Vinyl Caravan boeken

Vanuit hun knaloranje caravan nemen ze u helemaal mee naar de jaren ‘60 en ’70 met hun funk- en soulplaatjes. Nummers van The Rolling Stones, Smokey Robinson, Aretha franklin, George Benson en nog veel meer artiesten worden allemaal gedraaid voor een optimale muzikale beleving. Dus muziekliefhebbers van Soul, Funk & Disco opgelet.

De vinyl DJ's toeren door het hele land met hun retro sleurhut aan de trekhaak en een flink stapel vinyl op de achterbank. Het repertoire van de Vinyl Caravan bestaat uit nostalgische covers. De caravan kan opengeklapt worden voor elke gelegenheid. Denk hier aan verjaardagen, jubileum, bedrijfsborrels, recepties, verenigingsfeesten maar ook een gezellige openlucht event voor uw vrienden en familieleden.

Alles komt aan bod zolang het maar funk en groovy is. Deze caravan is via Evenses te huren voor uw soulvolle gelegenheid. Vul het offerte formulier in, of neem geheel vrijblijvend contact met ons op. We staan 7 dagen in de week klaar om al uw vragen te beantwoorden. Kortom een en ander gezelligheid!