De mooiste dag van je leven!

dj-boeken-voor-bruiloft.jpg

Bruiloft tips

Een trouwdag is voor veel mensen een van de mooiste dagen uit hun leven en het is belangrijk dat deze bijzondere dag goed verloopt. Hieronder geven wij u graag 5 tips:

1. Kwalitatief goede act

Naast dat u de DJ voor een aantrekkelijke prijs wilt boeken, is het wel belangrijk dat het optreden van kwaliteit is. Het is dus niet aan te raden voor de goedkoopste act te gaan. Een representatieve DJ met veel ervaring en waar uw voorkeur naar uitgaat, is belangrijk voor het totaalplaatje.

2. Kijkmogelijkheid

Uiteraard is het fijn om een beter beeld te kunnen krijgen bij de DJ die u wilt boeken. Dit is in veel gevallen mogelijk en indien dit gewenst is, kunt u dit altijd aangeven. Vaak zijn er openbare optredens voor festivals, dorpsfeesten en in horeca gelegenheden. Het is aan te raden met ruime tijd van te voren uw aanvraag te doen, hierdoor hebben we meer ruimte om een kijkmogelijkheid in te plannen.

3. Live muzikanten

Het is altijd mogelijk om het optreden van de DJ naar een nog hoger level te tillen. Dit kan door de toevoeging van live muziek, de meest gebruikelijke combinaties zijn met een saxofonist, zanger, zangeres, percussionist, trompet en/of violist. De DJ staat overal voor open, aarzel dan ook niet om met een ander idee te komen. Is de DJ al geregeld, dan kunt u uiteraard de muzikant ook los boeken.

4. Geluidsniveau

Op een feest is het belangrijk dat het geluid voor alle gasten goed hoorbaar is. Dit heeft te maken met de bezetting van het feest, hoe groter de groep mensen hoe meer versterking er nodig zal zijn. Tot aan de 150 personen verzorgt de DJ dit eigenhandig en hoeft u zich nergens zorgen over te maken.

5. Techniek

De DJ's van Evenses verzorgen zelf hun techniek. U hoeft zich dus niet druk te maken om hoe het geluid, licht of eventueel instrumenten voorzien gaan worden. Indien er al techniek op de locatie aanwezig is, is het aan te raden dit bij ons te melden zodat wij bij het berekenen van de prijs hier rekening mee kunnen houden.Niet goed = geld terug
2000+ mogelijkheden
11.000+ feesten ervaring
9.5 uit 1000+ reviews
Ook een geslaagd feest?

Wij zijn er om ook jouw feest geweldig te maken.

Advice
Advies of hulp nodig?

Direct bereikbaar