Maak je dorpsfeest spectaculair met een attractie of act

attractie huren dorpsfeest.jpg

Zit je in het feestcomité van je dorp om het dorpsfeest te organiseren? En ben je dit jaar op zoek naar iets spectaculairs? Iets dat leuk is voor kinderen en volwassenen? Dan ben je bij Evenses op de juiste plek. Wij bieden je een ruime keuze aan diverse leuke attracties voor jong en oud. Hiermee maak je jouw dorpsfeest spectaculair.

Ruime keuze aan attracties

Evenses Entertainment heeft attracties die geschikt zijn voor vrijwel elk feest of evenement, zoals:

 • Een bungee-trampoline
 • Een springkussen
 • Een zweefmolen
 • Een draaiorgel
 • Een robotshow

Een Bungee-Trampoline

De Bungee-Trampoline is dé eyecatcher van het dorpsfeest. Deze attractie is vooral populair bij kinderen. Ze kunnen er allemaal sprongen en salto’s op maken, terwijl ze veilig vastzitten. Een kind wordt vastgemaakt aan twee bungee-touwen en kan vervolgens veilig en hoog springen op de trampoline. Het bungee-touw helpt om lekker hoog te springen. De Bungee-Trampoline is een echte topattractie die
inzetbaar is op tal van feesten en festivals.

Een springkussen

Het jaarlijkse dorpsfeest is natuurlijk geen feest zonder springkussen. Kinderen kunnen er heerlijk op spelen en springen, terwijl de ouders rustig rond kunnen lopen door het dorp. Kinderen vinden springen op een springkussen geweldig. Evenses heeft diverse springkussens te huur. Van een open luchtkussen tot een groot speelkussen met een glijbaan. Wij leveren springkussens in diverse groottes, kleuren en thema’s. Als je een springkussen huurt voor je dorpsfeest dan is deze attractie standaard voorzien van de benodigde materialen, zoals een blaaspomp, onderzeil, bevestigingsmateriaal en een reinigingsservice. Geen tijd om het springkussen zelf te installeren? Dan kunnen onze installateurs dat voor je doen.

Een zweefmolen

Een zweefmolen heeft een geweldige aantrekkingskracht op kinderen. Dankzij de 528 schitterende lampjes beleeft ieder kind een magisch ritje in de zweefmolen. Kinderen genieten er echt van en je kunt ze er dan ook prima mee vermaken. Een zweefmolen is een unieke manier om jouw dorpsfeest onvergetelijk te maken voor kinderen. Wil je een zweefmolen huren voor op je dorpsfeest? Dan reist onze zweefmolen leverancier naar je dorp toe om het feest van deze leuke attractie te voorzien. De molen kan zowel binnen als buiten staan.

Draaiorgel huren

Op zoek naar een attractie die nog meer sfeer geeft aan jouw dorpsfeest? Dan is een draaiorgel dé attractie. Met het kleurrijke en vrolijke draaiorgel breng je het dorpsfeest direct in een feestelijke sfeer. Het is een leuke toevoeging aan de dag met afwisselende muziek. Bij Evenses zijn vier verschillende maten draaiorgels te huur. Het maakt dus niet uit hoe groot of klein je dorpsfeest is; er is altijd wel een geschikt orgel verkrijgbaar. Zo heb je de keuze uit een groot, middelgroot of klein draaiorgel. Ieder orgel ziet er weer anders uit en speelt andere songs.

Indrukwekkende attractie

Het allergrootste draaiorgel is zes meter lang en is dan ook indrukwekkende attractie op het dorpsfeest. Dit orgel speelt moderne popsongs en kinderliedjes, maar ook klassieke nummer en golden oldies.

Vrolijke sfeer

Het middelgrote draaiorgel geeft een vrolijke sfeer aan je dorpsfeest. Dit orgel speelt top-40 hits die iedereen kent.

Hits uit de jaren zestig en zeventig

Het kleinere orgel staat al tientallen jaren op feesten en wordt met de hand bediend.
Het is prachtig gerestaureerd en speelt vooral hits uit de jaren zestig en zeventig.

Hollandse hits uit een klein draaiorgel

Wil je jouw dorpsfeest een Hollands tintje geven? Dan is het allerkleinste draaiorgel een perfecte attractie. Dit orgel wordt met de hand gedraaid en dit geeft een authentieke sfeer. Het kleine draaiorgeltje heeft een uitgebreid Hollands repertoire. Zo speelt het orgel onder meer liedjes van Frans Bauer en oude bekende smartlappen.

Een robotshow

Zoek je een unieke attractie voor jong en oud? De robotshow maakt je dorpsfeest echt spectaculair. De robots trekken volop de aandacht. Kinderen en volwassenen kunnen met ze op de foto. Speelt er een band of DJ op je feest? Dan kunnen de gasten met de robots dansen. Je kunt een of meerdere robots huren. Bovendien zijn er zelfs robots te huren die confetti schieten.

Diverse acts voor kinderen en volwassenen

Heb je een attractie gevonden, maar ben je nog op zoek naar iets extra’s voor het dorpsfeest? Wat dacht je dan van een act? Evenses biedt diverse acts voor kinderen en volwassenen, zoals een levend standbeeld, een goochelaar of een clown

Levend standbeeld

Met een levend standbeeld geef je een speciaal randje aan je dorpsfeest of evenement. Evenses heeft een breed bestand met verschillende levende standbeelden die je gasten trakteren op prachtige beelden en graag met gasten op de foto gaan.

Een goochelaar

Op zoek naar een act voor jong en oud? Dan is een goochelaar een aanrader. Deze ervaren entertainer voert elke truc met veel precisie uit. De goochelshow die hij opvoert is interactief, grappig en voor iedereen onbegrijpelijk.

Een clown laat de kinderen genieten van het feest

Vermaak de kinderen met een kindervoorstelling van een clown. De clown zorgt ervoor dat alle kinderen dubbel liggen van het lachen. Evenses biedt je verschillende opties van clowns. Zo heb je onder meer de keuze uit een klassieke clown, een ballonnenclown of een schminkclown. Eén ding is zeker: de clown laat kinderen echt genieten van het feest.

Onze Event Manager organiseert het perfecte dorpsfeest

Zoals je al hebt ontdekt, komt er erg veel kijken bij het organiseren van een dorpsfeest. Ook al is de voorpret erg leuk, het plannen van een dorpsfeest is best een stressvolle bezigheid. Onze Event Manager helpt je bij de organisatie van het jaarlijkse dorpsfeest. De Event Manager zorgt ervoor dat de juiste attractie, act of band wordt geboekt en dat het feest perfect loopt.

Nauwkeurige werkwijze

De Event Manager heeft een jarenlange ervaring met het organiseren van feesten en evenementen, zoals een dorpsfeest. Hij weet raad met ieder soort feest en weet precies wat er moet worden geregeld. In overleg met jou gaat de Event Manager op zoek naar het juiste entertainment en alle benodigdheden voor het dorpsfeest. Hierbij vergeet de manager ook de kleinste details niet. Dankzij de nauwkeurige werkwijze, zorgt onze Event Manager ervoor dat jouw dorpsfeest perfect wordt.Wat zit inbegrepen bij de prijs?

Alles wat benodigd is voor een geslaagd optreden zit standaard inbegrepen. Dus de prijs is alles-inclusief en er zijn geen bijkomende kosten. Inbegrepen zijn:

 • Gescreend, professioneel entertainment

 • Niet goed - geld terug garantie

 • Reiskosten

 • BTW

 • Vervangend entertainment bij ziekte

 • Online wensenlijst

 • Persoonlijke eventmanager

 • 24/7 klantenservice

 • Op- en afbouw (indien nodig)

 • Licht en geluidstechniek (indien nodig)*

 • Overige benodigde apparatuur (indien nodig)

 • In overleg kan de techniek door Evenses of de band geregeld worden. Echter is dit niet altijd het geval.

Hoe komt de prijs tot stand?

De prijs is voornamelijk afhankelijk de volgende factoren:

 • De gewenste duur van het optreden
 • De reistijd en reiskosten
 • (eventueel) benodigde licht- en of geluidstechniek
 • Eventuele wachttijd en voorbereidingstijd
 • De groepsgrootte
 • Bekendheid van de act.

Uiteindelijk is ieder feest uniek. Daarom bespreken we graag uw wensen vooraf en kunnen we een passend voorstel op maat maken.

Hoe wordt de kwaliteit van het entertainment gegarandeerd?

Een speciaal opgeleid team doet vooraf de screening van ons entertainment. Hierbij kijken we naar:

 • ervaring,
 • opleiding,
 • prijs-kwaliteitsverhouding,
 • representativiteit,
 • originaliteit
 • betrouwbaarheid in het nakomen van afspraken.

Wat wij verder nog doen:

 • Alle acts worden vooraf bekeken middels demo's en live optredens.
 • Persoonlijke kennismaking voordat acts namens Evenses kunnen optreden
 • Ons entertainment heeft ook een online portal waarin ze alle informatie en wensen van uw boeking ten alle tijde kunnen inzien
 • Wij bellen en smsen voorafgaand de boeking nog met het entertainment voor een laatste controle
 • Wij werken enkel met entertainment waar we zelf achter staan en dat voldoet aan onze kwaliteitseisen. In alle andere gevallen komen ze niet op onze website.
 • Omdat we al bijna 15 jaar bestaan hebben we met vrijwel al ons entertainment een jarenlange, goede samenwerking
Hoe gaat een boeking precies in zijn werk?

Het is onze taak om u volledig te ontzorgen zodat u uiteindelijk een geslaagd feest heeft. Zo komt u tot een geslaagd feest:

 1. Kijk op onze website en kies het entertainment uit dat u leuk vindt. Lastig kiezen? Neem contact met ons team op en wij helpen u met het vinden van de juiste optie
 2. U ontvangt een vrijblijvend voorstel. Past het niet geheel bij uw wensen? Geef het aan, we proberen het dan aan te passen. Is het voorstel wel naar wens? Dan kan u aangeven dat u wenst te boeken.
 3. U kunt online uw wensen en overige gegevens doorgeven. Wij maken een overeenkomst en factuur. Dit kan online betaald en ondertekend worden. Wij zullen al het entertainment correct inplannen. Kort voor de boeking nemen we nog even contact op.
 4. We zijn er helemaal klaar voor. We gaan er een geslaagde gelegenheid van maken!
Hoe kan ik annuleren?

Wilt u onverhoopt annuleren? Neem contact met ons op, wij proberen het dan zo goed mogelijk op te lossen voor zowel u als het door u geboekte entertainment. In overleg komen we meestal tot de beste oplossing.

Dit is ons standaard annuleringsbeleid:
Nadat u uw boeking heeft bevestigd, heeft u 14 dagen bedenktijd. U kan dan, zonder opgave van reden, kosteloos annuleren. Dit geldt enkel voor boekingen die verder zijn dan 45 dagen op de dag van boeken.

Indien de bedenktijd is verlopen, of de boeking vindt binnen 45 dagen plaats, rekenen wij een annuleringsvergoeding. U kunt bij het plaatsen van een boeking de annuleringsbescherming afnemen voor 6,8% van het boekingsbedrag.

Annuleren zonder annuleringsbescherming:
20% tot 90 dagen of meer voor de boeking
40% tot 31 dagen voor de boeking
60% tot 14 dagen voor de boeking
80% tot 7 dagen voor de boeking
100% tot 0 dagen voor de boeking

Annuleren met annuleringsbescherming:
tot 90 dagen voor de boeking
20% tot 31 dagen voor de boeking
30% tot 14 dagen voor de boeking
40% tot 7 dagen voor de boeking
50% tot 0 dagen voor de boeking
+
Met flexibele annulering kan Opdrachtgever, mits de leverancier er akkoord mee is, kosteloos de boekingsdatum eenmalig verplaatsen.

Bij bekende artiesten houden wij de annuleringsvoorwaarden aan zoals ze bij deze partij gelden.

Hoe gaat de betaling in zijn werk?

U kunt via onze beveiligde online omgeving uw betaling uitvoeren. Wij gebruiken hiervoor de betaalprovider Mollie. U kunt kiezen uit alle gangbare betaalmethoden.

 • Ideal
 • Bankoverschrijving
 • Creditcard
 • Paypal
 • Apple pay
 • Sofort Banking
 • Bankcontact
 • KBC/CBC betaalknop
 • Belfius Pay Button

U kunt de volgende betaaltermijnen kiezen:

 • 100% aanbetaling vooraf
 • 50% bij plaatsing boeking, resterende 50% 14 dagen voor de boeking
  Enkel voor bedrijven:
 • 30 dagen na de boeking betalen (2,9% toeslag)
 • 60 dagen na de boeking betalen (6,8% toeslag)
Wat als mijn feest niet door kan gaan door Corona?

Wilt u graag entertainment boeken, maar weet u niet zeker of uw feestdatum door kan gaan? U kunt bij ons te allen tijde uw boeking gratis verplaatsen als uw feest door overheidsmaatregelen niet door kan gaan. Deze garantie bieden wij u geheel kosteloos aan!

Wat als het entertainment last-minute niet meer kan optreden?

Wij hebben altijd een backup-optie beschikbaar. Ons team is 24 uur per dag bereikbaar. Indien het door u geboekte entertainment vanwege overmacht niet meer kan komen optreden, zetten wij alles op alles om alsnog het optreden door te laten gaan. Omdat we zo een groot netwerk hebben slagen we hier eigenlijk altijd in.

Niet goed = geld terug
2000+ mogelijkheden
11.000+ feesten ervaring
9.5 uit 1000+ reviews
Ook een geslaagd feest?

Wij zijn er om ook jouw feest geweldig te maken.

Advice
Advies of hulp nodig?

Direct bereikbaar