Gek op soul? Huur een soulband voor uw feest

soulband boeken evenses.jpeg

Soulbands

Ben je gek op soul en funky beats? En op zoek naar een swingende band voor jullie bruiloft? Huur dan een soulband! Zo staan alle gasten binnen no-time op de dansvloer en wordt jullie feest onvergetelijk! De soulbands die je bij Evenses kunt boeken, hebben de échte soul-sound. De bands hebben al op tientallen bruiloften gespeeld. Ons aanbod van soulbands is verschillend. Zo heb je de keuze uit:

 • De moderne soul & jazzband M-Brace
 • De zeskoppige band Stax Soul Survivors
 • Feestband The Wow
 • De groovyband Soul Xtreme
 • De tienkoppige feestband Boston Tea Party

M-Brace

De moderne soul & jazzband M-Brace telt meerdere leden. Voor elk evenement biedt deze band de juiste formatie. Zo kun je kiezen voor een zeskoppige band, een trio of een kwartet. De band speelt herkenbare popsongs met een funky sound van jazz en soul. De muzikanten hebben een jarenlange ervaring en spelen nummers van tal van bekende artiesten, zoals Caro Emerald, Candy Dulfer, Giovanca en Mathilde Santing.

Stax Soul Survivors

De zeskoppige band Stax Soul Survivors brengt de hoogtijdagen van bekende soulartiesten van het Stax platenlabel tot leven. Geniet van het authentieke, rauwe soulgeluid. De Stax Soul Survivors speelt onversneden soul met een gepeperd sausje. De bandleden spelen nummers van artiesten waar vrijwel iedereen van houdt: Wilson Pickett, Aretha Franklin, Ben E King en Otis Redding. Het repertoire van de band is een prachtige mix van herkenbare soul klassiekers en minder bekende juweeltjes. De muzikanten brengen een show vol met energie waarbij het dak eraf gaat. Niemand kan stilzitten op de energieke vibes van de Stax Soul Survivors en iedereen gaat los!

Feestband The Wow

Op zoek naar een partyband die opzwepende grooves speelt? Dan is Feestband The Wow dé band voor jullie feest! The Wow verzorgt een optreden dat bol staat van energie en enthousiasme. Deze partyband is opgericht door de zanger/entertainer van de band. Met ruim een kwart eeuw ervaring maakt de band podia in het binnen- en buitenland onveilig. Deze doorgewinterde groep bestaat uit vijf professionele topmuzikanten met een frontman die precies weet hoe hij het publiek uit zijn dak kan laten gaan. De partyband vermaakt het publiek met commerciële nummers die zijn voorzien van een eigen groove. Met deze funkband staat jouw dansvloer gegarandeerd vol.

Soul Xtreme

SoulXtreme speelt dé echte soul, funk en disco van het verleden en nu. Deze elfman sterke groovy band bestaat uit een krachtige blazerssectie en een viertallige front-zangsectie. SoulXtreme blaast je dus echt omver! De band is opgericht in 2009 en heeft sindsdien al tal van liveoptredens verzorgd op verschillende Nederlandse en Belgische podia. Zo trad de band op in tientallen cafés en partycentra, maar ook in Dudok in Tilburg, Club Panama in Amsterdam, Club Cell in Almere en tal van andere toplocaties. SoulXtreme speelt heerlijke uptempo covers afgewisseld met enkel gevoelige soulballads. Het is net alsof je op een groot concert bent beland. Je begrijpt dat stilzitten dan ook geen optie is.

Feestband Boston Tea Party

De tienkoppige feestband Boston Tea Party weet precies hoe ze op het publiek moet inspelen. De Boston Tea Party is de meest spontane feestband van Nederland. De bandleden hebben allemaal een andere muziekachtergrond, maar hebben een gezamenlijke passie: er een gezellige boel van maken. Op het podium maken ze er dan ook een waar feestje van. De band bestaat uit een pompende sterke ritmesectie van vier man, een driekoppige blazerssectie en drie zangeressen met prachtige stemmen. Het optreden wordt aangevuld met een spectaculaire licht- en geluidshow. Een show van de Boston Tea Party is dan ook een waar spektakel! Met Feestband Boston Tea Party wordt jouw bruiloft of party gegarandeerd een feest.

Soulband huren?

Wil je graag een van de soulbands huren? Dan biedt Evenses je een compleet pakket aan. Dit pakket bestaat uit:

 • Geluidstechniek

 • Lichttechniek

 • Op- en afbouw

 • Reiskosten

 • instrumenten

 • De band zelf

 • Alle bands zijn geselecteerd op hun professionaliteit en ervaring. Evenses zorgt ook voor andere vormen van entertainment, zoals een verlichte dansvloer of een mini photobooth. Dit zijn natuurlijke leuke aanvullingen op jullie huwelijksfeest.

 • Verlichte dansvloer

  Met een verlichte dansvloer geef je jullie huwelijksfeest nog meer sfeer. Hiermee lok je alle gasten gegarandeerd de dansvloer op! De verlichte dansvloeren van Evenses zijn van een goede kwaliteit en je gasten dansen er dus heerlijk op. Je hebt de keuze uit vier verschillende vloeren die, afhankelijk van hun grootte en resolutie, ook weer in prijs verschillen. Wij leveren de vloeren in vlakken van één vierkante meter. Je geeft dus zelf aan hoeveel vierkante meter je nodig hebt. Zo heb je de prijs dus zelf in de hand. Een dansvloer wordt op de locatie gemonteerd door de professionals. Na het feest zullen zij de vloer ook schoonmaken, demonteren, afbouwen en ophalen. Je hoeft er dus zelf niets voor te doen.

  Mini photobooth

  De mini photobooth is dé eyecatcher voor jullie bruiloft. Deze voordelige photobooth werkt hetzelfde als een normaal fotohokje. Het enige verschil is dat je het hokje niet in hoeft te stappen, maar dat je gewoon voor de compacte fotozuil kan staan. Je kunt dus met alle gasten op de foto! De voordelige mini fotozuil produceert foto’s van een hoge kwaliteit die binnen 8 seconden worden uitgeprint. Dankzij deze snelle printertijd beleven al je gasten plezier van de photobooth. De zuil is heel makkelijk te bedienen en wordt startklaar geleverd. Een mini photobooth wordt standaard geleverd met:

  • 300 foto-afdrukken
  • Een mooi fotokader
  • Digitale oplevering van alle gemaakte foto’s
  • Een bezorg- en ophaalservice

Geen stress met het bruiloftspakket

Heb je een geschikte band gevonden voor de bruiloft? Dan ben je er natuurlijk nog niet. Zoals je waarschijnlijk al hebt ontdekt kost het organiseren van een bruiloft erg veel tijd. Daarnaast leidt het vaak tot veel stress. Iets dat je natuurlijk niet kunt gebruiken. Dit gaat namelijk ten koste van de huwelijksdag! Met een bruiloftspakket voorkom je veel stress en houd je weer wat tijd over. Evenses heeft speciale bruiloftspakketten tot stand gebracht. Ieder pakket wordt samengesteld op basis van jouw wensen en behoeften. Je hebt de keuze uit de een avondpakket of een compleet pakket. Deze pakketten kun je zelf samenstellen. Wat betreft de avondpakket bieden we de volgende opties:

 • Avond Smart: dit pakket bestaat uit een DJ en een videogastenboek.
 • Avond Premium: een DJ, Budget fotohokje en een verlichte dansvloer.
 • Avond Exclusive: DJ & Saxofoon, Photobooth LED en een verlichte dansvloer.

Voor een compleet pakket heb je de keuze uit de volgende varianten:

 • Compleet Smart: solist voor de ceremonie / diner, DJ voor het feest en een budget fotohokje.
 • Compleet Premium: een duo voor de ceremonie / diner, dj en saxofonist voor het feest, LED fotohokje.
 • Compleet Exclusive: een duo voor de ceremonie / diner, DJ en saxofonist voor het feest, een verlichte dansvloer, bruidsfotograaf.
 • Met een bruidspakket wordt alles voor jullie huwelijksfeest perfect geregeld en kan jij zorgeloos genieten op de grote dag!


Niet goed = geld terug
2000+ mogelijkheden
11.000+ feesten ervaring
9.5 uit 1000+ reviews
Ook een geslaagd feest?

Wij zijn er om ook jouw feest geweldig te maken.

Advice
Advies of hulp nodig?

Direct bereikbaar