Restaurant Beeckestijn

Restaurant Beeckestijn is dé locatie voor uw bruiloft, bedrijfsfeest of vergadering!

Beeckestijn restaurant.JPG
Beeckestijn
Velsen Beeckestijn Luchtfoto
Beeckestijn restaurant
Beeckestijn restaurant.JPG

In dit prachtige restaurant met een internationale keuken staat ambacht en passie voor op.

Het eten wordt vers, biologisch en creatief geserveerd. Veel gerechten komen uit de klassieke Franse keuken, uit de gezonde Italiaanse keuken, maar ook uit de Aziatische keuken. U kunt rekenen op een aantrekkelijke prijs- en kwaliteit verhouding.  Restaurant Beeckesteijn ligt in een natuurschone omgeving, heeft een oude binnenplaats, waar een fijne sfeer hangt en biedt een goede service.

Restaurant Beeckesteijn is er voor zakelijke aangelegenheden , familiegelegenheden  en trouwfeesten. Deze feesten en aangelegenheden kunnen plaats vinden in het koetshuis (25 tot 100 personen), in het aangename hoofdhuis (25 tot 40 personen) of in de intieme groene salon (10 tot 15 personen). Alle ruimtes worden speciaal voor uw gelegenheid ingericht. Restaurant Beeckesteijn beschikt over een projectiescherm, flip-overs, een beamer en microfoon om uw feest of aangelegenheid vlekkeloos te laten verlopen.

Restaurant Beeckestijn is prima bereikbaar vanaf de A9 en er is voldoende parkeergelegenheid.

Zakelijk

U bent welkom voor zakelijke gelegenheden in restaurant Beeckestijn, zoals een bedrijfsfeest, vergadering, workshop, jubileum of bedrijfsuitje. Met bedrijfsfeesten heeft dit restaurant ruime ervaring. Voor zakelijke gelegenheden kunt u een gesprek en rondleiding met restaurant Beeckestijn inplannen.

Familiegelegenheden

Restaurant Beeckestijn heeft naast de zakelijke kant ook plaats voor ál uw familiegelegenheden. Of het nu een verjaardag, receptie of ander feest is: restaurant Beeckestijn maakt er een succesvolle dag van.

Trouwen

Het huwelijkskoppel zal het stralende middelpunt zijn op deze in details verzorgde huwelijksdag. De dromerige tuinen, de mooie vijvers en de schitterende ligging van de koetshuizen maken uw huwelijksdag er één om nooit te vergeten. De gemeente van Velsen heeft in 2011 de Buitenplaats Beeckestijn erkend als officiéle trouwlocatie.

Laat u inspireren door de foto's op deze pagina, neem contact op met de onderstaande contact gegevens of bekijk de website voor meer informatie.

Adresgegevens

Rijksweg 13

6
1981 LD Velsen-Zuid

Nederland

Contactgegevens

Tel: 0255 760002

Website: http://www.restaurantbeeckestijn.nl

Ook een geslaagd feest?

Wij zijn er om ook jouw feest geweldig te maken.