn beurt weer heb doorgestuurd naar The Pianoman. Toen alle details rond waren, heb ik een overeenkomst en factuur opgemaakt. Toen deze voldaan waren, heb ik Jona gerustgesteld en heb ik alles met The Pianoman rondgemaakt. Het enige wat er nog benodigd was, was een unieke sfeer tijdens het walking diner, wat de pianist er van heeft gemaakt. Ik heb genoten van het contact met beide partijen en zou Jona zo weer willen helpen in de toekomst!

FAQ

Wat zit inbegrepen bij de prijs?

Alles wat benodigd is voor een geslaagd optreden zit standaard inbegrepen. Dus de prijs is alles-inclusief en er zijn geen bijkomende kosten. Inbegrepen zijn:

 • Gescreend, professioneel entertainment

 • Niet goed - geld terug garantie

 • Reiskosten

 • BTW

 • Vervangend entertainment bij ziekte

 • Online wensenlijst

 • Persoonlijke eventmanager

 • 24/7 klantenservice

 • Op- en afbouw (indien nodig)

 • Licht en geluidstechniek (indien nodig)*

 • Overige benodigde apparatuur (indien nodig)

 • In overleg kan de techniek door Evenses of de band geregeld worden. Echter is dit niet altijd het geval.

Hoe komt de prijs tot stand?

De prijs is voornamelijk afhankelijk de volgende factoren:

 • De gewenste duur van het optreden
 • De reistijd en reiskosten
 • (eventueel) benodigde licht- en of geluidstechniek
 • Eventuele wachttijd en voorbereidingstijd
 • De groepsgrootte
 • Bekendheid van de act.

Uiteindelijk is ieder feest uniek. Daarom bespreken we graag uw wensen vooraf en kunnen we een passend voorstel op maat maken.

Hoe wordt de kwaliteit van het entertainment gegarandeerd?

Een speciaal opgeleid team doet vooraf de screening van ons entertainment. Hierbij kijken we naar:

 • ervaring,
 • opleiding,
 • prijs-kwaliteitsverhouding,
 • representativiteit,
 • originaliteit
 • betrouwbaarheid in het nakomen van afspraken.

Wat wij verder nog doen:

 • Alle acts worden vooraf bekeken middels demo's en live optredens.
 • Persoonlijke kennismaking voordat acts namens Evenses kunnen optreden
 • Ons entertainment heeft ook een online portal waarin ze alle informatie en wensen van uw boeking ten alle tijde kunnen inzien
 • Wij bellen en smsen voorafgaand de boeking nog met het entertainment voor een laatste controle
 • Wij werken enkel met entertainment waar we zelf achter staan en dat voldoet aan onze kwaliteitseisen. In alle andere gevallen komen ze niet op onze website.
 • Omdat we al bijna 15 jaar bestaan hebben we met vrijwel al ons entertainment een jarenlange, goede samenwerking
Hoe gaat een boeking precies in zijn werk?

Het is onze taak om u volledig te ontzorgen zodat u uiteindelijk een geslaagd feest heeft. Zo komt u tot een geslaagd feest:

 1. Kijk op onze website en kies het entertainment uit dat u leuk vindt. Lastig kiezen? Neem contact met ons team op en wij helpen u met het vinden van de juiste optie
 2. U ontvangt een vrijblijvend voorstel. Past het niet geheel bij uw wensen? Geef het aan, we proberen het dan aan te passen. Is het voorstel wel naar wens? Dan kan u aangeven dat u wenst te boeken.
 3. U kunt online uw wensen en overige gegevens doorgeven. Wij maken een overeenkomst en factuur. Dit kan online betaald en ondertekend worden. Wij zullen al het entertainment correct inplannen. Kort voor de boeking nemen we nog even contact op.
 4. We zijn er helemaal klaar voor. We gaan er een geslaagde gelegenheid van maken!
Hoe kan ik annuleren?

Wilt u onverhoopt annuleren? Neem contact met ons op, wij proberen het dan zo goed mogelijk op te lossen voor zowel u als het door u geboekte entertainment. In overleg komen we meestal tot de beste oplossing.

Dit is ons standaard annuleringsbeleid:
Nadat u uw boeking heeft bevestigd, heeft u 14 dagen bedenktijd. U kan dan, zonder opgave van reden, kosteloos annuleren. Dit geldt enkel voor boekingen die verder zijn dan 45 dagen op de dag van boeken.

Indien de bedenktijd is verlopen, of de boeking vindt binnen 45 dagen plaats, rekenen wij een annuleringsvergoeding. U kunt bij het plaatsen van een boeking de annuleringsbescherming afnemen voor 6,8% van het boekingsbedrag.

Annuleren zonder annuleringsbescherming:
20% tot 90 dagen of meer voor de boeking
40% tot 31 dagen voor de boeking
60% tot 14 dagen voor de boeking
80% tot 7 dagen voor de boeking
100% tot 0 dagen voor de boeking

Annuleren met annuleringsbescherming:
tot 90 dagen voor de boeking
20% tot 31 dagen voor de boeking
30% tot 14 dagen voor de boeking
40% tot 7 dagen voor de boeking
50% tot 0 dagen voor de boeking
+
Met flexibele annulering kan Opdrachtgever, mits de leverancier er akkoord mee is, kosteloos de boekingsdatum eenmalig verplaatsen.

Bij bekende artiesten houden wij de annuleringsvoorwaarden aan zoals ze bij deze partij gelden.

Hoe gaat de betaling in zijn werk?

U kunt via onze beveiligde online omgeving uw betaling uitvoeren. Wij gebruiken hiervoor de betaalprovider Mollie. U kunt kiezen uit alle gangbare betaalmethoden.

 • Ideal
 • Bankoverschrijving
 • Creditcard
 • Paypal
 • Apple pay
 • Sofort Banking
 • Bankcontact
 • KBC/CBC betaalknop
 • Belfius Pay Button

U kunt de volgende betaaltermijnen kiezen:

 • 100% aanbetaling vooraf
 • 50% bij plaatsing boeking, resterende 50% 14 dagen voor de boeking
  Enkel voor bedrijven:
 • 30 dagen na de boeking betalen (2,9% toeslag)
 • 60 dagen na de boeking betalen (6,8% toeslag)
Wat als mijn feest niet door kan gaan door Corona?

Wilt u graag entertainment boeken, maar weet u niet zeker of uw feestdatum door kan gaan? U kunt bij ons te allen tijde uw boeking gratis verplaatsen als uw feest door overheidsmaatregelen niet door kan gaan. Deze garantie bieden wij u geheel kosteloos aan!

Wat als het entertainment last-minute niet meer kan optreden?

Wij hebben altijd een backup-optie beschikbaar. Ons team is 24 uur per dag bereikbaar. Indien het door u geboekte entertainment vanwege overmacht niet meer kan komen optreden, zetten wij alles op alles om alsnog het optreden door te laten gaan. Omdat we zo een groot netwerk hebben slagen we hier eigenlijk altijd in.

Pianist huren bedrijfsfeest.jpeg Bedrijfsfeest van Jona
prijs op aanvraag
5 (3 Beoordelingen)
Niet goed = geld terug
2000+ mogelijkheden
11.000+ feesten ervaring
9.5 uit 1000+ reviews
Ook een geslaagd feest?

Wij zijn er om ook jouw feest geweldig te maken.

Advice
Advies of hulp nodig?

Direct bereikbaar