Sibiz

Een unieke locatie, direct gelegen aan de Amstel, geschikt voor ieder huwelijksfeest of event!

sibiz-evenementenlocatie-boeken-bruiloft.jpg
Sibiz evenementenlocatie boeken feestzaal
sibiz evenementenlocatie boeken kerkzaal
sibiz evenementenlocatie huren amsteltuin
sibiz evenementenlocatie huren feestzaal
Sibiz evenementenlocatie huren vergadering
sibiz-evenementenlocatie-boeken-bruiloft.jpg

Party en privé locatie Sibiz

Bij Sibiz kunt u terecht voor een zakelijke bijeenkomst, maar ook voor een goed feest! Sibiz maakt gebruik van de zogenoemde “Amstelstroom”. De Amstelstroom is een pand in het centrum van Oudekerk aan de Amstel. Amstelstroom is een groot pand met 5 verschillende ruimtes en heeft een capaciteit voor 250 personen.  Ook kan Sibiz gebruik maken van de ca. 400-jaar oude Amstelkerk, deze is gevestigd direct naast de Amstelstroom. De Amstelkerk heeft een ruimte tot 300 personen.  Ook heeft de Amstelkerk een mooie grote tuin, die grenst aan de Amstel. U kunt in deze tuin dineren, BBQ-en, of een sportieve activiteit uitvoeren.

Zakelijk: 
Bij Sibiz kunt u ongestoord lunchen of vergaderen, uw zakelijke relaties uitnodigen voor een event of een bedrijfsfeest geven.

Evenement: 
Sibiz neemt al uw zorgen en stress voor het organiseren van een evenement uit handen. Sibiz doet er alles aan om u het gevoel te geven dat u gast bent op uw eigen feest. Wilt u uw gasten een drankje aanbieden aan het water, een borreltje met buffet in de zaal of een goed dansfeest geven met live DJ? Dit is allemaal mogelijk bij Sibiz. Informeer naar de mogelijkheden.

Locatie gegevens: Sibiz. 
Kerkstraat 12
1191 JB Ouderkerk aan de Amstel

Contact
: 020 496 3529   E: info@sibiz.n
I :  www.sibiz.nl

Ook een geslaagd feest?

Wij zijn er om ook jouw feest geweldig te maken.