Dansshow of vuurshow voor een groot evenement

false

Bedrijfsfeest organiseren

Bezig met de organisatie van een groot bedrijfsfeest? Dan wil je het natuurlijk goed doen en indruk maken op de gasten. Dit gaat zeker lukken met een toffe dans- of vuurshow. Wij geven je wat ideeën.

Spectaculaire dansshow

Een dansshow is een unieke manier om je bedrijfsevenement te openen of te eindigen. Hiermee vermaak je je gasten gegarandeerd. Er zijn verschillende soorten shows. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een Tissue dansact, een LED-dansshow, een robotshow, steltloopact, burlesque danseres of een buikdansshow. Of ga voor een sensationele vuurshow. Heel veel mogelijkheden dus!

Tissue dansact

Een Tissue dansact combineert het serene van dans met het sensationele van acrobatiek. Het is een spectaculaire show waarbij de acrobate doeken gebruikt. De tissue act is dé eyecatcher voor je evenement. De acrobate zet een unieke circusact neer en is gespecialiseerd in rhönrad, tissue ring en aerial ring. Ze begon op al haar zestiende jaar met het geven van professionele optredens, heeft meerdere kampioenschappen gewonnen en in het voorprogramma gestaan van de concerten die zanger Frans Bauer in Ahoy gaf.

LED-dansshow

Op zoek naar een intermezzo act? Dan is de LED-dansshow een aanrader. Bij deze show vormen dans en LED-licht een prachtige act. De dansers maken gebruik van speciale apparatuur waardoor ze de show helemaal kunnen afstemmen op jouw bedrijfsevenement. Zo kunnen de dansers teksten en afbeeldingen laten zien, zoals het bedrijfslogo, de bedrijfsnaam of afbeeldingen van producten. In een LED-dansshow passen 4 teksten en 10 afbeeldingen. Alle teksten en afbeeldingen komen tijdens de show op een unieke wijze voorbij. Een afbeelding of tekst blijft een aantal seconden hetzelfde, zodat het publiek genoeg tijd heeft om deze goed te zien of te lezen. Een LED-dansshow duurt ongeveer 5 minuten en kan door 1, 2 of meerdere dansers worden uitgevoerd.

Robotshow

Met een robotshow wordt jouw bedrijfsevenement spectaculair. De robots trekken de aandacht van het publiek en zijn ware eyecatchers. Je gasten kunnen zelfs met de robots op de foto en er kan met ze worden gedanst. De robotshow act combineert robot-moves met dans in indrukwekkende robotkostuums. Interesse in een robotshow act? Dan heb je de keuze uit verschillende soorten, namelijk:

 • Een wit/rode LED-robot met LCD-scherm: deze robot heeft een LCD-scherm op zijn borst waarop het bedrijfslogo of een bedrijfsfilm kan worden afgebeeld. Je kunt deze robot solo boeken, maar ook als duo met de rode of witte LED-robot
 • Rode en witte LED-robots: deze twee robots vormen een indrukwekkend duo. De act kan worden ingezet als openingsact, podiumact of walk-around act.
 • De ABC-robot: met zijn lengte van 2,5 meter maakt de ABC-robot behoorlijk wat indruk. Hij trekt volop de aandacht en kan onder meer worden ingezet als openingsact.
 • Cyber LED-robots op stelten: de robots op stelten steken boven het publiek uit, waardoor ze de show stelen. Het robotpak is prachtig verlicht met LED-verlichting en de robots dragen laserhandshoenen.
 • LED-robot team: als je het nog grootser wil aanpakken, kun je ook kiezen voor een LED-robot team. Dit team bestaat uit 6,7,9 of 10 LED-robots. Samen zetten de robots een spectaculaire act neer.
 • Terminator LED-robot: deze LED-robot beschikt over een laser en een confetti-shooter en is geschikt voor een openingsact, walk-around act of podium-act.

Het Dance Duo

Het Dance Duo geeft jouw bedrijfsevenement net dat beetje extra’s. Deze dansers geven een geweldige show en prestatie weg. Het Dance Duo is een echt dansfenomeen dat aan de internationale top staat. Het duo heeft meerdere danswedstrijden gewonnen in Parijs en Los Angeles en heeft in de finales gestaan van bekende dansprogramma’s. Bovendien hebben de dansers in meerdere musicals gedanst, zoals FAME, Dirty Dancing en Saturday Night Fever. Ook waren ze te bewonderen bij de show van De Toppers. Een optreden van het Dance Duo duurt ongeveer 3 minuten. De dansshow kan alleen worden uitgevoerd op een podium van minimaal 6 meter breed en 4 meter lang. Geen podium tot de beschikking? Dan kan Evenses hier ook voor zorgen.

Spectaculaire Steltloopact

Met de spectaculaire steltloopact geef je jouw evenement een extra dimensie en aankleding. De act is boekbaar in verschillende thema’s en samenstellingen en vormt echt een aanvulling op je evenement. Hierdoor is de steltloopact dan ook zeer goed inzetbaar op je bedrijfsfeest. De act is inclusief muziek, waardoor je dus direct voorzien bent van al het entertainment.

Water Sensation

Wil je echt flink uitpakken op je bedrijfsfeest? Dan doe je dat met Water Sensation. Dit luchtballet is een spectaculaire ervaring en een echt mega spektakel. Je gasten worden betoverd door de dansers die in een opzwepend tempo, poëtische taferelen laten zien. Dit spektakel zal je gasten zeker bijblijven.

Vuurshow

Op zoek naar een spectaculaire act met nog meer actie en sensatie? Dan is een vuurshow een aanrader. De shows zijn een combinatie van indrukwekkende vuurtechnieken, een prachtige vuurdans en mooie kostuums. Je gasten zullen vol verbazing en verwondering naar deze show kijken. Een vuurshow kan worden aangevuld met nog een andere spectaculaire act, zoals een vuurspuwer.

Mystic Fire Art Vuurshow

Onze Mystic Fire Art Vuurshow kan in verschillende bezettingen worden geboekt. Hierdoor kunnen wij een act verzorgen die helemaal aansluit op je bedrijfsfeest. Met deze vuurshow laat je de gasten echt iets bijzonders zien. De Mystic Fire Art Vuurshow duurt ongeveer 9 minuten. Je kunt ook kiezen voor een Solo vuurshow. Hierbij zet een professionele artiest een sensationele act neer. Deze solo vuurshow duurt ongeveer 15 tot 20 minuten. Interesse in een vuurshow of vuurspuwer? Houd bij de boeking dan rekening met de locatie. Onze medewerkers kunnen bevestigen of de locatie geschikt is voor de show. Het is mogelijk om de vuurshow in verschillende bezettingen te boeken.

All-in-prijs

Een vuurshow of dansshow boeken bij Evenses biedt je diverse voordelen. Zo hanteren wij een all-in-prijs. Dit betekent dat de reiskosten en de materiaalkosten al bij de prijs zijn inbegrepen. Je krijgt dus niet te maken met onvoorziene kosten. Zijn deze opties toch nog niet helemaal waar je naar op zoek bent? Evenses biedt nog veel meer acts, dansshows en typetjes.Wat zit inbegrepen bij de prijs?

Alles wat benodigd is voor een geslaagd optreden zit standaard inbegrepen. Dus de prijs is alles-inclusief en er zijn geen bijkomende kosten. Inbegrepen zijn:

 • Gescreend, professioneel entertainment

 • Niet goed - geld terug garantie

 • Reiskosten

 • BTW

 • Vervangend entertainment bij ziekte

 • Online wensenlijst

 • Persoonlijke eventmanager

 • 24/7 klantenservice

 • Op- en afbouw (indien nodig)

 • Licht en geluidstechniek (indien nodig)*

 • Overige benodigde apparatuur (indien nodig)

 • In overleg kan de techniek door Evenses of de band geregeld worden. Echter is dit niet altijd het geval.

Hoe komt de prijs tot stand?

De prijs is voornamelijk afhankelijk de volgende factoren:

 • De gewenste duur van het optreden
 • De reistijd en reiskosten
 • (eventueel) benodigde licht- en of geluidstechniek
 • Eventuele wachttijd en voorbereidingstijd
 • De groepsgrootte
 • Bekendheid van de act.

Uiteindelijk is ieder feest uniek. Daarom bespreken we graag uw wensen vooraf en kunnen we een passend voorstel op maat maken.

Hoe wordt de kwaliteit van het entertainment gegarandeerd?

Een speciaal opgeleid team doet vooraf de screening van ons entertainment. Hierbij kijken we naar:

 • ervaring,
 • opleiding,
 • prijs-kwaliteitsverhouding,
 • representativiteit,
 • originaliteit
 • betrouwbaarheid in het nakomen van afspraken.

Wat wij verder nog doen:

 • Alle acts worden vooraf bekeken middels demo's en live optredens.
 • Persoonlijke kennismaking voordat acts namens Evenses kunnen optreden
 • Ons entertainment heeft ook een online portal waarin ze alle informatie en wensen van uw boeking ten alle tijde kunnen inzien
 • Wij bellen en smsen voorafgaand de boeking nog met het entertainment voor een laatste controle
 • Wij werken enkel met entertainment waar we zelf achter staan en dat voldoet aan onze kwaliteitseisen. In alle andere gevallen komen ze niet op onze website.
 • Omdat we al bijna 15 jaar bestaan hebben we met vrijwel al ons entertainment een jarenlange, goede samenwerking
Hoe gaat een boeking precies in zijn werk?

Het is onze taak om u volledig te ontzorgen zodat u uiteindelijk een geslaagd feest heeft. Zo komt u tot een geslaagd feest:

 1. Kijk op onze website en kies het entertainment uit dat u leuk vindt. Lastig kiezen? Neem contact met ons team op en wij helpen u met het vinden van de juiste optie
 2. U ontvangt een vrijblijvend voorstel. Past het niet geheel bij uw wensen? Geef het aan, we proberen het dan aan te passen. Is het voorstel wel naar wens? Dan kan u aangeven dat u wenst te boeken.
 3. U kunt online uw wensen en overige gegevens doorgeven. Wij maken een overeenkomst en factuur. Dit kan online betaald en ondertekend worden. Wij zullen al het entertainment correct inplannen. Kort voor de boeking nemen we nog even contact op.
 4. We zijn er helemaal klaar voor. We gaan er een geslaagde gelegenheid van maken!
Hoe kan ik annuleren?

Wilt u onverhoopt annuleren? Neem contact met ons op, wij proberen het dan zo goed mogelijk op te lossen voor zowel u als het door u geboekte entertainment. In overleg komen we meestal tot de beste oplossing.

Dit is ons standaard annuleringsbeleid:
Nadat u uw boeking heeft bevestigd, heeft u 14 dagen bedenktijd. U kan dan, zonder opgave van reden, kosteloos annuleren. Dit geldt enkel voor boekingen die verder zijn dan 45 dagen op de dag van boeken.

Indien de bedenktijd is verlopen, of de boeking vindt binnen 45 dagen plaats, rekenen wij een annuleringsvergoeding. U kunt bij het plaatsen van een boeking de annuleringsbescherming afnemen voor 6,8% van het boekingsbedrag.

Annuleren zonder annuleringsbescherming:
20% tot 90 dagen of meer voor de boeking
40% tot 31 dagen voor de boeking
60% tot 14 dagen voor de boeking
80% tot 7 dagen voor de boeking
100% tot 0 dagen voor de boeking

Annuleren met annuleringsbescherming:
tot 90 dagen voor de boeking
20% tot 31 dagen voor de boeking
30% tot 14 dagen voor de boeking
40% tot 7 dagen voor de boeking
50% tot 0 dagen voor de boeking
+
Met flexibele annulering kan Opdrachtgever, mits de leverancier er akkoord mee is, kosteloos de boekingsdatum eenmalig verplaatsen.

Bij bekende artiesten houden wij de annuleringsvoorwaarden aan zoals ze bij deze partij gelden.

Hoe gaat de betaling in zijn werk?

U kunt via onze beveiligde online omgeving uw betaling uitvoeren. Wij gebruiken hiervoor de betaalprovider Mollie. U kunt kiezen uit alle gangbare betaalmethoden.

 • Ideal
 • Bankoverschrijving
 • Creditcard
 • Paypal
 • Apple pay
 • Sofort Banking
 • Bankcontact
 • KBC/CBC betaalknop
 • Belfius Pay Button

U kunt de volgende betaaltermijnen kiezen:

 • 100% aanbetaling vooraf
 • 50% bij plaatsing boeking, resterende 50% 14 dagen voor de boeking
  Enkel voor bedrijven:
 • 30 dagen na de boeking betalen (2,9% toeslag)
 • 60 dagen na de boeking betalen (6,8% toeslag)
Wat als mijn feest niet door kan gaan door Corona?

Wilt u graag entertainment boeken, maar weet u niet zeker of uw feestdatum door kan gaan? U kunt bij ons te allen tijde uw boeking gratis verplaatsen als uw feest door overheidsmaatregelen niet door kan gaan. Deze garantie bieden wij u geheel kosteloos aan!

Wat als het entertainment last-minute niet meer kan optreden?

Wij hebben altijd een backup-optie beschikbaar. Ons team is 24 uur per dag bereikbaar. Indien het door u geboekte entertainment vanwege overmacht niet meer kan komen optreden, zetten wij alles op alles om alsnog het optreden door te laten gaan. Omdat we zo een groot netwerk hebben slagen we hier eigenlijk altijd in.

Niet goed = geld terug
2000+ mogelijkheden
11.000+ feesten ervaring
9.5 uit 1000+ reviews
Ook een geslaagd feest?

Wij zijn er om ook jouw feest geweldig te maken.

Advice
Advies of hulp nodig?

Direct bereikbaar