Beach hostel Jorplace

Fijne locatie voor ieder evenement.

Jorplace.jpg
BBQ Jorplace Beach Hostel
Bar Lounch Jorplace Beach Hostel
Feest avond bij Jorplace
Jorplace.jpg

Jorplace

Jorplace beschikt over een sfeervolle Caribische bar/restaurant, gastenkeuken, serre met open haard, ruime tuin en dakterras. Op de begane grond kunnen alle gasten tegelijk worden ontvangen en toegesproken.
Vanuit onze professionele keuken verzorgen we op aanvraag al je F&B wensen; oa. ontbijt, daghap, borrel tot onze famous BBQ's vanuit de ruime tuin.

Jorplace ligt aan de Keizerstraat en is de oudste en meest historische winkelstraat van Scheveningen omringt door voormalige visserswoningen. De gezellige winkelstraat zorgt voor veel dynamiek. Je vind hier leuke eenmanszaakjes, restaurants en cafés maar ook de vertrouwde Albert Heijn en de Hema. Kortom, een authentieke winkelstraat in Scheveningen-Dorp, op slechts 5 minuten lopen van het strand en de boulevard.

Bij Jorplace kunt u terug voor verschillende evenementen, zoals bruilofts, zakelijke evenementen en workshops allemaal in combinatie met logies. De plus van deze locatie is natuurlijk het strand waar veel te beleven is en gezelschappen vaak een middag vullen met surfen, longboarden, bungy jumpen, tokkelen vanaf de Pier, het reuzenrad in gaan, fietsen of wandelen door de duinen, zeilen of motorboot tochten maken op zee of Den Haag centrum in gaan voor vertier. Te veel om op te noemen.

Bekijk ook de website van Jorplace: www.jorplace.nl

Ook een geslaagd feest?

Wij zijn er om ook jouw feest geweldig te maken.